- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.374
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın boncuğumGünaydın finduk![]()
Günaydın kurabiyemmmmmmm
Günaydın mucizemmmmm çay içiyorum sen napiyorsuneyyyyyyy ahaliiiii
günaydıoooonnnnnnn
nörüyonuz![]()
Gunaydin fıstıklı lokumum
yaaaa ben seni mıncıra mıncıra yerimm bakkk
ooooohhhh keyyiff keyiffffGünaydın mucizemmmmm çay içiyorum sen napiyorsun![]()
kızlara gidicem bugün bende
cuma günü de bana gelecekler biraz bahçe masa sandalyeleri temizlicem hava süper burda
Ramazan'a az kaldı ya yemeler içmeler olsun denildi![]()
Ayh dişinden di mi paremmm Rabbim hayirlisi ile atlatmak nasip etsin çiçeğim yaDoktora gidicem dua et balım lenamm![]()
Yaaaa bennn seni yerimmmm mucizemmmmyaaaa ben seni mıncıra mıncıra yerimm bakkk
ooooohhhh keyyiff keyiffff
ben çalışıyorum kuzum
ne güzel yaaa ben eblendikten sonra yaşıtım kafama uygub arkadaşlarım hiç olmadı çevremde![]()
Amin kuzum benim aminAyh dişinden di mi paremmm Rabbim hayirlisi ile atlatmak nasip etsin çiçeğim ya![]()
Kanal tedavisi mı paremAmin kuzum benim amin❣❤
![]()
ayy çok güzel yaaa iyi ki öyle olmuş alışman için hem de kolaylıkYaaaa bennn seni yerimmmm mucizemmmm
Kolay gelsin mucizemmmm Rabbim kolaylık versin bende ta ki evlenince bırakmak zorunda kaldım işi yabancı memlekete geldim diye keşke olsa iş de çalışsam çok özledim
Bebeğim burda biz az Türküzz yaaa herkes birbirine ailesindenmiş gibi olmuşben başta korkmuştum kafama göre biri olmazsa naparım diye şükür varmış kafa dengim yoksa çok zor kuzum
haftasonlari yemekler haftada 1 böylee toplanıp kuran okuyoruz işte kuzum yiyoruz içiyoruz gün gibi maksat şey kuran okunsun hem görüşelimmm
![]()
Günaydın caniiimm
Sorma kuzumm valla dua ediyorum iyi insanlar kafa dengi çıktı diyeayy çok güzel yaaa iyi ki öyle olmuş alışman için hem de kolaylık
sen nerdeysin kuzum hollanda mıytdı
aboooo Allah kolaylık versin kuzum gurbet zorSorma kuzumm valla dua ediyorum iyi insanlar kafa dengi çıktı diye
Bebeğim ben Romanyadayımmmm![]()