- 12 Mart 2020
- 9.815
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.877
- 348
yaaaa kuzum ben senin dış gebeliği unutmuşum kürtajlar dış gebelikten miydiÇok şükür kuzum. Aslında aynıyız benimde senin gibi kayıplarım var bende tüplede olucakmı bilmiyorum. Ama bebeklerden kaynaklı düşük olduğını düşünerek o ihtimalide eliyelim bari diyoruz canım. Son 3 ayda 2 kimyasal oldu. Ondan önce kürtajım var kürtJtan öncesinde 2 dış gebeliğim var. Belki kürtajtan kaynaklı rahimde sıkıntı olabileceğini düşünüyorum ondan da kimyasal oluyor olabilir. Benimde toplamadan sonra rahiö filmi ve histereskopi olacağını söyledi doktor kuzum. Taze transfer olmucak yani rahime bakılcak. Ay ne şekilde olursa olsun kuzum bütün ihtimaller kalksın ortadan da öyle kavuşalım yavrularımıza. 1 embriyon sana can olucak ben inanıyorum canım![]()

en iyisi canım benim rahim filmi histeroskopi diğer tahliller hepsini yaptırın
en azından senden kaynaklı olabilcek ihtimaller elensin
hamile kalabiliyor olman bile çok iyi bişey çok şükür böyle düşün
olucak Allahn iziniyle Rabbim sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin hepimize kuzum benim

Allah korusun deme öyle demeBak benim liseden arkadaşımla aynı haftalardayız şuan hastanede kaşıntısı var tedavi görüyorr bende düşüniyimmi o zaman olumsuzz ya benimde kaşıntı tutarsa ya ben hastaneye düşersem diyimmi kuzummbir mucizee