• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buara yorgunumm ama gözlerimm faltaşı gibii 😂
Çişe kalkayım derken böyle oluyorum biraz bacaklarım ağrıyor kuzuşum
Magnezyum alıyor musun canım oda yapıyormuş bende söyliycem doktora
Aynen elti diyorlar hep🤣🤣 sağolasın cAtlağım iyi bir kız inşallah öyle devam eder 😬🤣🤣
İnşallah değişmez öyle devam etsin balım insan arıyor ya kafa dengi birini
Bende elti istiyorum mümkünse kafama göre 😁😁😁
Günaydın tinnom 😍
MssPARE MssPARE kaçak:KK20:
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye pareyle Bi sopa da benim için :KK62:
MssPARE MssPARE kızzzzzzzz özlendin gel çabuk buraya şevkatle sarılalımmmmm:KK74::KK74::KK74::KK8::KK8::KK8: artık sana konuları yasaklıyoruzzzz paremmmmm :mad::mad::mad::KK23::KK23::KK20::KK20::KK20::skandal:
Artık sana yok konu bilmem bişi dua topiğinden bir yere gitme :KK11::tokat::KK20::KK20::KK20::kızgın::kızgın::kızgın: yoksa sensiz kalıyoruzzzz burdaaaaa amaaaa:110::110::110::KK12::KK12::KK12::KK12::63::63::63::63::sopa::sopa::sopa::sopa:
Kızlar pariş giremiyor 🤣🤣 şifresini unutmuş şimdi de ona uğraşıyor 🤣🤣 bu iyi ceza oldu. Bence artık bdv ye gitmez 🤣🤣

Kızlar pariş giremiyor 🤣🤣 şifresini unutmuş şimdi de ona uğraşıyor 🤣🤣 bu iyi ceza oldu. Bence artık bdv ye gitmez 🤣🤣
Hahahahahaha cidden miiii kurabiyem e yok artık ya :skandal::KK47::KK47::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz:

Ne olacak şimdi çiçeğim şifre olayları tövbe bismillah :KK35::KK8::KK8:

Bilmiyorum ki balım sitenin telefon numarasına yazdı dönüş bekliyor bakalım 🤣🤣
Daha da geçmez bdv nin önünden🤣🤣
Dimi MssPARE MssPARE
Valla bu şanssızlıkla daha geçmez çiçeğim yani ben öyle yapardım :KK23::KK23::KK17::KK17:
Ayyy inşallah çabucak gelir çiçeğim özledikkkkkk:KK73::KK73::KK36::KK36::KK36::KK37::KK37::KK37::KK22::KK22::oops::oops::oops::süslü::süslü::süslü: MssPARE MssPARE

Aynen canım valla çok lazım oluyor ya inşallah olur birtane sana da kafa dengi bir elti 🤩
Hasetlikyapmasında 🤣🤣

tenor.gif

MssPARE MssPARE kızzzzzzzz özlendin gel çabuk buraya şevkatle sarılalımmmmm:KK74::KK74::KK74::KK8::KK8::KK8: artık sana konuları yasaklıyoruzzzz paremmmmm :mad::mad::mad::KK23::KK23::KK20::KK20::KK20::skandal:
Artık sana yok konu bilmem bişi dua topiğinden bir yere gitme :KK11::tokat::KK20::KK20::KK20::kızgın::kızgın::kızgın: yoksa sensiz kalıyoruzzzz burdaaaaa amaaaa:110::110::110::KK12::KK12::KK12::KK12::63::63::63::63::sopa::sopa::sopa::sopa:
Bu bol emojilerden bende isteriiim:KK12:

Nasıl unutmuş ya hatırlasa bari :olamaz:

Bu bol emojilerden bende isteriiim:KK12:
Yaaaaaaaa fatmammmm bebeğimmm böceğim:KK200::KK48::KK48::KK48: bal kupummmm güzelim :KK36::KK37::KK73::KK72: ahhhh kıskanırmış daaaaaa kıyamammm sana aşkım gelllll kocaman sarılalım seninle deeeeee:KK74::KK74::KK74::KK74::KK36::KK36::KK37::KK37::KK37::KK69::KK69::KK69::KK23::KK23::KK23::spor::spor::spor::spor::spor: seviyorum seniiiiii güzel bebiş :KK19::KK19::KK60::KK60::KK60::KK22::KK22::KK22:

Yaaaaaaaa fatmammmm bebeğimmm böceğim:KK200::KK48::KK48::KK48: bal kupummmm güzelim :KK36::KK37::KK73::KK72: ahhhh kıskanırmış daaaaaa kıyamammm sana aşkım gelllll kocaman sarılalım seninle deeeeee:KK74::KK74::KK74::KK74::KK36::KK36::KK37::KK37::KK37::KK69::KK69::KK69::KK23::KK23::KK23::spor::spor::spor::spor::spor: seviyorum seniiiiii güzel bebiş :KK19::KK19::KK60::KK60::KK60::KK22::KK22::KK22:
:KK49::KK49::KK49::KK76::KK76::KK76::KK76:
Canım bitanemm :KK19::KK19:
Bende seni çokkk seviyorum birazdan doktor amcaya gidicem heyecanlıyım:KK23:

Aaaaayyyyyyy çiçeğim bugün muydu :eek::eek:o_Oo_Oo_O ayyy hayırlı haberle dön çiçeğim inşallah bekliyorum güzel haberler:KK73::KK73::KK73::KK73::confused::confused::KK6::KK6::KK6::KK6::KK5::KK5:
Evet aşkomm bugündü geldik çağıracaklar bakalım:KK23:
Haber edeceğim hepiniz bana dua edin inşallah bir şey çıkmasın :KK33::KK36::KK35:

Günaydın canım burada hava çok güzel güneşli bir hava var sizin oralar nasıl 🤗

Back
X