• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

a-lovely-tuji-hug.gif

Saliha40 Saliha40 böyle bak bizim gibi olsa mesela bir seycik olmaz 💖💞🧡💛 gel gardaşım sarilalim😊🥰😇😊🥰😇😊

Selamunaleyküm kızlar :KK68:
Valla gif, uzun etiket yapma hiç beceremediğim şeyler :oops: O kadar yoğunum ki Ramazandan sonra pert olmazsam iyidir :ruh:Kahvemi aldım selam vermek istedim 💞 1 saatlik dinlenme hakkım var bol kahve ve :KK14: eşliğinde... Gerçi çoğunuz uyumuşsunuzdur :KK48:
Ben ayaktayım allah kolaylık versin sende uyu Dinlen nesnacim🥰

Ben ayaktayım allah kolaylık versin sende uyu Dinlen nesnacim🥰
Rabbim hepimize kolaylık versin paremm 😍😘 İmsak vaktine kadar uyuyamam ki canım okumalarımı anca imsak vaktine kadar yetiştiriyorum, gündüz ev işi, çocuklar, yemek derken yapamıyorum. O yüzden sabah namazına kadar yatmayıp sessiz sakin kafayla yapıyorum. Sen nasılsın bitanem ya tanımıyorum ama sana karşı aşırı sempatim var 😍 Gerçi burdaki herkesi sevdim ama hani olur ya bazen öyle işte 😂😂

Valla gif, uzun etiket yapma hiç beceremediğim şeyler :oops: O kadar yoğunum ki Ramazandan sonra pert olmazsam iyidir :ruh:Kahvemi aldım selam vermek istedim 💞 1 saatlik dinlenme hakkım var bol kahve ve :KK14: eşliğinde... Gerçi çoğunuz uyumuşsunuzdur :KK48:
A.selammm kahve ortağım :kahve::KK14::oops::oops:
Valla ben sahura kadar ayaktayım yanıldınnnn 🤣🤣🤣🤣🤣
Kuran okuyorum zikir çekiyorum namaz kılıyorum hopppp öğlen kalkıyorum canım çocuk yok bende ya ses eden yok 🤣🤣🤣
Afiyet olsun canım şimdi bir güzel herkes uyudu ise dinlen gecenin sessizliğinde 😘😘😘😘😘

Aleyküm selamm Nesnammm 😻😻bende şimdi iftar yapacamm sonra gelicem💓🙋🏻‍♀️

Back
X