• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Screenshot_20220409-011224_Instagram.webp

Allah razı olsun canım benim
Biz burda kocaman bir aileyiz her zaman diyorum eski değiliz belki sizler gibi ama insan kısa zamanda tanısa içi ısınırsa sankim yıllarca tanıyormuş gibi oluyor kuzummm...
O yüzden Rabbim büyük hayırlısı ile ameliyata girsin çıksın eşin sağ salim evine yuvasına dönsün çocuklarına sana inşallah çiçeğim ..
Her zorlukla birlikte bir kolaylık vardır unutma 🥲
Dualarımız seninle elden ne gelirse yaparız Elhamdülillah sen iyi birisin ve bunca edilen dualar boşa değil kuzum 😍🥰💜
Biz her zaman burdayızzzz 🌙💖🌷

Oyy çiçeğim bende sana kıyamam 😍😍
Nasılsın konuşamadık bugün hiç😘😂
İyiyim çiçeğim iftara davetliydik ordan geldim daha namaz kılmadım biliyor musun sabah ezanına kadar kılmam lazım ama nasıl ağırlık oldu üstümde anlatamam 😍😍😍😍
Elhamdülillah iyiyim kuzum sonuç olarak sen nasılsın 🤪🤪🤪
Bugün arkadaş ariyor ben yeni uyanıyorum açamadım hahahah dalga geçiyorlar seline ulaşmak mümkün değil 🤪🤪🤪
Dedim ben ulaşılmaz insanım herkes beni arayıp konuşamaz hahahaha ✨🤭🤭🤭
Abla da diyor selini iftardan sahura kadar yakaladın yakaladın sonra bulamazsın 🤭🤭🤭🤭
Dedim doğru valla öğlene kadar uyuyorum sabaha kadar oturuyorum kuran zikir namaz sahurluk sonra öğlene kadar uyu , arayan kız da iftar için arıyor bana ulaşamayınca eşi eşimi arıyor Selin nerde Ayşegül ulaşamamış dedim diyor Allah Allah kızın tansiyonu mu düştü bayıldı mı bişi mi oldu acaba oruçlu birde gideyim bir araba ile bakayım 🤭🤭🤭🤭🤭🤭
Dedim kız yok uyuyordum baktım sen aramışsın anca dedim 🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪

İyiyim çiçeğim iftara davetliydik ordan geldim daha namaz kılmadım biliyor musun sabah ezanına kadar kılmam lazım ama nasıl ağırlık oldu üstümde anlatamam 😍😍😍😍
Elhamdülillah iyiyim kuzum sonuç olarak sen nasılsın 🤪🤪🤪
Bugün arkadaş ariyor ben yeni uyanıyorum açamadım hahahah dalga geçiyorlar seline ulaşmak mümkün değil 🤪🤪🤪
Dedim ben ulaşılmaz insanım herkes beni arayıp konuşamaz hahahaha ✨🤭🤭🤭
Abla da diyor selini iftardan sahura kadar yakaladın yakaladın sonra bulamazsın 🤭🤭🤭🤭
Dedim doğru valla öğlene kadar uyuyorum sabaha kadar oturuyorum kuran zikir namaz sahurluk sonra öğlene kadar uyu , arayan kız da iftar için arıyor bana ulaşamayınca eşi eşimi arıyor Selin nerde Ayşegül ulaşamamış dedim diyor Allah Allah kızın tansiyonu mu düştü bayıldı mı bişi mi oldu acaba oruçlu birde gideyim bir araba ile bakayım 🤭🤭🤭🤭🤭🤭
Dedim kız yok uyuyordum baktım sen aramışsın anca dedim 🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪
Allah iyilik versin çiçeğim hep iyi ol😍
Hahaha kız haklı insan bi arada uyanır bakar telefonuna kim aramış😅

Hahahahaha kız benim huyumdur tek telefon sessizdedir 🤪🤪🤪🤪
İlk kez telefon interneti kapattım ooooo Romanya ayağa kalkmış puuu 🤪🤪🤪

Amin canım inşallah hep birlikte iyi olalım kuzunmm 😍
Kız ben nerden bileyim böyle bir cacık olacak hahahaha müneccim değilim ya 🤪🤪🤭🤭🤭🤭
Zaten telefon sessizde diye de hep söyleniyorlar 🤣🤣🤣🤣🤣
Benim sesimi duymadan yapamıyorlar ondan bu sitem 🥲🥲🥲🥲

Amin canım inşallah hep birlikte iyi olalım kuzunmm 😍
Kız ben nerden bileyim böyle bir cacık olacak hahahaha müneccim değilim ya 🤪🤪🤭🤭🤭🤭
Zaten telefon sessizde diye de hep söyleniyorlar 🤣🤣🤣🤣🤣
Benim sesimi duymadan yapamıyorlar ondan bu sitem 🥲🥲🥲🥲
Sesin huzur veriyordur çiçeğiiim😂😍😍

Back
X