- 18 Kasım 2020
- 20.764
- 49.951
- 548
güzelim diye ağza kurban tamam kuzum sende Allah'a emanet olllll
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzelim diye ağza kurban tamam kuzum sende Allah'a emanet olllll
![]()
neden gelmiyo gül mü dökelim kırmızı halı mı serelim profiline kalp sen ben mi yapalım magniiiiiValla ben etiket yapıyorum etiketleme gitmiyormuş magniye bakalım sende gidecek mı mucizem![]()
offff nerde uyucamYa kıyamam uyu aşkım![]()
duduştan bozulur tabikiOruç bozulmuyormuş öpüşünce![]()
ellerine sağlık kolay gelsin kuzumselammmmss kızlarr evi topladım tatlı birşeyler yaptım namaz kıldım kuran okudum şincik geldim biraz birazdan yemek yapmaya giderim yine. Hep diyorsunuz gelmiyormuşum ama ramazan günler böyle geçip gidiyor topiğe yetişemiyorumki![]()
Sağolasın mucizem nasılsınellerine sağlık kolay gelsin kuzum![]()
feci uykuluyum akşam olsada yatsamSağolasın mucizem nasılsın![]()
İşin yoksa işten çıkınca uyu iftara kadarfeci uykuluyum akşam olsada yatsam![]()
işten çıkınca iftara yarım saat kalıyo yemeğim yok neyse eve gidince açılırım gari :/İşin yoksa işten çıkınca uyu iftara kadar![]()
Serinledi evet. Ya reglm ben, iş yerinde zaten cekinip yiyemezdim, gizli de olsa yiyemem. Bı kere güç bela yemistim gizli. Böyle boşa aç kalmak sinirlerimi bozuyor. Eve geldim (babam evden çıksa yicem) tövbe tövbe çok sinir bozucu ve mecburen çantamda ki çikolataları yedim odada. Diyet yapıyorum ama vallahi pişman diilim. Bu saatten sonra ne kaldı iftara. Üzüldüğüm nokta , ben bu çikolataları asla yemezdim bu şekilde ama mutfaktan bir şey alıp odaya geçme cesaretini bulamam asla.İyiyiö bende hava baya serinledi üşüyorum![]()
Oo baya gec çıkıyormuşsun kuzum. Artık gece uyucam açılmaya bakişten çıkınca iftara yarım saat kalıyo yemeğim yok neyse eve gidince açılırım gari :/
aynen yaaa :/Oo baya gec çıkıyormuşsun kuzum. Artık gece uyucam açılmaya bak![]()
Ya regl döneminde zor oluyor gerçekten ya çalışırken ama öecbur kalmışsın atıştırmalık birşeyler al çantanaSerinledi evet. Ya reglm ben, iş yerinde zaten cekinip yiyemezdim, gizli de olsa yiyemem. Bı kere güç bela yemistim gizli. Böyle boşa aç kalmak sinirlerimi bozuyor. Eve geldim (babam evden çıksa yicem) tövbe tövbe çok sinir bozucu ve mecburen çantamda ki çikolataları yedim odada. Diyet yapıyorum ama vallahi pişman diilim. Bu saatten sonra ne kaldı iftara. Üzüldüğüm nokta , ben bu çikolataları asla yemezdim bu şekilde ama mutfaktan bir şey alıp odaya geçme cesaretini bulamam asla.
![]()
Şu fujiya yelekli benim arkadaki mavili @Lna16 halay başıMinnosprenses minnoş hele minnoş minnos
Onun yanındaki @Fatmazell fatmam hemsom
Aradakibir mucizee halaya sonradan giren
Tiniminimavihanim arkadaki
Saliha40 saliş girsemmi ne gerek var diye kararsiz
En arkadaki peri hep geç kalıyor herşeye yine yok ortada![]()
Cookiie
Elco Kurbik alkış tutuyor gerek yok onlara
@Jou
@Catlak-kurabiye
![]()
Bu kediler ne çekiyor bizden..![]()
Bende bu tatlişkomu seviyorum salişim![]()
AynenYa regl döneminde zor oluyor gerçekten ya çalışırken ama öecbur kalmışsın atıştırmalık birşeyler al çantana
Boza canım Bdv okudum çok üzüldüm ailenin yanına ne zaman geçtin bi ara üyeliği iptal etmiştin o zaman mi