• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnşallah kuzum kazasız belasız atlatırım inşallah Romen türk hepsi karışık yarın 🤭🤭🤭🤭
Sağol kuzim Allah razı olsun 😍🌺💜
Kurban bayramı geleceğiz kuzum aynen nasip olursa inşallah 🥰🥰🥰😘😘
Kahve dedinizde ikidir kahve alıyorum pisince tadi ekşi.. sebebi nedir.

Ohh keyfini çıkar kuzum benimm😍
Hayırlısıyla gelirsiniz inşallah çiçeğiim bizde haziran başında çıkıp kurban bayramınıda edip döneceğiz nasipse🤗
İnşallah birtanem 🥰
Ayy ne güzel günler bizi bekliyor çiçeğim 😍
Dönüşte eşimin ailesi de gelecek Romanya'ya eğer yer kalırsa erzaktan etten yağdan soğandan hahahaha 🤣🤣🤣🤣
Eğer yer olmazsa uçakla dönecem buraya eşimin annesi ile 12 14 saat yol çok yoruyor araba ile zaten uçakla 50 dk 🤭🤭🤭🤭

İnşallah birtanem 🥰
Ayy ne güzel günler bizi bekliyor çiçeğim 😍
Dönüşte eşimin ailesi de gelecek Romanya'ya eğer yer kalırsa erzaktan etten yağdan soğandan hahahaha 🤣🤣🤣🤣
Eğer yer olmazsa uçakla dönecem buraya eşimin annesi ile 12 14 saat yol çok yoruyor araba ile zaten uçakla 50 dk 🤭🤭🤭🤭
Öyle mii çok sevindim iyi olur sana da değişiklik olur onlarda görmüş olur oraları hayırlısı olsun inşallah çiçeğiim❤️‍🔥🥰

Öyle mii çok sevindim iyi olur sana da değişiklik olur onlarda görmüş olur oraları hayırlısı olsun inşallah çiçeğiim❤️‍🔥🥰
Evet aşkım hep bebek olunca diyorlardı eee bebek de yok meydan da :KK12:
Gelsinler görsünler dedik dönüşte alalım gezelim tozalım iyi gelir onlara da ilk kez gelecekler çiçeğim 😍
Merak ediyorlar ülkeyi

Back
X