- 20 Aralık 2020
- 17.172
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.564
- 548
Dualarımız kabul olsun Linoşummmm beniimm aminnnHayırlı cumalar olsun tinnoşummmmmmm
Kalbi güzel bebeğim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dualarımız kabul olsun Linoşummmm beniimm aminnnHayırlı cumalar olsun tinnoşummmmmmm
Kalbi güzel bebeğim![]()
Araştıracağım bir çiçeğim gerçekten çok enteresan geldi nasıl bir etkisi var acabaYok canım degil fetafiziçi mi neymiş. Adet döngüsünün 13. Gününde yarım balkabagini ters çevirip suyun içinde 35-40 dk kaynatiyor sonra kabağı çıkarıp çömelip yarım saat suyun buharinda bekliyor.
Belki saçma gelebilir ama denemekten de zarar gelmez
Rabbim seninde bütün ibadetlerini, dualarını kabul etsin canım benimOhhh Allah kabul etsin ne güzel bende şimdi zikirmatikle bir oraya bir buraya kosucam hahahaj![]()
Hiç bilmiyorum bende ilk kez denk geldim. Birde İstanbul'da yaşayan var ise Eyüp Sultanı ziyaret etmenizi öneririm oranın maneviyati çok çok iyi gelir bana her zmaan ben evlendikten 4 ay sonra hamile kaldım ama çok sorunlu oldu doktorum bana kısirsin çocuğun olmaz dedi amh 0.1 çıktı yaşım 39 tek tüpün kapalı çıktı hormonlardan dolayı MR çektirdim hipofiz bezimde 3, mm adenom çıktı hatta gittiğim doktor ameliyat olman lazım dedi ki o ay hamile oa ihtimalim vardı bebeği alabiliriz dedi ve vs ama Allah'ıma şükürler olsun kızım sağlıkla geldi bende iyiyim çok şükür Rabbim bir şekilde mucizevi bir şekilde ol dedi ve oldu tüp bebeğe karar verdiğimiz dönem geldi kuzumun haberi bize o dönem ailem gelmişti İstanbul'a babami burdski camilere götürdük hep en sonra Eyüp Sultana gittik orda çok içten dua ettim (fırsat buldukça giderim bende yeri çok ayrıdır ) orda akan sudan içtim hastalığıma şifa olsun diye yani sizlerin hikayelerini okudukça bazen ağlıyorum çünkü anlayabiliyorum sizleri ki muhtemelen sizler çok daha fazla uğraşıyorsunuz evlat sshibi olabillmek için o yüzden anne olmak isteyen arkadaşlarımın dualrinin yeri bende çok çok ayrıdır her duamda sizleri anıyorumAraştıracağım bir çiçeğim gerçekten çok enteresan geldi nasıl bir etkisi var acabaÇok sağol kuzumm
![]()
Aminnn tiniminimmmCanımm Nesnamm aminnnnn Çokça Bu mübarek günlerde Rabbim kapısında boş Çevirmesin inşallah![]()
Aminnnnnn inşallah kuzummm çokçaRabbim seninde bütün ibadetlerini, dualarını kabul etsin canım benimElimizden geleni yapmaya çalışıyoruz bir daha Ramazana ulaşırmıyız Rabbim bilir... En önemlisi Rabbimin kabul etmesi
Rabbim hepimizin ibadetlerini kabul etsin ve razı olacağı ibadetleri yapmamızı nasip etsin Aminn
![]()
Yok ben doktor kontrolündeyim teşekkür ederim kuzumYok canım degil fetafiziçi mi neymiş. Adet döngüsünün 13. Gününde yarım balkabagini ters çevirip suyun içinde 35-40 dk kaynatiyor sonra kabağı çıkarıp çömelip yarım saat suyun buharinda bekliyor.
Belki saçma gelebilir ama denemekten de zarar gelmez
Amin canım amin. Ne güzel dua etmişsin Allah'ım o güzel kalbine göre versin herşeyiAminnn tiniminimmmNe kadar güzel ki Rabbimiz var Umudumuz var
Herkesin hepimizin farklı farklı sıkıntıları var hele ki bu dönemde
Rabbim en hayırlı şekilde en acil şekilde selamet versin sıkıntılarımızdan kurtarıp feraha çıkarsın hepimizi İnşaAllah
![]()
Kahve ve sigara mi pardon da neden benim adım yok bu muhteşem ikilinin yanındaAminnnnnn inşallah kuzummm çokçane güzel dua etmişsin çokça aminnnn
kahve veee sigara arkadaşım benim
![]()
Ohh Allah kabul etsin inşallah ağzına sağlık kuzummİyiyim bitanem kahve içiyorum bol bolsahura kadar uyumayıp cüzlerimi ve zikirlerimi okuyorum... Sen nasılsın canım
![]()
Aminnnnnn inşallah kuzummm çokçane güzel dua etmişsin çokça aminnnn
İkisi de yanımda şuan canım benimAminnnnnn inşallah kuzummm çokçane güzel dua etmişsin çokça aminnnn
![]()
Allah razı olsun canım benim dualarımdasınOhh Allah kabul etsin inşallah ağzına sağlık kuzumm
İyidir bende uzanıyorum sahuru bekliyorum![]()
Hayırlı Cumalar çiçeğiiimEki Görüntüle 3043460
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
D u t
Wilma11
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Feminas
Noisy Girl
M MaviMabellee
G gunces
PiXiEE
MssPARE
S sebbo
Magnifiaque
Morrmeneksee
Allah razı olsun Nesnamm inşallahAllah razı olsun canım benim dualarımdasınRabbim seninde ibadetlerini dualarını kabul etsin İnşaAllah Aminnn
![]()
Allah razı olsun canım benimAmin canım amin. Ne güzel dua etmişsin Allah'ım o güzel kalbine göre versin herşeyi
Hele senin kalbini yerimm balımmmEki Görüntüle 3043460
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
D u t
Wilma11
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Feminas
Noisy Girl
M MaviMabellee
G gunces
PiXiEE
MssPARE
S sebbo
Magnifiaque
Morrmeneksee
Oooo aramıza hoşgeldinKahve ve sigara mi pardon da neden benim adım yok bu muhteşem ikilinin yanında![]()
Elimde zikirmatik hahahah bende şimdi kahve yapıpİkisi de yanımda şuan canım benim![]()
Hele senin kalbini yerimm balımmm![]()
Yaaa bende sizi yerim haaaaHayırlı Cumalar çiçeğiiim
Allah razı olsun Nesnamm inşallah![]()
Now nowww gel burayaaaElimde zikirmatik hahahah bende şimdi kahve yapıpgidicem bahçeye
canım çekti kız hahahahah