- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.374
- 548
Aynen şansa havalar iyi gidiyor sene daha rahat olurHeran her şey olabilir
İyiyim kurabiyem çok şüjür güzel gidiyor şu anlık havalar çok sıcak olmayınca
Sen nasılsın bakalım bebiş nasıl kuzum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen şansa havalar iyi gidiyor sene daha rahat olurHeran her şey olabilir
İyiyim kurabiyem çok şüjür güzel gidiyor şu anlık havalar çok sıcak olmayınca
Sen nasılsın bakalım bebiş nasıl kuzum![]()
Evet canımAynen şansa havalar iyi gidiyor sene daha rahat olurne yapayım kuzum aynıyım bende uykusuz uykusuz dolanıyorm
![]()
İnşallah kurabiyem
Yok balım ya illa bişey çıkıyor. Şimdi de davulcu emmim varEvet canım
Uyuyamıyomusun canım
Kız duyuyormusum davulu asla duymam heYok balım ya illa bişey çıkıyor. Şimdi de davulcu emmim varalarm çalmasına daha çok var adam erkenden bizim sokaktan başlıyor öyle işte
![]()
Ah özgem başka hiç bişey yapmıyor adam bilmiyorum başka yolu var mı ilaç dozu artırıyor Bi faydası olmuyoCanım biraz sakin ol üzülme herşeyde bir hayır vardır. Başka bir yolu bir çaresi yokmuymuş bunun sadece o ilaçmıymış acaba ya bir narsuyunu denesenmi![]()
Nar suyu dün içtim Bi tek acaba ters etki yapar mı diye içmedim bile bu ayAh kuzum ya adama bak kendi ihmalleri yüzünden değil de vücut farklı tepki veriyormuş
Canını sıkmamaya çalış kuzum nar suyu içiyorsan onu bırak avokado ye. Ananastan da uzak dur oda şaibeli. Bu dönemde ilişki olmasın ona dikkat edin.
Umut kaybetmek yok kuzum illa ki kalınlaşacak. İlaçlara tepki verecek. Rabbim kolaylaştırsın inşallah bitanem sakın pes etmek yok
Doktor değiştirsen canım ya. İstanbuldasın bir benim görüştüğüm doktora gidebilme imkanın varsa gitsenmi şişli memorialden gelmiş kolana. Memoriali duymuşsundur çok iyi bu konuda gerçektenAh özgem başka hiç bişey yapmıyor adam bilmiyorum başka yolu var mı ilaç dozu artırıyor Bi faydası olmuyo
Farklı Bi ilaç var mı bilmiyorum kendi dr ma bişey desem sen ondan iyi mi bilcen der gibi gerek görse verirdi yapardı biz bilemeyiz imalarıyla mal gibi kalıyorum
Canım benim her şerde bir hayır vardır. Böyle düşünme, zamanı vardır zorlaştiriyorsa guzellestiriyordursinavi verenlerden olalım ınş,rabbim belki senin istemeni seviyordur
Mutlaka öyledir sosyalim ama dayanamıyorum artık
Nar suyu dün içtim Bi tek acaba ters etki yapar mı diye içmedim bile bu ay
Bi de iğne yaptırdılar yumurta baskılamak için zaten benim her ay yumurtam gelişmiyordu ki
Nasıl sıkmayayım ki kurabiyem
Her ay yeniden bu sefer olcak umuduyla başlıyorum 3 aydır aynı şey
Gidip o çatala bacak açmaktan Allahm bu son zamanlar olsun diye içimden geçiriyorum utancımdan olmuyor
Dışarı çıktık kaldırıma oturdum ağladım hıçkıra hıçkıra
Ben de insanım benimde hayallerim ümitlerim vardı![]()
İstanbul da değilim kuzum maalesef uzaktan takip denizlideyimDoktor değiştirsen canım ya. İstanbuldasın bir benim görüştüğüm doktora gidebilme imkanın varsa gitsenmi şişli memorialden gelmiş kolana. Memoriali duymuşsundur çok iyi bu konuda gerçekten
Aa ben istanbul tüp bebek merk gidiyorsun sandım ondan canım. Yakın illere gitme imkanın varsa bir araştırsanmı. Yürüyüşte sanki rahim kalınlığına iyi geliyor diye duymuştumİstanbul da değilim kuzum maalesef uzaktan takip denizlideyimöyle olmasa başka yere mutlaka giderdim ama
Bitanem normal bir kadın doğum doktoruna gitsen. Desen ki ben 3 aydır bu durumla karşılaşıyorum. Şimdi de rahim kalınlaşmıyor diyorlar var mıdır başka bir yolu falan diye ne bileyim en azından fikir alırsın başka bir görüş alırsın.Ah özgem başka hiç bişey yapmıyor adam bilmiyorum başka yolu var mı ilaç dozu artırıyor Bi faydası olmuyo
Farklı Bi ilaç var mı bilmiyorum kendi dr ma bişey desem sen ondan iyi mi bilcen der gibi gerek görse verirdi yapardı biz bilemeyiz imalarıyla mal gibi kalıyorum
Canım benim her şerde bir hayır vardır. Böyle düşünme, zamanı vardır zorlaştiriyorsa guzellestiriyordursinavi verenlerden olalım ınş,rabbim belki senin istemeni seviyordur
Mutlaka öyledir sosyalim ama dayanamıyorum artık
Nar suyu dün içtim Bi tek acaba ters etki yapar mı diye içmedim bile bu ay
Bi de iğne yaptırdılar yumurta baskılamak için zaten benim her ay yumurtam gelişmiyordu ki
Nasıl sıkmayayım ki kurabiyem
Her ay yeniden bu sefer olcak umuduyla başlıyorum 3 aydır aynı şey
Gidip o çatala bacak açmaktan Allahm bu son zamanlar olsun diye içimden geçiriyorum utancımdan olmuyor
Dışarı çıktık kaldırıma oturdum ağladım hıçkıra hıçkıra
Ben de insanım benimde hayallerim ümitlerim vardı![]()
Aahh ahh çok hafif uykum yafKız duyuyormusum davulu asla duymam hebizde gece sahura kalkıyorduk 3 ten 4e kadar yiyoruz falan uyku açılıyor sonra zor uyuyorsun sonra 6 bucukta eşim işe kalkıyordu. Çok zor oluyordu canım. O yüzden dün akşam yatmadan 12 gibi yedik yattık bakalım bugünü nasl gecircez kolay geçerse bundan sonra böyle yapcaz
![]()
Evet kuzum İstanbul tüp bebek merkezi Aret kamer Dr muz daAa ben istanbul tüp bebek merk gidiyorsun sandım ondan canım. Yakın illere gitme imkanın varsa bir araştırsanmı. Yürüyüşte sanki rahim kalınlığına iyi geliyor diye duymuştum
İnan bana kuzum burda nerdeyse gitmediğim doğumcu kalmadı desem yeridir prof una da risklisine de en iyi dedikleri tüpcüsüne de en iyi dedikleri Dr da en pozitif dediklerine deBitanem normal bir kadın doğum doktoruna gitsen. Desen ki ben 3 aydır bu durumla karşılaşıyorum. Şimdi de rahim kalınlaşmıyor diyorlar var mıdır başka bir yolu falan diye ne bileyim en azından fikir alırsın başka bir görüş alırsın.
