• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yaptın da erkek sandılar 🤣
Birşeyde yapmadım aslındaa zamanında theknack vardı bunlarda saff kadın olduğunu bileydiler ortaya erkek çıkınca bi kaçgun sonr aben gelince olacağı buydu🙄yazdıklarımdan şüphelendiler bi durum da theknack olunca gibi birşey demiştim minnoş catlak pare hogwarts beni siliyolardı az daha🙄

Evetttt tam o gitti ben gelmişimm mübarekkk aslında cok takılamıyodum ama o nicki görüyordum ben sohbetlerde dutun topiğinde
Bende başkasının durumunda theknack gibi birşey demiştimm anaaaaa hepinizz benimle konuşmaz oldunuz 😂😂😂😂 hele minnoş @Minnosprenses Cookiie Cookiie a demişki özelde dikkat et jou erkek olabilir diye pohiyennn arkamdan pışpışlamışlarrr dünyamm başıma yıkıldıı:KK70:
Haha doğru yerde yanlış zamanda geldin😅😅
Ahahaha kız gercektenmi ağladınmı 🤣🤣🤣
Ağladım tabi kız 😅 hatta bi konusu vardı bekar anne diye o zaman tanımıyordum onu. Okudum ağladım ettim tabi nicki aklımda yok😅 gittim bide topikte sohbet ettim😅
Aaaaaaa Jou Jou Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye neden dokundunuz hıı fatmamaaaaa:110::sinirli::sinirli::sinirli:
Geboşsunuz diyeeee şey yapmayınnnn heeeee üzmeyin fatmamı:KK12::KK11::kızgın:
Hak etti 😅😅 neyse sonra şeettik
Ne yaptın da erkek sandılar 🤣
Sütlük ve hala bunları bilemedi😅 bi daha vardı neydi unuttum üç olunca dedim gari yeter bu kesin erkek 😅😅

Haha doğru yerde yanlış zamanda geldin😅😅

Ağladım tabi kız 😅 hatta bi konusu vardı bekar anne diye o zaman tanımıyordum onu. Okudum ağladım ettim tabi nicki aklımda yok😅 gittim bide topikte sohbet ettim😅

Hak etti 😅😅 neyse sonra şeettik

Sütlük ve hala bunları bilemedi😅 bi daha vardı neydi unuttum üç olunca dedim gari yeter bu kesin erkek 😅😅
Duymadım napiiyimmm 🙄🙄

Ben buraya ilk üye oldum hep gebelik şeyleri var sanıyorum hep orda geziyordum. Sonra birgün durumu farkettim bir şey attım beğenmeler geliyor. Diyorum Allahım kim bunlar nerden beğeniyorlar ben neden göremiyorum bu kişileri🤣🤣🤣 sonra araya araya buldum heryeri 🤣🤣🤣
Hele ben kendimi vajinismus sayfalarında buluyorum 🤣🤣🤣 sonra sonraa keşfettik şimddie kurdu oldukk perişimm yaaa🤣🤣🤣

Öp öp öp beniiii joummmmmmm duduktan yanaktan neresi denk gelirse :KK60::KK68::KK72::KK37::KK8::KK8::KK8::KK30::KK30::KK30::KK30: yerim seniiiiii:KK74::KK74::KK74:
Oyyyy balll balll ball gibi şekerrrrr
love-cute.gif

Back
X