Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooyyy çatlağumm seninde kadınlar günün kutlu olsunn ben varsam gece bos kalmazz burasıOyy gece coşmuş burası
Kadınlar gününüz kutlu olsun bağğyanlar
Tamam tamam çiçeklerim ballarım peteklerim
![]()
Cookiie
MssPARE
@tiniminihaniim
@Lna16
@Fatmazell
@Ballikabak
@coconatt
@ASSOSyal
@HeLLaa
Jou
@ozo1907
bir mucizee
@Buralardutluuugdu
@BlueBerry4268
@mavikelebek34
@B O Z A
Saliha40
@Cemoos
@cevizli tarcinli kek
@Emma3
Vee unuttuğum kim varsa
![]()
Bende galibaYok gıı
Ben çözdüm![]()
Kız adam dürterOoyyy çatlağumm seninde kadınlar günün kutlu olsunn ben varsam gece bos kalmazz burası![]()
Neeee kızzzz ciddi mi o nasıl oldu
Kız dün olaylar olaylar. Bende yine gidiyordum kim vurduya![]()
Benim olaylar mi dediyy mi
Bende galiba![]()
yav neyin kafasını yaşıyor insanlar bize de verse de az dünyamız güzelleşse
![]()
Ben durum ekşıni bile kaçırdım düşün yaniiiKız adam dürtergerçi siz uyumuşsunuz sonra ben uyanmışım baya uyuyamadım döndüm durdum
tüm ekşınları da kaçırmışım zati
![]()
Neee
Ohaaaa deme laaa senle ne alakası var
Hahah evet yanmış durumlarBen durum ekşıni bile kaçırdım düşün yaniii
Buralarda takılıyorum ama durumlarda olay olmuş hahahaha ne oldu anlamadımdurumlar a hiç baktığım yok benim bide
bende uyuyamadım biliyomusun sabaha karşı 4 de uyudumm
![]()
Ya birisi yazmış benide oraya çağırmışlar benim dünyadan haberim yok burda masum masul geziniyoeum kimdir o nedir necidir beni neden istedi bilmiyorumNeeee kızzzz ciddi mi o nasıl oldu![]()
Senindemi olay oldu pArem o donasyon meselesimi. Benim dediy olayındanBenim olaylar mi dediyy mi
Kız kim çağırmış beni nerde gördünüz ya benim haberim yok birşeyden beni neden kurban seçtiler benim dediyle tek bir muhabbetim bile yok
Ay adım geçti jou ya beni çağırmışlarOhaaaa deme laaa senle ne alakası var![]()
Bende oldu dedi siteyi coşturdu yemek bölümüne gelmiş zaten önce kahveli şu nikiYa birisi yazmış benide oraya çağırmışlar benim dünyadan haberim yok burda masum masul geziniyoeum kimdir o nedir necidir beni neden istedi bilmiyorum
Senindemi olay oldu pArem o donasyon meselesimi. Benim dediy olayından
Kız kim çağırmış beni nerde gördünüz ya benim haberim yok birşeyden beni neden kurban seçtiler benim dediyle tek bir muhabbetim bile yok
Ay adım geçti jou ya beni çağırmışlar![]()
Ya birisi yazmış benide oraya çağırmışlar benim dünyadan haberim yok burda masum masul geziniyoeum kimdir o nedir necidir beni neden istedi bilmiyorum
Ana onu ben görmedim
Hahaha seni seçtim pikaçuYa birisi yazmış benide oraya çağırmışlar benim dünyadan haberim yok burda masum masul geziniyoeum kimdir o nedir necidir beni neden istedi bilmiyorum
Ay evet ya aman kızlar aman ha kocalarınıza sahip çıkınHahaha seni seçtim pikaçu
Bak kendine ve kocana mukayyet ol karışmam![]()
NiyeAy evet ya aman kızlar aman ha kocalarınıza sahip çıkın![]()
![]()