Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu da aklima bi konuyu getirdi kocam beni sogurarak öpüyor diyeni rahatsiz oluyorum demişti
Hahahaha benim de aklıma kocası sivaslı olan biri geldi simdiBu da aklima bi konuyu getirdi kocam beni sogurarak öpüyor diyeni rahatsiz oluyorum demişti
Ne yorumlar di ammaHahahaha benim de aklıma kocası sivaslı olan biri geldi simdi![]()
Ben ayaktayım allah kolaylık versin sende uyu Dinlen nesnacimSelamunaleyküm kızlar
Valla gif, uzun etiket yapma hiç beceremediğim şeylerO kadar yoğunum ki Ramazandan sonra pert olmazsam iyidir
Kahvemi aldım selam vermek istedim
1 saatlik dinlenme hakkım var bol kahve ve
eşliğinde... Gerçi çoğunuz uyumuşsunuzdur
![]()
Rabbim hepimize kolaylık versin paremmBen ayaktayım allah kolaylık versin sende uyu Dinlen nesnacim❤
Profil degistirme bilemiyorum seniBen ayaktayım allah kolaylık versin sende uyu Dinlen nesnacim❤
Amin inşallah kurabiyemmmBende kendi hatmimi bitirmeye çalışıyorum balım okuyamam. Rabbim kabul etsinLna16
A.selammm kahve ortağımSelamunaleyküm kızlar
Valla gif, uzun etiket yapma hiç beceremediğim şeylerO kadar yoğunum ki Ramazandan sonra pert olmazsam iyidir
![]()
Aleyküm selamm NesnammmSelamunaleyküm kızlar
![]()
Benimde o kişilere cevabım
MssPARE
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Jou hamisler siz iyi kıvırırsınız
Catlak-kurabiye
![]()
TinnoşummmmAleyküm selamm Nesnammmbende şimdi iftar yapacamm sonra gelicem