- 20 Aralık 2020
- 17.172
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.564
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakkınızda hayırlısı olsun kuzum ya inşallah başka biryer çıkmadan dönersinizİnşallah canım umarım birgünTürkiye de ailemiz kimseler yok kan bağımızdan burda
ne kadar kalacağımız belli değil kuzum burdan başka ülke de olabilir umarım başka bir yer olmaz en teselli beren tarafı Türkiye ye yakın
![]()
Aynenn öyleee perişiimmHakkınızda hayırlısı olsun kuzum ya inşallah başka biryer çıkmadan dönersinizbu gurbet bence sadece ailelerden dolayı zor. Arada ben eşime diyorum aileleri geride bırakmak olmasa ben yurtdışında yaşamak isterim valla
![]()
Nasılsın tinim denkleşemedik bayadırAynenn öyleee perişiimm
Aynen öyle kuzum hayırlısı olsun inşallahHakkınızda hayırlısı olsun kuzum ya inşallah başka biryer çıkmadan dönersinizbu gurbet bence sadece ailelerden dolayı zor. Arada ben eşime diyorum aileleri geride bırakmak olmasa ben yurtdışında yaşamak isterim valla
![]()
Leeennnn ondan değilll çerkezköy egelsen daha iyiydiiBende sevmiyorum Ankarayıama gideceğimiz yerde mutlu olacagımı düşünüyorum jouumm ankara beni çok yordu
Benim ilk görev yerim Kahramanmaraştı çook severdim
Evwtt perişimmmNasılsın tinim denkleşemedik bayadır![]()
Anamm çok uzak orası jouumm tövbe gelemeyiz bende dert anlatıyomm sanaaLeeennnn ondan değilll çerkezköy egelsen daha iyiydiiondan sevmedimm orayı
![]()
HahahahahAnamm çok uzak orası jouumm tövbe gelemeyiz bende dert anlatıyomm sanaa![]()
Hahahahahdert anlat dermanın olayimmm tinoşş
![]()
Hahahahaha gülll emiii yaaaAy çok güldüm ama geboşum yaaa
sen linoşaaa bir tık yakınsın çiçeğim
Sallaa gitsinnn![]()
12 sayfaa yazışmışızzz hepsini okuyamadım. Bir ordan bir burdan yaptımm![]()
Burdagızzzzzzzzzz
Ay çok güldüm ama geboşum yaaa
sen linoşaaa bir tık yakınsın çiçeğim
Çooookkk hemde uyumadınmı lenn
Yokkkk ayaktayımmm bebeğimÇooookkk hemde uyumadınmı lenn![]()
Tamamm kuzumm bende uykuya vuruyorumm iyi gecelerrr minikkuşummYokkkk ayaktayımmm bebeğimaz zikir çekicem
![]()