- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.374
- 548
Günaydın canımsorma. zamanında o kadar çok almışım ki. şimdi baksan giydiklerim hep aynı dokunmadığım bir sürü var![]()
Heyy maşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canımsorma. zamanında o kadar çok almışım ki. şimdi baksan giydiklerim hep aynı dokunmadığım bir sürü var![]()
Kurabiyeemm geboşumm uykunu aldın mı oğluş napıyo iyi miiiGünaydın bebekimm![]()
eşimle nişanlıyken annem açtı dolabı gösterdi bak ayakkabılarına. eve nasıl sığacak bunlar dedi. eşimin gözleri pörtledi görünceGünaydın canım
Heyy maşallahadam da eşimin az ayakkabısı var diye dursun
![]()
günaydın cinimmmmm![]()
Günaydın kuzularımmmmmm![]()
Tinnoşum günaydın![]()
Günaydın kuzularımmmmmm![]()
hani bana günaydınTinnoşum günaydın
Profildeki sen misin![]()
Mucizemm günaydınTinnoşum günaydın
Profildeki sen misin![]()
tinicim uyku zamanın gelmedi miMucizemm günaydınprofildekide pinteresten almıştım çok benzettiğim için saçlarım bu şekide
![]()
Şimdiii gidiyorumm özom beni çağrıyolarrtinicim uyku zamanın gelmedi mi![]()
hahahahah gitmeeeeeeeŞimdiii gidiyorumm özom beni çağrıyolarr![]()
Geçmiş olsun canım. Belirtiler covidi işaret ediyor en azından emin olurdun test yaptirsaydin. Devam ederse ihmal etme. Herkeste aynı hasarı bırakmıyor ciğerlerine inmesin dikkatli ol.Canım 1 hafta kadar rahatsıztım grip gibi falan ama baya ağırdı kendimi izole ettim. Geiptir diye düşündüm eşimde de birşey olmayınca 6. Gün koku almadığımı farkettim. Gideyim test vereyim dedim eşimde 1 haftadır zaten hastasın öyle olsa bile düzelmeye başladın artık dedi. Bende öyle bıraktım ama büyük olasılık diyorum
Günaydın canım aşkım bidenemhani bana günaydın![]()
Yaaaa öylemiii ama çok g0zellll sen daha güzelsindir o zamannnnMucizemm günaydınprofildekide pinteresten almıştım çok benzettiğim için saçlarım bu şekide
![]()
Oyyy canım mucizeemmGünaydın canım aşkım bidenem
Yaaaa öylemiii ama çok g0zellll sen daha güzelsindir o zamannnn![]()
Maleseff kuzumHahah ayy şu ev düzenini bize bıraksalargün boyu vakit geçiren biziz nerede ne gerekli ne gereksiz biz biliyoruz. Ama beylere anlatmak zor bacım
![]()
Bazeb anlamayıp alıp duruyoruz ama hiç kullanmuyoruz valla dediğin gibisorma. zamanında o kadar çok almışım ki. şimdi baksan giydiklerim hep aynı dokunmadığım bir sürü var![]()
Nasıl bakıyon kız o saçlaraMucizemm günaydınprofildekide pinteresten almıştım çok benzettiğim için saçlarım bu şekide
![]()
Sağolasın ablacım 1 aya yaklaşmıştır geçeli. Çok şükür bir sıkıntım kalmadı. 3 4 5. Günleri zaten en ağır olduğum günlerdi soneasında hafifledi. Sonrada tamamen geöti çok şükürGeçmiş olsun canım. Belirtiler covidi işaret ediyor en azından emin olurdun test yaptirsaydin. Devam ederse ihmal etme. Herkeste aynı hasarı bırakmıyor ciğerlerine inmesin dikkatli ol.
Çok şükür o zaman canım.Sağolasın ablacım 1 aya yaklaşmıştır geçeli. Çok şükür bir sıkıntım kalmadı. 3 4 5. Günleri zaten en ağır olduğum günlerdi soneasında hafifledi. Sonrada tamamen geöti çok şükür
Ya evde o zaman kocaman bi ayakkabı dolabı lazım boydan boya falaneşimle nişanlıyken annem açtı dolabı gösterdi bak ayakkabılarına. eve nasıl sığacak bunlar dedi. eşimin gözleri pörtledi görüncezaten hepsini alamadım yarısı annemde kaldı
günaydın cinimmmmm![]()