- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.376
- 548
Aha gene gittin pariş oraya bak muneye dicem haa sakın yazmaHahahaha dünya umutların da değil![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aha gene gittin pariş oraya bak muneye dicem haa sakın yazmaHahahaha dünya umutların da değil![]()
Aman yok ben yazmam hatta sinirlenmeyim diye alıntı yaparlarsa da bakmıcam da aha bu pareyi kim tutacakyaaa evet yazmayın ve de bakmayın oraya![]()
çok şükür canım iyiyim sen nasılsınGünaydın mavişim❣
hoş buldum
Nasılsın
nasılsın canımkelebenkkk hoş geldin canımm![]()
Bende iyiyim canım şükürçok şükür canım iyiyim sen nasılsın
iş çok nerden başlasam diye düşünüyorumBende iyiyim canım şükür
Pek keyfin yok harhalde![]()
tutun şu kızıııAman yok ben yazmam hatta sinirlenmeyim diye alıntı yaparlarsa da bakmıcam da aha bu pareyi kim tutacak![]()
iyiyim canım sen nasılsınnasılsın canım
çok şükür bende iyiyimiyiyim canım sen nasılsın
Kolay gelsin mavişim bi kahve iç enerji yükle hepsini yap bitiriş çok nerden başlasam diye düşünüyorum
haftasonumda baya yoğun geçti dinlenemedim
Aynen geldiğimden beri yağmurlu burasıburdaki soğuğu oraya mı götürdün helloş
hahahah yuh ya ne diyim![]()
çay var ama yok gelmiyor enerji yatıp uyuyasım varKolay gelsin mavişim bi kahve iç enerji yükle hepsini yap bitir![]()
İyiyim canik Toktordan çıktım işe gidicemNapün ballı fıstık![]()
Amann sen diyeceğini dedin boşverYine gidicem tut beni mucizemmmm![]()
sen şimdi döneceksin. kar yağacakmış bu hafta. burda da karı görürsünAynen geldiğimden beri yağmurlu burası![]()
İyiyim kuzum kafam karışıkGünaydın kurabiyem nasılsın![]()
Neden karışık çatlağım çok işinmi vR gerçektenİyiyim kuzum kafam karışıksanki tonla işim varmış da içinden çıkamamışım gibi
![]()
Hahah karşı taraf tahrik ediyor hakim hanımtutun şu kızııı![]()
Hayırlısı bakalım canım düşüklerin nedeni araştırılmış mıydı. Bu defa sımsıkı tutunsun 9 ay bırakmasın annesini sağlıkla gelsin sonra daİyiyim canik Toktordan çıktım işe gidicem
Benim yımırta vardı çatlamış gece çatlattık yanebelki normal bile kalırsın diyo ısrarla
Ben de dedim ki Bi anlamı yok ki 2 ayda kaybediyorum dedim
Amann sen diyeceğini dedin boşver![]()