- 27 Mart 2019
- 30.487
- 112.961
- 598
Bi dahaki okuma grubuna yapayım![]()
Çocuğu Olmayanların Okuyacağı Dualar
duazikirsalavat.blogspot.com
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi dahaki okuma grubuna yapayım![]()
Çocuğu Olmayanların Okuyacağı Dualar
duazikirsalavat.blogspot.com
Grup değil bireysel bi okuma .. .Bi dahaki okuma grubuna yapayım
Anladim inşallah rabbim herkese versinGrup değil bireysel bi okuma .. .![]()
Linç alıyordum kaçtım uzatmadım bende gecen. .. .Anladim inşallah rabbim herkese versin
danosyon baktım da![]()
Ben yine ban yerim yaLinç alıyordum kaçtım uzatmadım bende gecen. .. .
Taklidi iman takriri iman olarak 2 ye ayrılıyor iman inanç. Diyecem o ki inac tam oturmayinca insan günaha kayıyor malisef ...Ben yine ben yerim
Dilek dile dua et rabbim bereket yağarken dua edin diyor lenam dua et
Ayyy hemen etmeye başlayayım parişimmmmmmmDilek dile dua et rabbim bereket yağarken dua edin diyor lenam dua et![]()
Geçen yediği konudannn gene ban yemişşş kuzummm inşAllah uzun sürmez ParişimmmParișimmm nereye gittinnnnn sennnn haber vermeden ne oluyor bu aralar herkes teker teker bırakıp gidiyor![]()
Uff yaGeçen yediği konudannn gene ban yemişşş kuzummm inşAllah uzun sürmez Parişimmm![]()
Evett kurabiyemm linoşşş diyince gittim baktım yazmış donasyon konusuna o kişide banlanmış inşAllah uzun sürmeden gelsinn
3 günmüş kuzum banıEvett kurabiyemm linoşşş diyince gittim baktım yazmış donasyon konusuna o kişide banlanmış inşAllah uzun sürmeden gelsinn![]()
Ahahah kas olsun o zaman kasKas olsun bari toplu durur en azından![]()
Parişim durmuyor kiAy bu pare yine nereye gitti yaa![]()
Ona bdv yasak etmemişmiydik bizParişim durmuyor kibide 3 günmüş bu defa nasıl dayanacak bakalım
gelince sıkı sıkı tutalım da gitmesin
![]()