- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 35.941
- 498
Aminnn inşallah çiçeğimÇok şükür kavuşuyoruz rabbim daha çok ramazanlara kavuşmayı nasip etsin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnn inşallah çiçeğimÇok şükür kavuşuyoruz rabbim daha çok ramazanlara kavuşmayı nasip etsin![]()
Herzamanki gibiOys kıyamam uyku bastı heralde kuzum valla bende napayım akşam telaşı yemek![]()
Herkes saldı kendini cano bende şini mutfağa girişcem
Amaann neolcak kuzuAynen valla kuzum değişen bişi yok hahahaha![]()
Oyyyy kolay gelsin çiçeğim bende gidiyorumHerkes saldı kendini cano bende şini mutfağa girişcem![]()
Tüm işlerimi hallettim uzanırım vala kuzum
Guzel oluyormuş gece sahura kadar herkes daha çok aktif oluyormuşOyyyy kolay gelsin çiçeğim bende gidiyorumsalata yapayım
kız oruçlu iken nasıl olur topic bilemedim
![]()
Yokkk ben değil aşkomAmaann neolcak kuzu
Agustosta nereye geliceksiniz temelli istanbulamı
Ayy pardon hahaahahahYokkk ben değil aşkomTiniminimavihanim Türkiye'ye dönüyor komple görevleri bitiyor ya
ben daha burlardayim
![]()
Ayyyy tam bizlik süperGuzel oluyormuş gece sahura kadar herkes daha çok aktif oluyormuş![]()
Ben anamdaydım geldim şimdi
Ohhhhh yat kuzum yat yemeği de yaptıysan misssssTüm işlerimi hallettim uzanırım vala kuzum![]()
Oyyyy süperBen anamdaydım geldim şimdi![]()
Dutun topiğinde çok oluyormuş hep orda olmuş böyle şeyler kuzumm geçen sene ramazand ahep orda çok aktif olunmuş gene olucakAyyyy tam bizlik süper![]()
Sen ne zaman gelcenHatlar karıştı![]()
Ay ay olsun olsunnn her yerde herkez aktif olsun uyumayalım oturalım misssssDutun topiğinde çok oluyormuş hep orda olmuş böyle şeyler kuzumm geçen sene ramazand ahep orda çok aktif olunmuş gene olucak![]()