- 25 Ağustos 2019
- 62.482
- 119.980
- 698
- 31
Hemde ne hakediyorr gidiyor olumsuz yorumlara bakıyorr oda kendi durumunu anlatıyor herkes bir değillHak ediyor yahu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemde ne hakediyorr gidiyor olumsuz yorumlara bakıyorr oda kendi durumunu anlatıyor herkes bir değillHak ediyor yahu
Kesinlikle canım herkesin bünyesi farklı tedavi süreci farklı ah mucii ahhh sıradaki tüm dayaklar senin için geliyorrrHemde ne hakediyorr gidiyor olumsuz yorumlara bakıyorr oda kendi durumunu anlatıyor herkes bir değill
Haböyle çöp ederimm seniiiKesinlikle canım herkesin bünyesi farklı tedavi süreci farklı ah mucii ahhh sıradaki tüm dayaklar senin için geliyorrr
bir mucizee
![]()
hahaha rahat duramıyor deseneDone döne gelmiş yukarı normal doğum gibi gözükmüyor
Ayy vallahi hiç görmedim yoksa illaki sorardım sorarım halini hatırını pek uğrayamıyordum buraya işlerim oluyodu birşey oluyodu
Cok geçmiş olsun bitanem ama allahımm ne büyük sana sağlıksız bebek nasip etmek istemedi bundan sonrası allahımm sağlıcakla nasip etsin canım benimm![]()
benim vücudum bütün kötü olumsuzlukları çekiyor ama baksanavallahaa yanımda olsan bitane geçirmiştim sana herkesin vücudu bir değill kuzu niye öyle şeylere bakıyorsunuzz ben boyle oldum diye sen böyle olmazsın
![]()
şimdi bırakamam ki ablacım rahim kalınlaşcak diye bant deniyolaryorulmak yok kuzum. biraz kendi haline bıraksanız olmuyo mu?
yaaaağğğğğğğ
dövme yaaaa kafam salak olcakAl bendende okadarr
tamm okumam madem aslında çok bakmıyordum artık ama benim gittiğim yere giden var mı falan diye bakim arada demiştimNiye öyle şeyler okuyorsun ya bırak uzaklaş tüp bebek topiklerinden. Zaten o ilaçlar kafa millonnsss ediyor. Her gördüğünden etkileniyor insan. Ben okumadan geçerdim çoğu mesajı döverim seni bak.
Boşuna stres yaptırma kendine
bir mucizee
Kesinlikle canım herkesin bünyesi farklı tedavi süreci farklı ah mucii ahhh sıradaki tüm dayaklar senin için geliyorrr
bir mucizee
![]()
tammm dövmeyin gari acıyın banaağğğğğğğğğğğğğğğğ
Cok güzell kuzumm amiin amiinnhahaha rahat duramıyor desenehangi doğum hayırlıysa senin için o olsun inşallah kuzummm
sağol canım benim evet öyle diyip rahatlattık kendimizi ama çabuk atlattım. inanıyorum ki rabbim yine nasip edecek hayırlısıyla. aminnnn kuzum inşallah![]()
ben de bu işleri hiç anlamıyorum vallabenim vücudum bütün kötü olumsuzlukları çekiyor ama baksana
şimdi bırakamam ki ablacım rahim kalınlaşcak diye bant deniyolar
yaaaağğğğğğğ
dövme yaaaa kafam salak olcak
tamm okumam madem aslında çok bakmıyordum artık ama benim gittiğim yere giden var mı falan diye bakim arada demiştim![]()
Ooyyy gelllltammm dövmeyin gari acıyın banaağğğğğğğğğğğğğğğğ![]()
![]()
![]()
ahh canım dikkat et kendine. ıhlamur iç evet. bağışıklı düşüyor haliyle. üşütme kendini sakınCok güzell kuzumm amiin amiinn
Bende grip olcam gibi burnumla nefes alamıyorum sanırım bağışıklık düşüyor gene hiç halim yok grip oldu olacam gibi akşam olsun da bi ıhlamur içeyim
Aynen öyle kuzum inşallah bizde kucağımıza aldım haberini vericez canım benimhahahaha en güzelini yapıyosun. sürekli üzülerek geçmez hayat kuzum zaten. ben de çabuk atlattım çünkü çok şükür inançlı insanlarız. en güzeli tevekkül etmek. inşallah burdan güzel haberler vereceğimiz günler de gelecektir. Allah razı olsun canım benim![]()
Ilkkez bugüne kadar olmadım olmadım şini olacam herhalde havalar bi oyle bi böyleahh canım dikkat et kendine. ıhlamur iç evet. bağışıklı düşüyor haliyle. üşütme kendini sakın
