Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bak seni yumoş ederim kızma bana![]()
Yeniden toplaşalımda etmiştim etiketiiEeeee aşkommm bir giriyor bir çıkıyorum bebeğim görmedim ki beybisiiii
Görsem hiç yazmammm mı![]()
SusssssJoummmmm görmedim ki bebeğim offf nerdee bu etiket kör mü oldum ben ya![]()
Sabah beri aklımaydınn seni bekliyodumm baktım yoksun ortada etiket ettimm gene dedim belki işi vardır çok şey etmiyim dedim ammmaaaa burda tesadüfen yakaladım senii nese canınsağolsun kuzu ben sana hep diyodum sende birşey yok çok düşünüyorsun diye hep dedim ovüalsyon bile strese sokar düşündürür olmaz ben buna şahidim bende 1 ay hiç düşünmedim hep aklım yürüyüşte ve kilo vermekteydi o ay öyle oldu mucize oldu inanki herşey kafayla bitiyo buiş bende inanmazdım.buna ama yaşadımBende dedim hiç hamiş yazmadı oysa ki duasını almıştım dedim dün gece bebeğim
Ama tinnim Pariş mucizem çatlağın ve bir kaç diğer üyenin bildirimleri var kuzum senin etiket yok olsa muhakakk görürdüm baktım yokkkk
Üzgünüm beybisi![]()
Kıyamammkii ben sanaa yaaa canım beniimmm gelllGeboşummmmmJou ummmm şimdi çıkacaktım girdiğini gördüm kaldım
özledim seni hadi gel sarılıp barışalım
![]()
Iyiyim bitanem rabbim kabul etsinBende hatim okuyacağım kuzum sahura kadar biraz oruç tutacağım inşallahsen iyi misin Parişimmmm
Ahhhh bebeğim görmedim şimdi bu topiğe baktım bişi yok seninle ilgili etiket muhabbeti şimdi diğerine gidicemYeniden toplaşalımda etmiştim etiketii
Susssss
Sabah beri aklımaydınn seni bekliyodumm baktım yoksun ortada etiket ettimm gene dedim belki işi vardır çok şey etmiyim dedim ammmaaaa burda tesadüfen yakaladım senii nese canınsağolsun kuzu ben sana hep diyodum sende birşey yok çok düşünüyorsun diye hep dedim ovüalsyon bile strese sokar düşündürür olmaz ben buna şahidim bende 1 ay hiç düşünmedim hep aklım yürüyüşte ve kilo vermekteydi o ay öyle oldu mucize oldu inanki herşey kafayla bitiyo buiş bende inanmazdım.buna ama yaşadım![]()
Yorma kendini kuzum yaBugün Çılgınlar gibi çalıştım Parişimmm![]()
Kocaman sarıldımmmmm sanaaa Almira kıskandı az ama olsunnnnnKıyamammkii ben sanaa yaaa canım beniimmm gelll![]()
Gelecekk hep diyorum sanaa kafan hep orda olduğu için öylee banada diyodu ama ben inanmıyordum gerçektende öyleymiş yaniiiAhhhh bebeğim görmedim şimdi bu topiğe baktım bişi yok seninle ilgili etiket muhabbeti şimdi diğerine gidicem
Evet bebeğim kesinlikle öyleymiş stres dedi başka bişi demedi kadın
Ne geldi ise başıma hep düşünmekten geldi
Umarım birgün bize de mucizeler gelir hamişimmmm
Sustummm tamammm![]()
Hahahahah kolay gelsin bebeğim halen mı bitmediBugün Çılgınlar gibi çalıştım Parişimmm![]()
Allah iyilik versin kuzummmIyiyim bitanem rabbim kabul etsin
![]()
Hahahahaha ballu kuymaksınnnKocaman sarıldımmmmm sanaaa Almira kıskandı az ama olsunnnnn
Seviliyorsunnnn hamiş
Kızma bana ağlarım
Kaçarsın he sonra![]()
Hep diyorsun kuzum biliyorumGelecekk hep diyorum sanaa kafan hep orda olduğu için öylee banada diyodu ama ben inanmıyordum gerçektende öyleymiş yaniii
LokumummmmmmHahahahaha ballu kuymaksınnn
Bende koskocaaaaaammmaaannnnn![]()
Düşünme niye düşünüyorsunn hayat devam ediyorr genceciksinn önünde ne günlerin varr yaniii bende pişmanım boşuna bukadar düşündüm uğraştım dedim yaniiHep diyorsun kuzum biliyorum
Umarım aklımızdan çıkar çiçeğim de bu stres bizi bitirmez![]()