- 13 Şubat 2009
- 1.281
- 1.962
- 333
Sağlam ban yediyse ikinci banıdır kızlarEvet ya şimdiye gelmesi lazımdı kuzumm garibim girip çıkıyor bakıyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlam ban yediyse ikinci banıdır kızlarEvet ya şimdiye gelmesi lazımdı kuzumm garibim girip çıkıyor bakıyorum![]()
Oyyy senni yereem yeremBen deniz Fatmazzelllaaa![]()
Ne yiyip ictiysek hepsi bu çay yüzünden oldu păremCoştuk bu gece![]()
Varlıklı oldugunu anladim zaten..Hahahhahaha uzun mevzu değil ya bir ay kadar görüştük işte bodoslama evlencez diye ama. Adam eşya falan bakıyodu garibim ama hiçbir maddi birikimi yok. Olsun dedim insan olsun sevsin yeter. Ama bende giyim kuşam para araba zibil.. her girdiğim yerde dikkat cekiyorum bı giydigimi birdaha üstümde görmüyor. Çok alışveriş yapiyosun falan diyordu zaten hep. Ağa var ki yapıyoz![]()
Neyse işte bunlar sorun olur ilerde hep dedi ayrıldık saçma sapan. Bende ayrılır ayrılmaz instadan hemen bunu cikardim. Profil resmimi degistirdim. Whatsupptan sildim. Ama gece sinsi sinsi stalka dewamkeee
![]()
Aaa bı baktım bu sabahına beni engellemiş. Ulan süren kimsin beee kimsiiib diyerek Seda Sayan moodumu açtım hemmen bende bunu whatsuptan engelledim. Neysem instoşta bı baktım bikaç gün evvel aaaa engeli açılmış....
Gehhh pisi pisi geh geh geh![]()
Affetmiycem kırdı çünkü. Adam gibi veda edemedi ben gittim konuşmaya bide elaleme işte fenoyu çağırdım söyledim demiş millete efelik yapmış.
Bizde iyilik meleği değiliz sonuçta dimi gençleeer üzeni Üzcezz![]()
Hahaha yokk be tavuk gibi 12 dedi mi tünerdim ama ramazan olunca sahurlamaktan bünye alıştı uyuyamıyorum artıkOyyy senni yereem yerem
Sende uykusuz tayfadansın efferimm sevdim seni süt oğlan![]()
Yok kız yaş oldu 31. Sevemiyom öyle herkesi sıkıntılıyım ben. En son senelere evvel birini çok sevdim. Olmadı. Bununla da ilk defa olur gibi hissetmiştim olmadı. Ne diyem nasip yine yalnızlık..Varlıklı oldugunu anladim zaten..
Saçını sallasan ellisi,
Kız yok filmden alıntı yaptım abbuuu espri olsun dedim uykun mu geldi giz kalk çabuk bı yüzüne su çarp gel haleeHahaha yokk be tavuk gibi 12 dedi mi tünerdim ama ramazan olunca sahurlamaktan bünye alıştı uyuyamıyorum artık
Süt oğlan ne gıı oğlana mı benzerim yoksam![]()
Ye iç gez .. ne edecek herifiYok kız yaş oldu 31. Sevemiyom öyle herkesi sıkıntılıyım ben. En son senelere evvel birini çok sevdim. Olmadı. Bununla da ilk defa olur gibi hissetmiştim olmadı. Ne diyem nasip yine yalnızlık..![]()
deli tayımm rabbim gönlüne göre versiinn inşAllahYok kız yaş oldu 31. Sevemiyom öyle herkesi sıkıntılıyım ben. En son senelere evvel birini çok sevdim. Olmadı. Bununla da ilk defa olur gibi hissetmiştim olmadı. Ne diyem nasip yine yalnızlık..![]()
Saliş Bdv bubendegilim tarzı benzemiyor muVarlıklı oldugunu anladim zaten..
Saçını sallasan ellisi,
Çocuk istiyorum ya. Anne olmak istiyorum ama temiz adam manevi değer ahlak hicbirsey kalmamışYe iç gez .. ne edecek herifi
Ben bilmem film milm hahahaKız yok filmden alıntı yaptım abbuuu espri olsun dedim uykun mu geldi giz kalk çabuk bı yüzüne su çarp gel halee![]()
Hayırlısı olsun inşallah üzülme vakti vardır bu dönemde zor insanları anlamak, tanımak haklısın..Yok kız yaş oldu 31. Sevemiyom öyle herkesi sıkıntılıyım ben. En son senelere evvel birini çok sevdim. Olmadı. Bununla da ilk defa olur gibi hissetmiştim olmadı. Ne diyem nasip yine yalnızlık..![]()
Yuuu beybim. Sen evliliği halletmişsin ne güzel. Sıra bebişte hayırlısıylaaadeli tayımm rabbim gönlüne göre versiinn inşAllahyaşıtmışız Fenocum
![]()
Yok değilim bebiş. Ama her telden çalarımHayırlısı olsun inşallah üzülme vakti vardır bu dönemde zor insanları anlamak, tanımak haklısın..
Sen Karadenizli misin?
Esroşuum ciddi misindeli tayımm rabbim gönlüne göre versiinn inşAllahyaşıtmışız Fenocum
![]()
Kimmiş gız oooooSaliş Bdv bubendegilim tarzı benzemiyor mu
He tamam geçenler de bdv de Karadeniz şivesiyle şarkı sözü yazınca Karadenizli misin diye şey ettimYok değilim bebiş. Ama her telden çalarım![]()
Severim müziklerini özellikle Resul dindar ı. Anlamlı sözleri varHe tamam geçenler de bdv de Karadeniz şivesiyle şarkı sözü yazınca Karadenizli misin diye şey ettim![]()