• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hahahhahaha uzun mevzu değil ya bir ay kadar görüştük işte bodoslama evlencez diye ama. Adam eşya falan bakıyodu garibim ama hiçbir maddi birikimi yok. Olsun dedim insan olsun sevsin yeter. Ama bende giyim kuşam para araba zibil.. her girdiğim yerde dikkat cekiyorum bı giydigimi birdaha üstümde görmüyor. Çok alışveriş yapiyosun falan diyordu zaten hep. Ağa var ki yapıyoz :KK70: :KK70: Neyse işte bunlar sorun olur ilerde hep dedi ayrıldık saçma sapan. Bende ayrılır ayrılmaz instadan hemen bunu cikardim. Profil resmimi degistirdim. Whatsupptan sildim. Ama gece sinsi sinsi stalka dewamkeee :KK70: :KK70: Aaa bı baktım bu sabahına beni engellemiş. Ulan süren kimsin beee kimsiiib diyerek Seda Sayan moodumu açtım hemmen bende bunu whatsuptan engelledim. Neysem instoşta bı baktım bikaç gün evvel aaaa engeli açılmış....
Gehhh pisi pisi geh geh geh :KK70: :KK70:
Affetmiycem kırdı çünkü. Adam gibi veda edemedi ben gittim konuşmaya bide elaleme işte fenoyu çağırdım söyledim demiş millete efelik yapmış.
Bizde iyilik meleği değiliz sonuçta dimi gençleeer üzeni Üzcezz 😎😎😎
Varlıklı oldugunu anladim zaten..
Saçını sallasan ellisi,

Oyyy senni yereem yerem :KK70:
Sende uykusuz tayfadansın efferimm sevdim seni süt oğlan :KK70:
Hahaha yokk be tavuk gibi 12 dedi mi tünerdim ama ramazan olunca sahurlamaktan bünye alıştı uyuyamıyorum artık:KK70:
Süt oğlan ne gıı oğlana mı benzerim yoksam:KK34:

Varlıklı oldugunu anladim zaten..
Saçını sallasan ellisi,
Yok kız yaş oldu 31. Sevemiyom öyle herkesi sıkıntılıyım ben. En son senelere evvel birini çok sevdim. Olmadı. Bununla da ilk defa olur gibi hissetmiştim olmadı. Ne diyem nasip yine yalnızlık.. :(

Yok kız yaş oldu 31. Sevemiyom öyle herkesi sıkıntılıyım ben. En son senelere evvel birini çok sevdim. Olmadı. Bununla da ilk defa olur gibi hissetmiştim olmadı. Ne diyem nasip yine yalnızlık.. :KK43:
deli tayımm rabbim gönlüne göre versiinn inşAllah :KK36::KK37:yaşıtmışız Fenocum🤩

Yok kız yaş oldu 31. Sevemiyom öyle herkesi sıkıntılıyım ben. En son senelere evvel birini çok sevdim. Olmadı. Bununla da ilk defa olur gibi hissetmiştim olmadı. Ne diyem nasip yine yalnızlık.. :KK43:
Hayırlısı olsun inşallah üzülme vakti vardır bu dönemde zor insanları anlamak, tanımak haklısın..
Sen Karadenizli misin?

jagyasini-singh-findnewjag.gif
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye kız kalk uyan gayri

Back
X