Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah canım benim hayırlısı olsun üzüldümGünaydın canımlar
Şimdi sizlere birşey söyleyeceğim. Çoğunuz biliyorsunuzdur ki burada konuşmuştuk haziran ayında Rabbim nasip ederse tüp bebeğe başlayacağım.
Doktor bana kendiniz denemeyin dedi. Ve ben naptım tabiki salaklığıma doymayıp kendim denemedim. Ve bir gebelik durumum oldu yine. Ama tabiki nolduu. Tabiki kimyasal sonuçlandı yine. Kan değeri takip ediyordum birkaç gündür ve düşmüş değer.
Neyse buna şükür diyelim dış mış olmadı ya.
Bekliyordum hazırdım hiç üzülmedim.
İçim huzurlu çünkü yolum belli.
Ben ve benim gibi bekleyen hepimiz bu sınavdan birgün alnımızın akıyla çıkacağız ve gurur yürüyüşümüzü aynı alttaki yapacağız buna tüm kalbinle inanıyorum
![]()
Ozommmmm napıyorsun ya bayadır görüşemiyoruz
evet kuzum sorma. ben çok yazamıyorum bugün rahatım da yazıyorumOzommmmm napıyorsun ya bayadır görüşemiyoruz![]()
![]()
Hahahahahahah bu iyiydiiÖlme kız bana beben var
Tövbe estağfurullah![]()
Yaaaa kıyamam uyu dinlen askomYorgunluk halsizlik gibi Linoşummm dünkü enerjiii yok bende hattaa sizle birlikte uyurum![]()
![]()
![]()
Evet kuzim fark ettim yazamadığını, iyiykm bebeğim şükür akşam iftarım vardır misafirler valla komalık olmuşum daha heni ayıkıyorumevet kuzum sorma. ben çok yazamıyorum bugün rahatım da yazıyorumiyisin di mi kuşum
![]()
ayyy iftarda misafir olunca zor oluyo yani sonrasında topla et falan zaten enerji kalmıyo kiEvet kuzim fark ettim yazamadığını, iyiykm bebeğim şükür akşam iftarım vardır misafirler valla komalık olmuşum daha heni ayıkıyorum
Evi toplayacağım
Sen iyisin di mi ozommmmmm daha iyisin![]()
kurbişim ben de oryantal kursuna gidiyodum ve o kadar iyi geliyodu kiiiKesinlikle canım çok iyi olur hele yürüyüş ve sağlıklı beslenme bu sürece daha da faydalı. Bidee kızlar zumba yapın ya da normal dans. Ben yazın hep onlarla motive oldum. Zaten az çok tanıdığınız kadarıyla oynak garıyımdans edince falan acayip enerji doluyorum hem yağ yakıp hem enerjileri tavan yapıyor kesinlikle tavsiye ediyorum. Tabi zor hareketlerden kaçının onlar delü gibi dans ediyor. Mümkün değil ayak uydurmak
![]()
Niye yapiyinn bana buniiiiiAffittim tamma
Sorma kuzum mutfakta arda kalanlar yoruyor insanı çiçeğimayyy iftarda misafir olunca zor oluyo yani sonrasında topla et falan zaten enerji kalmıyo kiAllah kabul etsin canımmm
sen tek mi yaşıyosun kuzucum?
iyiyim şükür daha da iyiyim çabuk toparladım canım. çok şükür inançlı insanlarız o yüzden toparlamak daha kolay oluyo![]()
ahahahah ay pardon kuzum ya. ben seni niye bekar olarak düşündüm acabaSorma kuzum mutfakta arda kalanlar yoruyor insanı çiçeğim
Yemekler onu bunu derken yerleştir et..
Toparlanmana sevindim kuzummm maşallah sana
Amin inşallah canım inşallah
Tek mi derken canım ?
Evliyim ben![]()
Sofra toplamaya imami çağıralım derler. İmam falan yok mu yakin da.Sorma kuzum mutfakta arda kalanlar yoruyor insanı çiçeğim
Yemekler onu bunu derken yerleştir et..
Toparlanmana sevindim kuzummm maşallah sana
Amin inşallah canım inşallah
Tek mi derken canım ?
Evliyim ben![]()
Kız hele niye yapıyonki ben anlamadımGebossun az da kalmış üzmeyin seni minnoslar hatırına
Bi bendenmi kuzuu nirvana burda kaçtane var üzulüyorum vallahaa böyle yapıncaKiskanadim o yüzden![]()