love-you-beary-much-surprise.gif

:KK200:🌺🌼🌹🍀💝💕💘🍁🌷🍀🌿🌵🌵🌴🌼🌷🌲🌲🌺🥀🌹🌹🌿🌾🌸💐🌾🍁🌾🌾🌵🌷🌱🌱🥀🌺🌺🌹🌲🌿🌾🌾🌾🌾💕💞💓🧡💛💛💓💛💟❣❣💔💖💘💘💛🧡🧡💞💟❣❣💕💕💋💌💘💝💖💝💘💌💞🧡🧡💛💙❣❣❣💕💞💕💝💖💔💚💚💚💟💕💕💘🌲🌱🌱🌿🌹🌹🌿🌿🌹🌺🌺

ASSOSyal ASSOSyal
Cookiie Cookiie
@HeLLaa
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
Cemoos Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
@Buralardutluuugdu
@Migim
bir mucizee bir mucizee
@Fatmazell
@tiniminihaniim
@Saliha40
Lna16 Lna16
@NesNa
@Feminas
Noisy Girl Noisy Girl
@Mabellee

@gunces

Oyyy parem can parem soğuk ve yağmurlu havada güneş gibi doğuyorsun 😍 için aydınlandı 💜 seviyoreeee beybiu😍💜🍒🍒😘

Balım günaydın naptın gittin mi🤗 haber ver emi akşam yazmıştım diğer Topiğe gönlünce olsun inşallah 😍

Ayy at beni bugün Bakırköy'e 🤣🤣 kendimi zorlaya zorlaya iş yapıyorm resmen 🤣 🥵

Şifalar olsun inşallah canım bende hala kullanmaya devam ediyorum coraspini. İnşallah bunu vesile kılsın Rabbim güzel haberlerini alalım inşallah 🤗

Off geleceği düşünemiyorum ben artık sanki her an bir yerden uzaylılar çıkıp sezon finalini yapacak gibi🤣🤣 şaşırmam yani
Geldim hamişimm doktoru bekliyorum mutlaka yazarım 😍 iyi temenniniz için teşekkür ederim kızlar ya iyi ki varsınız 💜🌺🤲🏻🤍🌼💐

Balım günaydın naptın gittin mi🤗 haber ver emi akşam yazmıştım diğer Topiğe gönlünce olsun inşallah 😍

Ayy at beni bugün Bakırköy'e 🤣🤣 kendimi zorlaya zorlaya iş yapıyorm resmen 🤣 🥵

Şifalar olsun inşallah canım bende hala kullanmaya devam ediyorum coraspini. İnşallah bunu vesile kılsın Rabbim güzel haberlerini alalım inşallah 🤗

Off geleceği düşünemiyorum ben artık sanki her an bir yerden uzaylılar çıkıp sezon finalini yapacak gibi🤣🤣 şaşırmam yani
Ay inşallah artık kurbiş im nolcak hiç bilmiyorum rüya gibi geliyo iki ayı geçmek karnımın büyümesi doğurmak Kucağıma almak 😥

Ay inşallah artık kurbiş im nolcak hiç bilmiyorum rüya gibi geliyo iki ayı geçmek karnımın büyümesi doğurmak Kucağıma almak 😥
Biz ne desek de o korku gitmeyecek biliyorum ama güzel düşünelim dualar edelim inşallah sağlıkla kucağına alırsın. O zaman geldiğinde burada anılarımızı anlatır güleriz inşallah. Transferden sonra vücudun embriyoyu kabul etmesi için ilaçlar falan başlanıyor inşallah onlar vesile olur kuzum

Ay güzel bir önerin varsa bana da söyle akşam izleyelim 🤣🤣 bilim kurgu dışında birşey izlemiyoruz🤣
Ayy uzun zamandır çıkan filmlerden haberim yok kız. Ama TV ye son sığınak diye bir film düşmüştü. Süperdi tadı damağımda kaldı. Keşke yeniden çıksa diye gözüne bakıyorum. Nette yok telif şeysinden dolayı. Netfix de olabilir ama
hem de nasıl🤭ızgarasından pidesine pizzasına dönerine ne ararsan 😂
Neee:KK57::KK57:tutmayın beni size yemeğe geliyorum hatta hatta orada işe başlıyorum :kk77::kk77::kk77::KK76::KK76:

Ayy uzun zamandır çıkan filmlerden haberim yok kız. Ama TV ye son sığınak diye bir film düşmüştü. Süperdi tadı damağımda kaldı. Keşke yeniden çıksa diye gözüne bakıyorum. Nette yok telif şeysinden dolayı. Netfix de olabilir ama

Neee:KK57::KK57:tutmayın beni size yemeğe geliyorum hatta hatta orada işe başlıyorum :kk77::kk77::kk77::KK76::KK76:
Bizde dün netlixde soluksuz diye bir film izledik. (İsmini yalnış hatırlamıyorsam) bilim kurku falan değildi ama bir solukta izledik 🤣 baya aksiyonluydu 🤣🤣

niye olmasın kıs olanların nasıl oluyo:KK49:
İşte ben anormalim🙄
Biz ne desek de o korku gitmeyecek biliyorum ama güzel düşünelim dualar edelim inşallah sağlıkla kucağına alırsın. O zaman geldiğinde burada anılarımızı anlatır güleriz inşallah. Transferden sonra vücudun embriyoyu kabul etmesi için ilaçlar falan başlanıyor inşallah onlar vesile olur kuzum
İnşallaah kuzuşum nasip olur sağlıklı hayırlı Salih Saliha evlatlar Rabbim görüyor elbet ♥️🤗

Back
X