- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 35.941
- 498
Hayırlı sabahlar çiçeğimAllah rahatlık versiin Linoşummmmyarına kavuşmak dileğiylee hepinizlee
![]()

Allah rahatlık versin kuzummm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı sabahlar çiçeğimAllah rahatlık versiin Linoşummmmyarına kavuşmak dileğiylee hepinizlee
![]()
rabbim şifalar versin inşallah. anjuo yla iyileşir merak etme. daha büyüğü olmamış şükür. inşallah bir an önce toparlanırBen geldim uykum yok çocuklar uyudu şükür. Geçmeyen bi gece benim için. Yarın anjuo olacak eşim . Zaman durdu sanki. Hepinizi çok özledim
Haha yine ben gittim sen geldin be tinnoşum yafdisGeldiiimmm kurabiyemmm geldiiiimmm
![]()
Allah kabul etsin balımmBurdayım kurabiyem
Cüzlar vardı onları okudum zikir çektim
Ondan bebeğim yoktum![]()
Hepimiz mutlu olalım ablacım evlatlarımızla bi ömürBizde senii çok seviyoruz ablacımhele seni böyle huzurlu mutlu görünce daha ne olsunn her zaman çook mutlu ol evlatlarınla
![]()
Aminnn canım cümlemizden İnshaAllah...Aminnn inşallah canım Allah razı olsun
Rabbim hepimizin ibadetlerini kabul etsin inşallah, bizi salihlerden eylesin kabul olan kullarından eylesin çiçeğim
Ramazan geldi nasıl içim içime sığmıyor bir bilsen ..
Rabbim tamamlamayi nasip etsin kuzum herşeyi yapası geliyor insanın yetiştiremicem diye korkuyorum![]()
Napıyosun çatlağımGünaydın balım![]()
Napim balım kahvaltı yaptım şimdi içeri geçip uzancam biraz dahaNapıyosun çatlağım![]()
Ohhh öyle güzel uyudum kiGüle güle gitt paremmm melekler gibi mis gibi uykuu çekk
![]()
Afiyet olsun canım bende geri uyumuşumNapim balım kahvaltı yaptım şimdi içeri geçip uzancam biraz dahamalum herkes uyuyor süpürge açamadım
Sen napıyorsun![]()
aminnnn bal paremmm günaydınn
Amiiinn paremm beniimmm
aminnnn bal paremmm günaydınn![]()
Günaydın kizceler nasılsınız yavrilerAmiiinn paremm beniimmm
Günaydınn![]()
Aminn Günaydın hayırlı sabahlar hemşom
Günaydın lokma tatlımAminn Günaydın hayırlı sabahlar hemşom![]()