Ya da kk da konu aç bakalım kuzum belki bilgisi olan olur
Amin bitanem ümitlerim Tuz buz oluyor her seferindeRabbim o gözyaşlarını sevinç gözyaşlarına çevirsin bitanem bende iptal edilince gidip cami duvarında ağlamıştımseni çok iyi anlıyorum Rabbim kolaylaştırsın inşallah. İnşallah hemencecik istenilen kalınlığa ulaşsın
bir mucizee
Ah kuzum psikolojiyi mahveden başta o ilaçlar tüm bu süreç. Koşturmacalar hepsi zaten yeterince yorucu bir de aksilikler çıkınca çok haklısın şuan.Evet kuzum İstanbul tüp bebek merkezi Aret kamer Dr muz da
Birebir gitme şansımız yok maalesef keşke olsaydı sorularım böyle yanıtsız kalmazdı belki
İşe yürüyerek gidip geliyorum da 15 dk lık yol tabi faydası pek olmuyordur
Belki bir ay dinlenme isterim ya da bilmiyorum nereye gidim Bi Dr daha varmış bu adetle Bi de ona gitsem mi
İnan bana kuzum burda nerdeyse gitmediğim doğumcu kalmadı desem yeridir prof una da risklisine de en iyi dedikleri tüpcüsüne de en iyi dedikleri Dr da en pozitif dediklerine de
Ellere derman olan bana olmadı
Amin bitanem ümitlerim Tuz buz oluyor her seferinde
Nasıl kara bahtım varmış insan aynı şeyleri yaşarmış böyle bilmiyorum
Eşim diyor psikoloğa gidelim Bi çok mu zorluyoruz diuo
Ama psikolog bana ne yapsın
Biz ilk gün duyduk davulu baya dibimizde çaldı sanki sonra duymadıkAahh ahh çok hafif uykum yafgerçi camın dibinde çalıyor duyamam imkansız
Evet kuzum tekrar yatması kalkması zor oluyor. Şimdi belki zorlanırsın ama bir iki güne vücut ona alışır galiba. En azından sabah rahat olursunuz
Git canım bence. Birazda kafanı rahatlatmaya çalış. Düşünmemeye çaluş. Biliyorum olmuyor düşünmeden ama bir yolunu bul bunun düşünme. Beynimiz herşeyi etkiliyorEvet kuzum İstanbul tüp bebek merkezi Aret kamer Dr muz da
Birebir gitme şansımız yok maalesef keşke olsaydı sorularım böyle yanıtsız kalmazdı belki
İşe yürüyerek gidip geliyorum da 15 dk lık yol tabi faydası pek olmuyordur
Belki bir ay dinlenme isterim ya da bilmiyorum nereye gidim Bi Dr daha varmış bu adetle Bi de ona gitsem mi
İnan bana kuzum burda nerdeyse gitmediğim doğumcu kalmadı desem yeridir prof una da risklisine de en iyi dedikleri tüpcüsüne de en iyi dedikleri Dr da en pozitif dediklerine de
Ellere derman olan bana olmadı
Amin bitanem ümitlerim Tuz buz oluyor her seferinde
Nasıl kara bahtım varmış insan aynı şeyleri yaşarmış böyle bilmiyorum
Eşim diyor psikoloğa gidelim Bi çok mu zorluyoruz diuo
Ama psikolog bana ne yapsın
Bende yakında muhtara mesaj atcamBiz ilk gün duyduk davulu baya dibimizde çaldı sanki sonra duymadık
Evet canım yat kalk çok zor oluyor.
Gün içinde uyu catlağım sende
Bir ara duydum öyle birşey bizim mahallede şikayet etmişler diyeBende yakında muhtara mesaj atcam![]()
Haha tek delü ben değilmişimBir ara duydum öyle birşey bizim mahallede şikayet etmişler diye![]()
Evet kız bizimkide o gün saat 2 yi geömişti geldiHaha tek delü ben değilmişimyaf Twitter dan yazayım diyorum linç ederler beni
tamam çalsın da çok erken geliyor bacımsu yaf
![]()