- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.374
- 548
Geçen benimki dans etmediOruç bozulmuyormuş öpüşünce![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen benimki dans etmediOruç bozulmuyormuş öpüşünce![]()
Oh no no herkes gördüüüüduduştan mı oh no no çok ayıp
Adana da üşüyen tek insan olarak tarihe geçebilirsinİyiyiö bende hava baya serinledi üşüyorum![]()
Günaydın badem şekeriii![]()
Ayy bir sürü yazışma vardu okuyamadım
Galibaa herkes iftar hazrlıgında muhtemelen kolay gelsinn kızçelerim![]()
Hahahahaj bilmiyorum kuzum ban yedi ya çok ondandır diyor etikletme gitmiyormuşneden gelmiyo gül mü dökelim kırmızı halı mı serelim profiline kalp sen ben mi yapalım magniiiii
offff nerde uyucam
duduştan bozulur tabiki![]()
Senden bildirim gelince anladım bdvyi okuduğunu.Boza canım Bdv okudum çok üzüldüm ailenin yanına ne zaman geçtin bi ara üyeliği iptal etmiştin o zaman mi
Ya üzüldüm iki çocukla ailenin yanında zor güzelim çalışıyorsun dimi çalış ailen destek versin nafaka falan derken kendini idare et ayrı eve çik çıkma şansın varsa tabiki buraya yazıyorum Bdv de belki içini tam acamayabilirsin
Selammmm canım kolay gelsin kuzum bende birazdan gidecegim geleyim bir bakayım dedim elimde.zikirmatikselammmmss kızlarr evi topladım tatlı birşeyler yaptım namaz kıldım kuran okudum şincik geldim biraz birazdan yemek yapmaya giderim yine. Hep diyorsunuz gelmiyormuşum ama ramazan günler böyle geçip gidiyor topiğe yetişemiyorumki![]()
Ya kıyamam sana mucizem benxseni evdesin sanıyordum çiçeğim kolay gelsinişten çıkınca iftara yarım saat kalıyo yemeğim yok neyse eve gidince açılırım gari :/
Geçen benimki dans etmedihayır nolurdu ki yani
![]()
Sağol bebeğimmmm bende şimdi geldim gidiyorum![]()
Ayy bir sürü yazışma vardu okuyamadım
Galibaa herkes iftar hazrlıgında muhtemelen kolay gelsinn kızçelerim![]()
Görüşürüz LinoşummmSağol bebeğimmmm bende şimdi geldim gidiyorum
Günaydın askom![]()
Allah kabul etsin canımSelammmm canım kolay gelsin kuzum bende birazdan gidecegim geleyim bir bakayım dedim elimde.zikirmatik
Her yere onunla gidiyorum
Namaz kıldım cüz okudum şimdi sofra hazırlığı kuzum şimdiden herkese hayirli iftarlar![]()
Ev döndü türbeyeAllah kabul etsin canım
Benimde bozuldu tuşu ya 1 basıyorum kendi 2 daha basıyor bende o yüzden tesbihle devam ediyorum hacı dedeler gibi elimde tesbih
Afiyet olsun şimdiden ne var menüde![]()
Görüşürüz bebeğimGörüşürüz Linoşummm
![]()
Senden bildirim gelince anladım bdvyi okuduğunu.Gözyaşlarım patır patır damlıyor
ya cidden dayanamıyorum
eşimden ayrılmadım yok, eşimle sorun yok. Görevde eşim.ben çalışıyorum. Ailemle kalmak zorundayım. Çocuklarım küçük, geceleri bölük pörçük uyursan işyerinde sorun yaşarım. Annem çok yardımcı Allah bin kere razı olsun ama babamın iyilik adı altında beni kumanda etmesi beni benden alıyor anladın mı dayanamıyorum yaa, kakaolu süt içiyorum çantamda saklıyorum çöpünü. İş yerine götürüp atıyorum, ama söylesen, kızım biz sana bir şey mi dedik, biz sana karışmayız vb tabi evet ben kendi kendime deliriyorum
Bende yeni almıştım oysa ya baktım fazladan basıyor bende bıraktım burada arkadaşlrada okuyoruz ya hakka girmeyimmdedimEv döndü türbeye
Ahhh sorma çiçeğim benimki de aklı gidip geliyor bazen duruyor basmıyor tuşları gitmiş Baya
Bazen pili bitik gibi hiç bir sayı yok
Ama yine bana arkadaşlık yapıyor
Valla kuzumm menüm de
Tavuklu terbiyeli tavuk çorbası
Dalyan köfte garnitürlü az kaldı
Ispanak az kaldı
Kıbrıs tatlısı
Makarna
Turşu içecek
Sen neler yaptın bakımmmmmm![]()
Maalesef geçemem. Babam kalp hastalığı geçirdi. Şimdi Allah korusun tekrarlama riski de var,tekrarlasa , aaa bozaya bakın , anlaşamadı , kendi evine geçti, babası hastalandı derler ve ben doğru olmasa da bu vijdan azabını kaldıramam..işte bu kadar aciz ve kendine guvenemeyen biriyim ben . Annem izne ayrılmama hep karşı çıktı. Ben bakarım, sigortan yatar, kafan dağılır dedi. Annem iyi biri.seviyorum onu. 1 yıl daha beklemeliyim sabırlaÇok şükür ya eşinden ayrılmamışın
Geçidi süre en azından
Ne kadar kalıcan ailenin yaninda
Ailem senin evine gelsin en azından kendi evin daha arahat edersin bozan ya
Babanda şenlenmez en azından senin evin
Aileler boyke yapar deli eder sonra derki biz sana ne yaptık
Anlıyorum seni ama senin bir düzenin var.bence kendi evine geç rahat et