gulen-bebek-smile.gif

Günaydın kuzularımmmmmm:anne::anne::anne:

Canım 1 hafta kadar rahatsıztım grip gibi falan ama baya ağırdı kendimi izole ettim. Geiptir diye düşündüm eşimde de birşey olmayınca 6. Gün koku almadığımı farkettim. Gideyim test vereyim dedim eşimde 1 haftadır zaten hastasın öyle olsa bile düzelmeye başladın artık dedi. Bende öyle bıraktım ama büyük olasılık diyorum
Geçmiş olsun canım. Belirtiler covidi işaret ediyor en azından emin olurdun test yaptirsaydin. Devam ederse ihmal etme. Herkeste aynı hasarı bırakmıyor ciğerlerine inmesin dikkatli ol.

sorma. zamanında o kadar çok almışım ki. şimdi baksan giydiklerim hep aynı dokunmadığım bir sürü var 😂
Bazeb anlamayıp alıp duruyoruz ama hiç kullanmuyoruz valla dediğin gibi🤣 birgün lazım olur diyemi tutuyosun sende 🤣🤣

Geçmiş olsun canım. Belirtiler covidi işaret ediyor en azından emin olurdun test yaptirsaydin. Devam ederse ihmal etme. Herkeste aynı hasarı bırakmıyor ciğerlerine inmesin dikkatli ol.
Sağolasın ablacım 1 aya yaklaşmıştır geçeli. Çok şükür bir sıkıntım kalmadı. 3 4 5. Günleri zaten en ağır olduğum günlerdi soneasında hafifledi. Sonrada tamamen geöti çok şükür

Sağolasın ablacım 1 aya yaklaşmıştır geçeli. Çok şükür bir sıkıntım kalmadı. 3 4 5. Günleri zaten en ağır olduğum günlerdi soneasında hafifledi. Sonrada tamamen geöti çok şükür
Çok şükür o zaman canım. :dua::KK200: Sağlıklı günler yaşa inşallah. :KK60:

eşimle nişanlıyken annem açtı dolabı gösterdi bak ayakkabılarına. eve nasıl sığacak bunlar dedi. eşimin gözleri pörtledi görünce😂zaten hepsini alamadım yarısı annemde kaldı 😂

günaydın cinimmmmm 🥰
Ya evde o zaman kocaman bi ayakkabı dolabı lazım boydan boya falan🤣 ben ayakkabıdan yana çok bahtsızım ya😒 taraklı benim ayaklar her ayakkabı olmuyor 😒

Back
X