- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.166
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalım sağlıkla kavuşmanıza vesile olsunGittim kuzum aynı
Tahlil rahim muayene
Hoş geldin kuzum nerelerdesin senBen geldimmmmmmm![]()
hoşbuldum canım işlerim çoktu anca düzene girdimHoş geldin kuzum nerelerdesin sen![]()
Ay inşallah artık yaHadi bakalım sağlıkla kavuşmanıza vesile olsun![]()
Hoş geldin kuzum nerelerdesin sen![]()
İyi yapmışsın canım benim. İyiyim ya bıraktığın gibi devam bizhoşbuldum canım işlerim çoktu anca düzene girdim
Nasılsın iyi misin![]()
Hadi bakalım kuzum haberdar et mutlaka. Ben sormaya çekiniyorum darlamayım diyeAy inşallah artık ya![]()
Hoş geldinizkızzlarrr bende sizle geyik yapmak isterimm benide alır mısınızz
Yaaa ne tatlisin senn
Eki Görüntüle 3031377
@ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
@coconatt
@Jou
@Buralardutluuugdu
@Migim
bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Saliha40
Lna16
@NesNa
@Feminas
@ozo1907
@Mabellee
@gunces
@PiXiEE
MssPARE
@madammor
@sebbo
@karamel Latte
Yok kız darlanmam ben asıl ben çok darlıyorum sizi hakkınızı helal edinİyi yapmışsın canım benim. İyiyim ya bıraktığın gibi devam biz
Hadi bakalım kuzum haberdar et mutlaka. Ben sormaya çekiniyorum darlamayım diye
Hoş geldiniz![]()
Günaydın hepiciiğinizee kızlarımmmm bugun bende dışarda olucam muhtemelen gitmeden hepinizi öpeem dedimm![]()
Oo süper balım iyi eğlencelerGünaydın hepiciiğinizee kızlarımmmm bugun bende dışarda olucam muhtemelen gitmeden hepinizi öpeem dedimm![]()
Yok kız estağfurullah aklına getirme öyle şeyler burada bizi bizden başka daha iyi anlayan olamazYok kız darlanmam ben asıl ben çok darlıyorum sizi hakkınızı helal edin
![]()
Allah razı olsun bal çöreğimYok kız estağfurullah aklına getirme öyle şeyler burada bizi bizden başka daha iyi anlayan olamaz![]()
Bende öyle balım yaAllah razı olsun bal çöreğim
Burayı keşfetmeseydim kafayı yiyebilirdim zaten![]()
var mı değişik haberlerİyi yapmışsın canım benim. İyiyim ya bıraktığın gibi devam biz![]()
Eki Görüntüle 3031377
@ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
@coconatt
@Jou
@Buralardutluuugdu
@Migim
bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Saliha40
Lna16
@NesNa
@Feminas
@ozo1907
@Mabellee
@gunces
@PiXiEE
MssPARE
@madammor
@sebbo
@karamel Latte
Bende ev işleri canım aha yeni totomu koltuğa koyabildim oda mutfak almış başını gitmiş kalkcam şimdiİyiyim bebeğim ev işleri sonrasında kızlara gidicem sen nasılsın çiçeğim![]()
Valla bende 1 saat oldu geleli gezmeden Romen dersine giricemBende ev işleri canım aha yeni totomu koltuğa koyabildim oda mutfak almış başını gitmiş kalkcam şimdi![]()