• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ohhhh yandan yandan o zaman çiçeğim :KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::21::21::21::21::21::21:
zumba-spin.gif

Ah minnoşum kıyamam napıyorsunnn çiçeğim msjlari okudum temizlik yapmışsın bende şimdi ev toplayıp namaz kılıcam çiçeğim 😍🥰
İyi pazar yapmalar sana kuzum 😘😘😘
Geldimmmm yemek hazırlığı yeşillikler suya derken baya zaman geçti beeee 🤭🤭🤭🤭🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Denk geleceğiz geleceğiz 🤣🤣🤣🤣
Öptüm seni hele hele minnoş minnoş:KK36::KK60::KK22:
Bende öptüm bebeğimmmm 💋💋💋💋

Hahahahahah 🤭🤭🤭🤭
Ya kıyamam kurabiyem mervem şaka takılıyorummm heeee 😍😍😍😍😍😍
Afiyet olsun hamişimm şifa olsunnn oh missss gel bende seni öpeyim sarılayımmm:KK60::KK60::KK60::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:
Kurabiyem beni duduştan öptü kıskanın ohhh çatlayınnnn en güzel emoji benimkisiiiiii:süslü::süslü::süslü: :KK68::KK68::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::skandal:
Hahah kızzz kimseler duymasın pariş keser bizi 😅😅
Gizli öpüşmeydi o 😁😁 aramızda sır :sus::sus::sus:

Geldimmmm yemek hazırlığı yeşillikler suya derken baya zaman geçti beeee 🤭🤭🤭🤭🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Bende öptüm bebeğimmmm 💋💋💋💋
Oh oh akşama herşey hazır desene çiçeğim 😘😘😘😘benimde haftasonu ve perşembe günü iftara hazırlığım var arkadaşlarımız gelecek bende birkaç gün fazla bakamam buralara heraldesi şimdiden gömüşürüz minnoşum 😍😍💜
Benim yemekler var da cüz okuyacağım çiçeğim

Oh oh akşama herşey hazır desene çiçeğim 😘😘😘😘benimde haftasonu ve perşembe günü iftara hazırlığım var arkadaşlarımız gelecek bende birkaç gün fazla bakamam buralara heraldesi şimdiden gömüşürüz minnoşum 😍😍💜
Benim yemekler var da cüz okuyacağım çiçeğim
Tamam kuzum Allah kabul etsin 🥰💕

Back
X