amin canım evet inanıyorum ben bütün kalbimleAynen öyle kuzum inşallah bizde kucağımıza aldım haberini vericez canım benim![]()
Işte olumsuz yorumlara bakma kuzubenim vücudum bütün kötü olumsuzlukları çekiyor ama baksana
şimdi bırakamam ki ablacım rahim kalınlaşcak diye bant deniyolar
yaaaağğğğğğğ
dövme yaaaa kafam salak olcak
tamm okumam madem aslında çok bakmıyordum artık ama benim gittiğim yere giden var mı falan diye bakim arada demiştim![]()
canım ablacım Rabbim bu yollarda aratmadan sağlıkla kavuştursun yavruna da hiç anlamaben de bu işleri hiç anlamıyorum valla![]()
Ooyyy gellll
![]()
Çok şükür kuzum. Aslında aynıyız benimde senin gibi kayıplarım var bende tüplede olucakmı bilmiyorum. Ama bebeklerden kaynaklı düşük olduğını düşünerek o ihtimalide eliyelim bari diyoruz canım. Son 3 ayda 2 kimyasal oldu. Ondan önce kürtajım var kürtJtan öncesinde 2 dış gebeliğim var. Belki kürtajtan kaynaklı rahimde sıkıntı olabileceğini düşünüyorum ondan da kimyasal oluyor olabilir. Benimde toplamadan sonra rahiö filmi ve histereskopi olacağını söyledi doktor kuzum. Taze transfer olmucak yani rahime bakılcak. Ay ne şekilde olursa olsun kuzum bütün ihtimaller kalksın ortadan da öyle kavuşalım yavrularımıza. 1 embriyon sana can olucak ben inanıyorum canımben bunu görmedim
şimdi geçen ay da geçirmiştin dimi arka arkaya iki kimyasal mı Geçirmiş oldun
kuzum bak tüp insanın gözünü korkutuyor ama bak ben çok pişmanım iki sene önce direk tüpe gitmediğime
bak 7 aydr uğraşıyorum Allah a şükür bir embiryomuz var hala alamadık
bi ikinci şansım da yok
ha tüp benim içibn tutsa bile sağlıklı ilerleyip kucağıma alabilecek miyim bilmiyorum
şimdi bir ümidim var ya olumsuz olursa nolur başka deneme şansım alternatifim de yok hiç bilmiyorum
ama çok şükür senin benim problemlerimi yaşamicaksın
önemli olan yumurta sayın döllenmesi gelişmesi ve transfer
kimyasala gelince burda görmüştüm kadın 4 mü 5 mi kimyasal geçirmiş tüp yaptırmış bebeğine kavuşmuş
hiç bekleme kuzum Allahın izniyle 1 ayda toplama eğer taze yaparlarsa transferle olur biiznillah
bizim bi arkadaşın bu şekilde bir ay sürdü bir embriyosu oldu tutmadı
bir ay sonra tekrar denedi
5 yumisi toplandı gelişim sıkıntısı oldu ama bi tanesi iyileşti transfer oldu çok şükür tutundu annesine
Allah ol desin yeter ki
Piki aşkımIşte olumsuz yorumlara bakma kuzu
amin canım benim inşallah öyle olurcanım ablacım Rabbim bu yollarda aratmadan sağlıkla kavuştursun yavruna da hiç anlama
![]()
Bekliyordum catlağım bende sonucum gece çıkmış sabah gördüm ama hazırlıklıydım bunu bekliyordm o yüzden hiç üzülmedim. Olsaydı çok güzel olurdu ama olmadıysada vesilemiz başka yönden. İnşallah rabbim sağlıklı nasip etsinde ne şekilde olursa olsun. Hep yanımda olduğunuzu o kadar çok hiisssediyorumki Allah hepinizden razı olsun cAnım kurabiyemAh perim senden ses gelmeyince sormadım bende tekrar. Güçlü kalbini yerim senin. Daha önce demişimdir belki bende tüpe başlamadan önce bir Dr vardı başka ilde çok övdüler. O kadar korkuyordum ki tüpten acaba gitsem mi falan dedim. Ama o gücü bulamadım kendimde.
Dediğin gibi hem maddi hem manevi çok yoruyor insanı.
Sonra tüpe başladım ve o kadar pişmanım ki 3 4 sene önce direkt tüpe başlamadığım için.
Rabbim nasip etsin yeter ki bir şeyleri vesile kılıyor.
Bu yolda sen güçlü ol bizler bedenen yanında olamasakta kalben yanındayız. Ne zaman istersen buradayız bunu unutma.
Rabbim kolaylaştırsın inşallah vesilesi olsun sağlıkla sıhhatle kavuştursun