- 27 Mart 2019
- 30.487
- 112.965
- 598
Kuku yu pek beğenmiş demekkiii![]()
Tobe yarabbi tobeNe olacak adam bütün malını mülkünü kaptırmış kukuya![]()
Allahım aklımızı alma koca koca insanlar
Kukulari batsın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuku yu pek beğenmiş demekkiii![]()
Tobe yarabbi tobeNe olacak adam bütün malını mülkünü kaptırmış kukuya![]()
Hahah adamın aklını başından almış baksana tüm parayı kaptırdığına göreKuku yu pek beğenmiş demekkiii![]()
Ay parişim sorma ya gülüyorum ama cidden büyük konuşmak istemiyorum Rabbim bu kadar cahillikten esirgesin bizlerin neslini ya.Tobe yarabbi tobe
Allahım aklımızı alma koca koca insanlar
Kukulari batsın![]()
Ben izlemedim ama bu nedir ya mübarek günAy parişim sorma ya gülüyorum ama cidden büyük konuşmak istemiyorum Rabbim bu kadar cahillikten esirgesin bizlerin neslini ya.
Ben izlemedim ama bu nedir ya mübarek gün![]()
Bende sadece şu kısmı izledim ama sanki tüm bölümün özeti![]()
Olacağı oydu zaten tühNe olacak adam bütün malını mülkünü kaptırmış kukuya![]()
Dutum gerçek mi yaGirdi çıktı . Açılmamış damar mervem hiç iyi değilimgöğsüm daralıyo nefes alamıyorum
Bende şimdii uyandımm parişimmm ne olsunn gözlerimiz seni aradıTinnosum burdayım bitanesi
Biraz işlerim vardı okumalarım.falan pazara gidicem şimdide
Sen nasılsın tatlisim❤
![]()
Yok kuzum ya ben ilk oruca başladım bugün regliydimO oruçtandır kuzu ilkhafta böyle başağrısı oluyormuş![]()
Oyy canımm benimm nazar olmuş olabilirr ama geçtiyse süperYok kuzum ya ben ilk oruca başladım bugün regliydim
Oruçtan değil öyle bir anda gece 1 2 gibi başladı hafif hafif kuran okuyunca geçti biraz sonra sahur yaptım imsaga az var cilldirmaya başladı anlamadım bende çok nadirdir baş ağrısı çok şükür okudum kendime kızlar da okudu Allah razı olsun geçmiş uyumuşum
Nazar olmuşum galiba hahahaahah![]()
Aaaaa deme böyle mucizem üzülürüm biz aileyiz burdaaaaa ne varsa birlikte göğüsler bir şekilde çıkarız elhamdülillah işin içinden ben öyle algilanmak istemem sadece sen uzulünce üzülüyorum bende bebek yolundayım ya ondan mucizem Fatmam balım yerim senin güzel kalbiniamin kuzum amin
Allah razı olsun desteğiniz rahatlatıyor gerçekten
çok fazla yansıtıyorum mutsuzluğumu sizi de boğuyorum kendi derdimle
ama daha iyi olcam inşallah
güzel şeyler de yaşayıp paylaşcaz Allahn iznyle
kendimi maneviyen çok zayıf hissediyorum bu zamanlar
umarım geçer daha güçlenir inancım
İyi istiratler aşkımOkudumm hepsinii hızlı hızlııı sahur yaptımm yatıyorum şimdii çiçekleriimm![]()
Valla evden de çıkmıyorum ramazan beri kimin nazarı değdi ise kesin kocamındır hahahahaaOyy canımm benimm nazar olmuş olabilirr ama geçtiyse süper![]()
Yaaa sen ne kadar bıcır bıcır bişey sin maşallahAaaaa deme böyle mucizem üzülürüm biz aileyiz burdaaaaa ne varsa birlikte göğüsler bir şekilde çıkarız elhamdülillah işin içinden ben öyle algilanmak istemem sadece sen uzulünce üzülüyorum bende bebek yolundayım ya ondan mucizem Fatmam balım yerim senin güzel kalbini![]()
Yaaaa fatmam teşekkür ederim aşkom lokumummmYaaa sen ne kadar bıcır bıcır bişey sin maşallaheşin çok şanslı
ALLAH razı olsun güzelliğim bizi biz anlıyoruz anca kalpte yaramız bir olduğundan![]()
Yaaaa olurr öylee baş ağrısı zatenValla evden de çıkmıyorum ramazan beri kimin nazarı değdi ise kesin kocamındır hahahahaa
Ay geçti şükür kuzum patlıcakti kafam![]()
Arada oluyor kuzum evetYaaaa olurr öylee baş ağrısı zaten![]()
Senin kalbini yerim kiYaaaa fatmam teşekkür ederim aşkom lokumummm
Güzel sözler söylemişsin Allah razı olsun o senin içinin güzelliği güzellik
Seni en derinden anlıyorum Fatmam nasıl içinin kanadığını üzüldüğünü ağladığını belki senin sürecinde değilim belki tam anlamıyla seni anlayamam ama ne kadar bebek istediğin kadar emin ol bende o kadar çok istiyorum o yönden seni çok güzel anlıyorum çiçeğim
Tüp bebek süresinde neeler çektiğini ne tedaviler ne iğneler ne acılar yaşadığını sen bilirsin psikolojik tarafını saymıyorum bile..
O yüzden olmazları olduran Rabbimiz var çiçeğim
Sen üzülme demez mi Rabbim üzülme sabret ben seni duyuyorum aç ellerini duanı söyle kabul edeyim demek ki hayırlı zaman değil bizim için çiçeğim napalım ...
Rabbim bize sağlık versin evleren huzur ve yıldız barışıklığı herşey hallolur
Önemli olan sen iyi ol eşin iyi olsun gerisi hallolur çiçeğim güzel canını üzme mübarek günlerde ..
Çok seviliyorsun arkadaşım![]()
Canımm benimmArada oluyor kuzum evetaz kaldı
![]()