Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi kuzumm hareketlii 3cü trimestere geçince zorlanıyorum artık iş yemek mide bulantım var halsizim yorgunluk üstümde hep uykum varIyiyim kuzum öyle dolaşıyorum kk da sen nasılsın aranız nasıl kizinla
Az kaldı ama merak ediyorum kuzum ya nasıl hamilelik halın ı nasıl oldun diyeIyi kuzumm hareketlii 3cü trimestere geçince zorlanıyorum artık iş yemek mide bulantım var halsizim yorgunluk üstümde hep uykum var
Sağoll paremm buara böylee pek keyfim yokAnladı ama merak ediyorum kuzum ya nasıl hamilelik yalıtımı nasıl oldun diye![]()
Topiğine haşmetli bir giris yapam dedjm seversin
Ay bir şeye itiraz mi oldu yine
Ben ben benAllah'ım kahve seven yokmu benden başka![]()
Kiz hamile halin demek istedimSağoll paremm buara böylee pek keyfim yok
Hahahaha anladım zatennKiz hamile halin demek istedimyalıtım ne la
Bende diyorum pandemiden dolayı yalitima mi aldı kendini acabaKiz hamile halin demek istedimyalıtım ne la
Gel gel hoş geldin kutup yıldızım benimTopiğine haşmetli bir giris yapam dedjm seversin️
️
️
️
![]()
Allah'ım sağlıkla gelmesini nasip etsinHahahaha anladım zatennsıkıntı yok beybiii karnımız burnumuzda
![]()
Aminn inşaallahhh çok teşekkür ederiimmAllah'ım sağlıkla gelmesini nasip etsin
Tarkanin pare sarkisi dolandi dilime iyi miGel gel hoş geldin kutup yıldızım benim![]()
Hahahaha anladım zatennsıkıntı yok beybiii karnımız burnumuzda
![]()
Hahahahaha valla jou iyi anladın ben olsam asla anlamam ne.diyor yalaitim falan diyeBende diyorum pandemiden dolayı yalitima mi aldı kendini acaba![]()
Bende hep yanlış yazarımmm farketmeden yorum atıyorumm bid ebi bakıyorum ne yazmışım diyorum hahahahaHahahahaha valla jou iyi anladın ben olsam asla anlamam ne.diyor yalaitim falan diye
Snovcum Hahhaha bu.klavye var ya![]()
Hahha bi yıldız tilbe bi tarkan dinleyelim arka arkayaTarkanin pare sarkisi dolandi dilime iyi mi![]()
Oyy afiyet olsunBaşa sar sar dinle asomm❤
Aynen a patlatacak çok içtim cayi![]()