- 25 Ağustos 2019
- 62.482
- 119.980
- 698
- 31
Içerumm aşkooommmmmmJou geçmiş olsun kuzum ıhlamuru iç birtanem iyi gelir sana
@tiniminihaniim bebeğim sende bir güzel iyi istirat et
Bende gideyim evi toparlıayım gelirim yine![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Içerumm aşkooommmmmmJou geçmiş olsun kuzum ıhlamuru iç birtanem iyi gelir sana
@tiniminihaniim bebeğim sende bir güzel iyi istirat et
Bende gideyim evi toparlıayım gelirim yine![]()
Fazla bileBu akan şelale acaba yeter.mi iftar için
![]()
1 yudum ile kesilirsin az kaldı.Bu akan şelale acaba yeter.mi iftar için
![]()
Hemde nasil elcomFazla bileçokmu susadın ya
![]()
5,5 saat var salisim1 yudum ile kesilirsin az kaldı.
Biter ..ne pisireceksinHemde nasil elcom
5,5 saat var salisim![]()
Bide uykuyla kestirme yapsan bir iki saatHemde nasil elcom
5,5 saat var salisim![]()
Kız sahura kalkamadım ki tuzlu bir şeyler yesemBide uykuyla kestirme yapsan bir iki saat
Sahurda tuzlu birşeymi yedin
Kıızzzz hele niye öyle ettin neden kalkamadınKız sahura kalkamadım ki tuzlu bir şeyler yesem![]()
Kalktım buraya baktım dedim bi 5 dk daha yatayım uyumuşum bir uyandım sabah olmuşKıızzzz hele niye öyle ettin neden kalkamadın![]()
Vuuuu hadiii yaaaKalktım buraya baktım dedim bi 5 dk daha yatayım uyumuşum bir uyandım sabah olmuş![]()
İçtimIcmeeeeeee![]()
![]()
![]()
![]()
İnşallah linoşum rabbim hepimize güzel yollar nasip etsinAh canım benim hayırlısı olsun üzüldüm
Ama Rabbimin vardır bir hikmeti zaten bir yola gireceksin inşallah kendini ona odakla hiç bozma moralini herşey çok güzel olacak![]()
Aynen canım çok zevkli oluyor yaBen evlenmeden önce yapardın kız takardım kulaklıkları ohh yandan yandanevlenince ağırlaştım 5 10 dkdan fazla yapamıyrum ama yapcam seviyotum bende
![]()
Bundan sonra el birliğiyle uyandırcaz onuuyuyamı kaldın çen![]()
Kesinlikle ya bende öyle özledim ki göbek atmayı falankurbişim ben de oryantal kursuna gidiyodum ve o kadar iyi geliyodu kiiiben de dans etmeye göbiş atmaya bayılıyorum
![]()
Nee kız bana da mı atıyor acaba ben bildirimleri kapattım