Bende yemeğimi yaptım uzanıyorm öyle 😍 oo bugün menülerimiz aynı olacakmış desene . Son anda ben yeşil fasulyeden vazgeçtim 😅
Kahvaltı yaptın mı bakim sen
Bende de bir huy var bebeğim eve halledecem ondan sonra🤣🤣 şimdi yaptım kurabiyemmm 😍😍😍

Tinnos sen çalışıyor musun:işsiz: elin memleketinde
Yok salişim ev işine girişmekten bahsetmiştim🥰 burda ücretsiz izindeyim Ağustos ta izin bitiyor sonra çılgınlar gibi beraber doğumlar yaptırırz birde doğuda olcam ki gör sabahlar olmasın:KK49::KK49:

Olsın yanınada salata ayran yap mis gibi gider yerkende salatayı karıştır üstüne hatta kısır yemiş gibi olursun 🤣🤣🤣🤣
Ayy ben seni yerim yaa 😅😅 senin eşin aç kalmaz BACIM 😅😅 off klavye ya niye hepsini normal yazıp BACIM ı büyüttün😅😅 bak klavyem bile sana aşık 😅😅
Bende de bir huy var bebeğim eve halledecem ondan sonra🤣🤣 şimdi yaptım kurabiyemmm 😍😍😍
Kızzzz ne diyonnn 😲😲 sen bizim merdaneler ile tanışmış mıydınnn hee
Önce kahvaltı yoksa a:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::KK48::KK48::KK48:

Ayy ben seni yerim yaa 😅😅 senin eşin aç kalmaz BACIM 😅😅 off klavye ya niye hepsini normal yazıp BACIM ı büyüttün😅😅 bak klavyem bile sana aşık 😅😅

Ahaha ya çok şükür aç bırakmamaya çalışıyorum geldiğinde sofra hazır olcak hemen yemek yicek🤣 ondan türetmeyi öğrendim🤣 hele birde dışarda olup eve son dakikalarda geldimmi neyi nasıl yapıyorum bende şaşırıyorum ahaha🤣🤣🤣
Hayat herşeyi öğretiyor be bacımm😍😍🤗🤗

Ahaha ya çok şükür aç bırakmamaya çalışıyorum geldiğinde sofra hazır olcak hemen yemek yicek🤣 ondan türetmeyi öğrendim🤣 hele birde dışarda olup eve son dakikalarda geldimmi neyi nasıl yapıyorum bende şaşırıyorum ahaha🤣🤣🤣
Hayat herşeyi öğretiyor be bacımm😍😍🤗🤗
Hahaha Ayy süper ya 😅😅 ben acil durumda hemen Menemen teklif ediyorum 😅😅

Bundan sonra biraz dikkat etmeye çalıştım hepsi bu meslek yüzünden bebeğim önce iş sonraa kahvaltı ya ındanu merdaneyi insir aramızdan kurabiyemmm:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Back
X