Onu kaçırdım bak tuh ya :skandal::skandal:
yaa pareeeeeeeeeeeeeee :D
Vışşşş hele bakkk kimse çağırmamış😒😒
Neyse öhöm öhöm bende bişeyi itiraf edeyim bari

Dediyy bacım zaten sen bende gözardıydın🤣🤣
Tutturmuşsun bi ibiza atıp duruyorsun canı isteyen mi olur aşeren mi olur evinde malzemesi olmayan mı olur demedin
Ne yapim en son çare gözardı yapmıştım :KK12::KK12:

:KK12::kk77::kk77:
hiç bilmiyom o tatlıyı kızzz

kıyamam sana
Ay evet gördüm sonra ifşalandı kaçtı 🤣🤣

Başka siteye ne sitesi olduğunu bile bilmiyorum 😒 🤣 O kadar ucuza gitmem ben sofra kurmaları gerek🤣🤣

Yaa çatlak ne alana anlamış değilim ki hala neden ben 🤣🤣
Saklıcam onuda çantamda gezdircem :anne:

Ay sorma yaa paree ne rezillik 😒

Kız deme öyle gercekmiş gibi hissediyorum üzülüyorum 😞😞
yaaa ösür dilerim şaka yapıyodum :(
Bu mfkden banlandık ya uzun sürr. O grupta limonlu suda vardı. Aynı anda banlandık. Tek aklıma gelen o. Başka kimseyi tanımam etmem 😒😒
haaa evet şu mfk dan kaç kişi gitti olay oldu dedilerdi ben bilmiyom kimler vardı da ordalar sanırım

yaa pareeeeeeeeeeeeeee :KK70:

hiç bilmiyom o tatlıyı kızzz

kıyamam sana

yaaa ösür dilerim şaka yapıyodum :KK43:

haaa evet şu mfk dan kaç kişi gitti olay oldu dedilerdi ben bilmiyom kimler vardı da ordalar sanırım
Biliyorum kız ben de şaka yapıyorumda azcık acaba öylemi düşündün gerçekten diye şeyttim 😬😬
Ordalarmı hiç bilmiyorum ki neresi orası bilmiyorum🤣 ama topluca gitmiştik ben uslu uslu bir ay mapus yattım geldim biryere bulaşmadım mapuslarda🤣🤣

Bu mfkden banlandık ya uzun sürr. O grupta limonlu suda vardı. Aynı anda banlandık. Tek aklıma gelen o. Başka kimseyi tanımam etmem 😒😒
Aa bak olabilir evet oda gidenler arasında galiba. Aman duralım durduğumuz yerde ya 🤣 hayır madem kk yı sevmiyor niye kk nın kopyasını hazırlatıyor 🤣🤣 ne güzel kafa

Aa bak olabilir evet oda gidenler arasında galiba. Aman duralım durduğumuz yerde ya 🤣 hayır madem kk yı sevmiyor niye kk nın kopyasını hazırlatıyor 🤣🤣 ne güzel kafa
Birde tekrar gelşyor buraya gizli gizli🤣🤣🤣 valla tıkır tıkır çalışıyor beyin 🤣

Biliyorum kız ben de şaka yapıyorumda azcık acaba öylemi düşündün gerçekten diye şeyttim 😬😬
Ordalarmı hiç bilmiyorum ki neresi orası bilmiyorum🤣 ama topluca gitmiştik ben uslu uslu bir ay mapus yattım geldim biryere bulaşmadım mapuslarda🤣🤣
nolmuştu ki orda neden banlandılar reklam mı yaptılar En Büyük KK

roses-flowers.gif

happy-womens-day-8march.gif

ASSOSyal ASSOSyal
Cookiie Cookiie
@HeLLaa
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou Jou
@Buralardutluuugdu
@Migim
bir mucizee bir mucizee
@Fatmazell
@tiniminihaniim
Saliha40 Saliha40
@Lna16
@NesNa
@Feminas
Noisy Girl Noisy Girl
@Mabellee

@gunces
senin de kutlu olsun canımmmm 🥰

nolmuştu ki orda neden banlandılar reklam mı yaptılar En Büyük KK
Reklam amaçlı siteye üye olanlar olmuş sonradan ben dönmek istediğimde kazen demişti. Yasaklamıştı o ismin geçmesini falan o zamanlar. Öyle kuzum işte karışmıştı baya ortalık 😬

Back
X