- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 108
- 25
Ee tekrar giremediğinde ne olacak ya bebişimSaolsun Kazen abiyle konuştuk açtı valla gitti bende şifre.mail adresi unuttum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ee tekrar giremediğinde ne olacak ya bebişimSaolsun Kazen abiyle konuştuk açtı valla gitti bende şifre.mail adresi unuttum![]()
Tutun beniBirdaha sana bdv yokkkyoksa topikteki herkes merdaneyle seni kovalar
![]()
Herşey yenilendi kuzum şifremi unutturan mail adresim kopyeledi Kazen güncellendiEe tekrar giremediğinde ne olacak ya bebişim![]()
Hmm anladım iyi olmuş kuzucumHerşey yenilendi kuzum şifremi unutturan mail adresim kopyeledi Kazen güncellendi
Abovv bide şifrenimi unuttun gıi
Evet şifre.mail adresi herşeyi unuttum siteye giremedim sonunda burdayımAbovv bide şifrenimi unuttun gıi![]()
Hahahhah not deftere yaz unutmaEvet şifre.mail adresi herşeyi unuttum siteye giremedim sonunda burdayım![]()
Hadi güzel haberler inşallahÇıktım odadayım yeni narkozun etkisi geçiyor
Doktor gelip konuşmasını bekliyoruz
Aynen yaaa nolcek bu memleketin haliHerşey başını aldı gitti çiçeğim ya![]()
Deli kız
Hoşgeldin parişkoo
Hoş bulduk perim benim nasılsınHoşgeldin parişkoo![]()
Ben geldim sevin beni olun beni sarmalayın beniHadi güzel haberler inşallah
Aynen yaaa nolcek bu memleketin hali
Deli kız
Buralardutlugudu artıkD u t oldu
![]()
Ay unuturmuyum artık tobe bismillahHahahhah not deftere yaz unutma![]()
bir yere yaz unutma sensiz kalmayalım birdahaEvet şifre.mail adresi herşeyi unuttum siteye giremedim sonunda burdayım![]()
Snovumm gitti bi anda unuttum yazdım yazdım artıkbir yere yaz unutma sensiz kalmayalım birdaha![]()
Sensizz olmazz bu topikte canım paremmmAy unuturmuyum artık tobe bismillah![]()
kaşla göz arasında gidiyorsun nasıl tutalımTutun beni![]()
Ah mavişim bu sefer bende anlamadım inanki her seferin de biliyordum gideceğimi ama bu sefer bana da süpriz oldukaşla göz arasında gidiyorsun nasıl tutalım![]()
Ay Aynen sizi de çıldırdım ya hakkınızı helal edin kuzularSonunda![]()