• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yok la ondan değil etiket yaparken illa birşey oluyor bana 😂😂😂

İyiyim napem yatakta dönüp durum 😂😂

Lna16 Lna16 Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim @Hogwartss @Fatmazell @Minnosprenses @Catlak-kurabiye @ASSOSyal kızlar siz nasılsınız? İsmini gördüğümü yazdım 😂😂
Saat 10:00 yeni uyandım bildiriyorum tavanı izlemekteyim ayılamıyırum cocomm sen nörüyon 😍😍😍
smiling-smiling-cat.gif

baktım ve açıma öyle düştün :KK70: çabık biz gibi saçma ol
Salişim dıştan bakıncaa öyle gibi mucizem ama şöyle bir iki konuş müthiş renkli birisi onu ilk tanıdığım zamanlar çok resmi derdim ama hiç alakası yok😍😍😍
Saliha40 Saliha40
pinching-cheeks-aww.gif

Herkez biz gibi çılgın mı olacak be fatmam :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::confused::confused::confused::confused::confused::confused::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
Biz normal değiliz zaten 🤣🤣🤣
Normal insanlarda lazımmmmm saliş bizi durdururrr 🤣🤣🤣🤣🤣
beni bi bilsen ne kadar pot donuk suratsız biriyim :D :D
Evet bebeğim sen sen sennnnnnn ille de sennnnn:-):-):-):-):rolleyes::rolleyes::rolleyes:
yaaaa seni,i ssarılır öper mıncırırıımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:oops:
Bende başta Saliha40 Saliha40 çok soğuk olduğunu düşündümmm:confused::confused: Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim dediği gibi oldu bende fazla tanımıyorum ama renkli biri :KK31::KK31::KK71::KK71::KK71::KK5:
neyse görür müyüm belki ben de rengini şimdilik düz beyaz gibi geldi :D
Fatmaaaaaaa fatmaaaaaaaaa gel buraya fatmaaaaaaaaa :-):-):-):-):-):-)
Fatma da der ki
- Servettttttt Servettttttt :KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:
Ay o aklıma geldi çık aklımdan:KK28::KK28::KK28::confused::confused::confused::confused::confused::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6: bir mucizee bir mucizee
AHAHAHA o ney gızzz :D

beni bi bilsen ne kadar pot donuk suratsız biriyim :KK70: :KK70:

yaaaa seni,i ssarılır öper mıncırırıımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:oops:

neyse görür müyüm belki ben de rengini şimdilik düz beyaz gibi geldi :KK70:

AHAHAHA o ney gızzz :KK70:
Yaaaa seni yerimmmm fatmammm 🤣🤣🤣🥰🥰😍😍😍😍
Bende sana kocaman sarıldım yumaladınmmmm:KK74::KK74:
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Yaaaa sen ve suratsız don olmak Allah Allah kız iç sesimde oysa ne kadar enerjik güler yüzlü olduğunu söylediydi :-):-):-):-):KK64::KK64:
Çakallarla Dans filminden bir kare Atacam sana ama 🤣🤣🤣🤣🤣
2 kudurmuş çift servet ve Fatma hahahaja 🤣🤣

Yaaaa seni yerimmmm fatmammm 🤣🤣🤣🥰🥰😍😍😍😍
Bende sana kocaman sarıldım yumaladınmmmm:KK74::KK74:
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Yaaaa sen ve suratsız don olmak Allah Allah kız iç sesimde oysa ne kadar enerjik güler yüzlü olduğunu söylediydi :-):-):-):-):KK64::KK64:
Çakallarla Dans filminden bir kare Atacam sana ama 🤣🤣🤣🤣🤣
2 kudurmuş çift servet ve Fatma hahahaja 🤣🤣
iç sesini hüsrana uğrattım ema sevdiğim insanlara da ımmmmm çok severim şımarırım :KK19:

yaaa ben kuduruk değilimmm :D

Back
X