- 28 Haziran 2011
- 63.701
- 159.905
- 898
Canım benim allah razı olsun hayırlı kandiller

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim allah razı olsun hayırlı kandiller
Canım kuzum allah razı olsun çok teşekkür ederim, rabbim büyük. Biz isteyelim,hepimizin gönlüne göre olsun inşRabbim gönlüne göre versin kiraz güzelim![]()
Canım beybiiimm allah razı olsun, rabbim vermeyecegini istetmezmiş. Cümlemize nasip olsuninş.Rabbim hepimize nasip etsinnnnn kirazzzzzzzzz![]()
Allah razı olsun canım kurbisim balım, hayırlı kandiller cümleten
Canım paremmm allah razı olsun, rabbim dualarimizi kabul etsin inş
Amin kuzum allah razı olsun balım
Oyyyyy çok güzel
Nasılsın güzel sosyalimOyyyyy çok güzelHayırlı kandiller bal peyimmm
![]()
Bal peyyiimmm iyiyim çok şükür, sen nasılsın bitanecimNasılsın güzel sosyalim![]()
Bende iyiyim sosyom çok şükğr her halimizeBal peyyiimmm iyiyim çok şükür, sen nasılsın bitanecim![]()
Aynen kuzum çok şükür, ağrısız uyandık ya ne kutlu bize. Nefes aliyoruzBende iyiyim sosyom çok şükğr her halimize![]()
Sende balım inşallahAllah razı olsun canım kurbisim balım, hayırlı kandiller cümletendualarda bulusalim
![]()
İyi oldu kuzum da yine tam bi şeedemedim bu mercimek olayınıNasıl oldu çatlağım![]()
Hayırlı kandiller hemşom
Aynen öyle sosyalimAynen kuzum çok şükür, ağrısız uyandık ya ne kutlu bize. Nefes aliyoruz![]()
Evet bak o koyuluğu bende tencerede yakalayamıyorum sankiSende balım inşallah![]()
![]()
Rabbim kabul etsin dualarımızı
İyi oldu kuzum da yine tam bi şeedemedim bu mercimek olayını
Ya düdüklüde kıvamı daha yoğun oluyordu ya buda değişik geldi ama güzeldi tadı. Yaf yanında soğan olunca yenmez mi![]()
Hayırlı kandiller çiçeğim
Hayırlı kandiller bebeğim