- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 35.941
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohhhh yandan yandan o zaman çiçeğim![]()
Geldimmmm yemek hazırlığı yeşillikler suya derken baya zaman geçti beeeeAh minnoşum kıyamam napıyorsunnn çiçeğim msjlari okudum temizlik yapmışsın bende şimdi ev toplayıp namaz kılıcam çiçeğim
İyi pazar yapmalar sana kuzum![]()
Bende öptüm bebeğimmmmDenk geleceğiz geleceğiz
Öptüm seni hele hele minnoş minnoş![]()
Hahah kızzz kimseler duymasın pariş keser biziHahahahahah
Ya kıyamam kurabiyem mervem şaka takılıyorummm heeee
Afiyet olsun hamişimm şifa olsunnn oh missss gel bende seni öpeyim sarılayımmm
Kurabiyem beni duduştan öptü kıskanın ohhh çatlayınnnn en güzel emoji benimkisiiiiii![]()
![]()
duduştan mı oh no no çok ayıpHahah kızzz kimseler duymasın pariş keser bizi
Gizli öpüşmeydi oaramızda sır
![]()
Oh oh akşama herşey hazır desene çiçeğimGeldimmmm yemek hazırlığı yeşillikler suya derken baya zaman geçti beeee
Bende öptüm bebeğimmmm![]()
Valla ben etiket yapıyorum etiketleme gitmiyormuş magniye bakalım sende gidecek mı mucizem
HahahahahaHahah kızzz kimseler duymasın pariş keser bizi
Gizli öpüşmeydi oaramızda sır
![]()
Senin kadar olmasadaaAy bu dans eden kız çok güzelmiş joum![]()
Ya kıyamam uyu aşkımbenim çok uykum vAAAAAAAAAAAAAAA
Tamam kuzum Allah kabul etsinOh oh akşama herşey hazır desene çiçeğimbenimde haftasonu ve perşembe günü iftara hazırlığım var arkadaşlarımız gelecek bende birkaç gün fazla bakamam buralara heraldesi şimdiden gömüşürüz minnoşum
Benim yemekler var da cüz okuyacağım çiçeğim
Oruç bozulmuyormuş öpüşünceduduştan mı oh no no çok ayıp
İyiyim çok şükür, sen nasılsınBen baya işe kafayı taktım evle uğraşıyorum şimde de kardeşim var onunla vakit geçiyorum gelip gidiyorum arada
Nasılsın tatlım![]()
Aminnn inşallah minnoşummmm Allah razı olsun cümlemizinki kabul etsin RabbimTamam kuzum Allah kabul etsin![]()
Mutlaka gelirim güzelim allaha emanet ol görüşürüzAminnn inşallah minnoşummmm Allah razı olsun cümlemizinki kabul etsin Rabbim
Özletme kendini gel arada![]()
İyiyiö bende hava baya serinledi üşüyorumİyiyim çok şükür, sen nasılsın![]()
Mutlaka gelirim güzelim allaha emanet ol görüşürüz![]()