• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ye%C5%9Fil%C3%A7am-adile-na%C5%9Fit.gif

12 sayfaa yazışmışızzz hepsini okuyamadım. Bir ordan bir burdan yaptımm 😵‍💫

İnşallah canım umarım birgün 🥺😐 Türkiye de ailemiz kimseler yok kan bağımızdan burda 🥺 ne kadar kalacağımız belli değil kuzum burdan başka ülke de olabilir umarım başka bir yer olmaz en teselli beren tarafı Türkiye ye yakın 😐🥲
Hakkınızda hayırlısı olsun kuzum ya inşallah başka biryer çıkmadan dönersiniz😞 bu gurbet bence sadece ailelerden dolayı zor. Arada ben eşime diyorum aileleri geride bırakmak olmasa ben yurtdışında yaşamak isterim valla😬

Hakkınızda hayırlısı olsun kuzum ya inşallah başka biryer çıkmadan dönersiniz😞 bu gurbet bence sadece ailelerden dolayı zor. Arada ben eşime diyorum aileleri geride bırakmak olmasa ben yurtdışında yaşamak isterim valla😬
Aynenn öyleee perişiimm

Aynen öyle kuzum hayırlısı olsun inşallah 💐

Back
X