Yaa süper haber kuzum 😍😍 bundan sonra no stres no panik😍 bi arkadaşıma da doktor bu tarz cümle kurdu ve şükür bişeye gerek kalmadan aldı müjdeli haberi 😍 inşallah sende de öyle olacak balım. İlaçların çok güzel onlara devam et ovülasyon günleri eğer seni strese sokuyırsa. Hiç takip etme derim. Gün aşırı birliktelik olsun gerisini boşver. Çünkü o testler ya da takvim falan ayrı bir geriyor insanı. Yani bende öyleydi
Yaaa kurabiyem teşekkür ederim Allah razı olsun çiçeğim kadın resmen piskolojik dedi yüzüme karşı dedim herkez yorum bekliyor soruyorlar beni strese sokuyorlar 🤣🤣🤣 bizim milletimiz hep böyle dedi Türkler 🤣🤣🤣
Valla kuzum ilaçlar da verdi bakalım ne olacak çiçeğim 6 ay dedi olmazsa gel dedi tamam dedim 🥲🥲🥲🤍🤍🤍
Ovualsyon 4 ay denedim çiçeğim 2 gün pikli yumurtlama çatlama gördüm olmadı resmen rezalet 🥲🥲🤣🤣🤣
Stres den başka bişi değil çiçeğim dediğin gibi bir daha tinnimmm ile tövbe ettim ovualsyona 🤣🤣🤣
Artık hayırlısı olsun çiçeğim sizden bol bol dua isticemmmm💜💜💜💜

Yaaa kurabiyem teşekkür ederim Allah razı olsun çiçeğim kadın resmen piskolojik dedi yüzüme karşı dedim herkez yorum bekliyor soruyorlar beni strese sokuyorlar 🤣🤣🤣 bizim milletimiz hep böyle dedi Türkler 🤣🤣🤣
Valla kuzum ilaçlar da verdi bakalım ne olacak çiçeğim 6 ay dedi olmazsa gel dedi tamam dedim 🥲🥲🥲🤍🤍🤍
Ovualsyon 4 ay denedim çiçeğim 2 gün pikli yumurtlama çatlama gördüm olmadı resmen rezalet 🥲🥲🤣🤣🤣
Stres den başka bişi değil çiçeğim dediğin gibi bir daha tinnimmm ile tövbe ettim ovualsyona 🤣🤣🤣
Ah ah bizim milletimiz sormaktan bıkmaz. Ben o yüzden kapattım kendimi tüm süreçlerimi buradaki arkadaşlar ile geçirdim onlara anlattım. Çevredekler susmaz . Ama henüz kendimi hazır hissetmiyorum falan de. Söylerken kendinden emin ol bişey derlerse cevaplarını ver geç
Ovulasyon öyle kuzum stresten başka bir şey değil.
İnşallah o 6 aya gerek kalmadan müjdelerle gel inan tüm kalbimle istiyorum sizlerin güzel haberini almayı 😍

aaahahah burdaki camları silemezsin buna izin veremem 😂 seni yanıma alırım ben akşama kadar kakara kikiri yaparız 😂
Oyy ama ben seni yerim ya 😍
Üff kk da gördüğümüzü eleştiriz haha elimizde çekirdek 😅😅
Ay sorma yaa bir dizi açıyosun hemen şap şup hadi kapat baştan ara bilmemne amaan🤣🤣🤣
He ya bizde bi ara almıştık çocuklar diyor film izleyelim valla o kadar zor oluyor ki onlarla birlikte izlenecek film bulması 😅 iptal ettik biz uzun zamandır duruyo öyle

Her şey çok güzel olacak Linoşummmmmm bu sene hepimizin senesii ben inanıyorum Bir de şöyle dua ediyorum artık Rabbim sen bizi Ramazan’a tertemiz ulaştır ve anne olabilmeyi bizlere nasip et diyee❤️❤️❤️❤️💙💙💙💙💙💙🌺🌺🌺🌺🌺

Ah ah bizim milletimiz sormaktan bıkmaz. Ben o yüzden kapattım kendimi tüm süreçlerimi buradaki arkadaşlar ile geçirdim onlara anlattım. Çevredekler susmaz . Ama henüz kendimi hazır hissetmiyorum falan de. Söylerken kendinden emin ol bişey derlerse cevaplarını ver geç
İnşallah o 6 aya gerek kalmadan müjdelerle gel inan tüm kalbimle istiyorum sizlerin güzel haberini almayı 😍
Alıcazzz kurabiyemmm alıcazzzz genee içimde keley uçuşuyor hayır olsunnn😻😻😻💓💓💓🥰🥰🥰🎈🎈😍😍🌺🌺🌺

Ahhhh inşallah çiçeğim 🤲🏻💜🥰 gerçekten reel dense burda herkes birbirini anlıyor çiçeğim 😍😍😍💜 hamişimm Allah razı olsun duaların içinnnn öptüm güzel kalbinden 🥰🥰😍🥰

Oyy ama ben seni yerim ya 😍
Üff kk da gördüğümüzü eleştiriz haha elimizde çekirdek 😅😅

He ya bizde bi ara almıştık çocuklar diyor film izleyelim valla o kadar zor oluyor ki onlarla birlikte izlenecek film bulması 😅 iptal ettik biz uzun zamandır duruyo öyle
Çok zor düzgün bir dizi film bulmak gerçekten 🤣🤣 büyük çocuklar için olan kategoriden izlicez artık🤣🤣

Kuzummm dualarınız için çok teşekkürler elhamdülillah hiçbir sıkıntı yok dedi muayene tahlil vs baktı bir sıkıntı göremedi stres kaynaklı olmuyor dedi ..
Smear testi aldı enfeksiyon bişi var mı diye eğer varsa bişi dedi oda tüpleri tıklayabiliyor dedi işimizi garantiye alalım dedi 🤣🤣🤣🤣
Sana 6 ay veriyorum dedi gebe kalmazsan gelll ama kalacaksın sen gebe dediii 🥲
İnotisol içerikli bir toz ilaç verdi dedi yumurtlama olsun kaliteli inofolic combiye devam dedi kan sulandirici devam dedi ..
Şükürler olsunnnn sıkıntı yok aşkom artık zamana kaldı ...
Bekliyor zamanını inşallah olacak 💜🤲🏻🤍
Püüsanaa bana niye haber vermedinnn hatta seni etiketledimm görmedin bu beni üzdüü:KK12:

ben amaaan olmazsa tüp bebek yaparız dediğim ay hamile kaldım canım stre kadını da erkeğide çok çok etkiliyor

Back
X