• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın kızlar 🥰🥰
Akşam yemek telaşı derken eşim geldi mesajlara tek tek dönemedim ama okudum 😁😁
Cookiie Cookiie perişim coconatt coconatt İn dediği gibi nar suyu bazen ters etki de yapabiliyormuş. Bende bir sıkıntı olmamıştı günlük bir tane robottan çekip içtim ama arada bir içersin bir şey olmaz sanırım

Günaydın kızlar 🥰🥰
Akşam yemek telaşı derken eşim geldi mesajlara tek tek dönemedim ama okudum 😁😁
Cookiie Cookiie perişim coconatt coconatt İn dediği gibi nar suyu bazen ters etki de yapabiliyormuş. Bende bir sıkıntı olmamıştı günlük bir tane robottan çekip içtim ama arada bir içersin bir şey olmaz sanırım
Günaydın kurabiyemmmmmmm:anne::KK200::anneadayı:

1647929592307.webp

eyyyyyyy ahaliiiii :KK59:

günaydıoooonnnnnnn :KK31::KK31::KK31::KK31:

nörüyonuz :KK53:
Günaydın mucizemmmmm çay içiyorum sen napiyorsun 🥰 ♥️ kızlara gidicem bugün bende😍 cuma günü de bana gelecekler biraz bahçe masa sandalyeleri temizlicem hava süper burda 💜💜🥲
Ramazan'a az kaldı ya yemeler içmeler olsun denildi 🤣🤣🤣🤣

yaaaa ben seni mıncıra mıncıra yerimm bakkk
Günaydın mucizemmmmm çay içiyorum sen napiyorsun 🥰 ♥️ kızlara gidicem bugün bende😍 cuma günü de bana gelecekler biraz bahçe masa sandalyeleri temizlicem hava süper burda 💜💜🥲
Ramazan'a az kaldı ya yemeler içmeler olsun denildi 🤣🤣🤣🤣
ooooohhhh keyyiff keyiffff:21:
ben çalışıyorum kuzum

ne güzel yaaa ben eblendikten sonra yaşıtım kafama uygub arkadaşlarım hiç olmadı çevremde:KK19:

yaaaa ben seni mıncıra mıncıra yerimm bakkk

ooooohhhh keyyiff keyiffff:21:
ben çalışıyorum kuzum

ne güzel yaaa ben eblendikten sonra yaşıtım kafama uygub arkadaşlarım hiç olmadı çevremde:KK19:
Yaaaa bennn seni yerimmmm mucizemmmm😍😍😍😍
Kolay gelsin mucizemmmm Rabbim kolaylık versin bende ta ki evlenince bırakmak zorunda kaldım işi yabancı memlekete geldim diye keşke olsa iş de çalışsam çok özledim 🥲
Bebeğim burda biz az Türküzz yaaa herkes birbirine ailesindenmiş gibi olmuş💜 ben başta korkmuştum kafama göre biri olmazsa naparım diye şükür varmış kafa dengim yoksa çok zor kuzum 🥺 haftasonlari yemekler haftada 1 böylee toplanıp kuran okuyoruz işte kuzum yiyoruz içiyoruz gün gibi maksat şey kuran okunsun hem görüşelimmm🥰🥰🥰

Yaaaa bennn seni yerimmmm mucizemmmm😍😍😍😍
Kolay gelsin mucizemmmm Rabbim kolaylık versin bende ta ki evlenince bırakmak zorunda kaldım işi yabancı memlekete geldim diye keşke olsa iş de çalışsam çok özledim 🥲
Bebeğim burda biz az Türküzz yaaa herkes birbirine ailesindenmiş gibi olmuş💜 ben başta korkmuştum kafama göre biri olmazsa naparım diye şükür varmış kafa dengim yoksa çok zor kuzum 🥺 haftasonlari yemekler haftada 1 böylee toplanıp kuran okuyoruz işte kuzum yiyoruz içiyoruz gün gibi maksat şey kuran okunsun hem görüşelimmm🥰🥰🥰
ayy çok güzel yaaa iyi ki öyle olmuş alışman için hem de kolaylık:KK68:
sen nerdeysin kuzum hollanda mıytdı

Back
X