• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

selammmmss kızlarr evi topladım tatlı birşeyler yaptım namaz kıldım kuran okudum şincik geldim biraz birazdan yemek yapmaya giderim yine. Hep diyorsunuz gelmiyormuşum ama ramazan günler böyle geçip gidiyor topiğe yetişemiyorumki :KK23:

selammmmss kızlarr evi topladım tatlı birşeyler yaptım namaz kıldım kuran okudum şincik geldim biraz birazdan yemek yapmaya giderim yine. Hep diyorsunuz gelmiyormuşum ama ramazan günler böyle geçip gidiyor topiğe yetişemiyorumki :KK23:
ellerine sağlık kolay gelsin kuzum :KK15:

İyiyiö bende hava baya serinledi üşüyorum 😁
Serinledi evet. Ya reglm ben, iş yerinde zaten cekinip yiyemezdim, gizli de olsa yiyemem. Bı kere güç bela yemistim gizli. Böyle boşa aç kalmak sinirlerimi bozuyor. Eve geldim (babam evden çıksa yicem) tövbe tövbe çok sinir bozucu ve mecburen çantamda ki çikolataları yedim odada. Diyet yapıyorum ama vallahi pişman diilim. Bu saatten sonra ne kaldı iftara. Üzüldüğüm nokta , ben bu çikolataları asla yemezdim bu şekilde ama mutfaktan bir şey alıp odaya geçme cesaretini bulamam asla.

Serinledi evet. Ya reglm ben, iş yerinde zaten cekinip yiyemezdim, gizli de olsa yiyemem. Bı kere güç bela yemistim gizli. Böyle boşa aç kalmak sinirlerimi bozuyor. Eve geldim (babam evden çıksa yicem) tövbe tövbe çok sinir bozucu ve mecburen çantamda ki çikolataları yedim odada. Diyet yapıyorum ama vallahi pişman diilim. Bu saatten sonra ne kaldı iftara. Üzüldüğüm nokta , ben bu çikolataları asla yemezdim bu şekilde ama mutfaktan bir şey alıp odaya geçme cesaretini bulamam asla.
Ya regl döneminde zor oluyor gerçekten ya çalışırken ama öecbur kalmışsın atıştırmalık birşeyler al çantana

peachcat-cat.gif

Ayy bir sürü yazışma vardu okuyamadım 🥲🥲
Galibaa herkes iftar hazrlıgında muhtemelen kolay gelsinn kızçelerim❤️😍

Boza canım Bdv okudum çok üzüldüm ailenin yanına ne zaman geçtin bi ara üyeliği iptal etmiştin o zaman mi
Ya üzüldüm iki çocukla ailenin yanında zor güzelim çalışıyorsun dimi çalış ailen destek versin nafaka falan derken kendini idare et ayrı eve çik çıkma şansın varsa tabiki buraya yazıyorum Bdv de belki içini tam acamayabilirsin

Back
X