- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 35.941
- 498
Regl olup 10 günü geçerse özür oluyor ama şuan bilemedimMssPARE paremm benim tam olarak regl olmadım ama lekelenmem var. Duaları faln bu şekilde okuyabilirmiyim acaba
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Regl olup 10 günü geçerse özür oluyor ama şuan bilemedimMssPARE paremm benim tam olarak regl olmadım ama lekelenmem var. Duaları faln bu şekilde okuyabilirmiyim acaba
![]()
Ne yaptın da erkek sandılarSormaa lenoşumm cok çektim bennkadınımm diye diye dilimde tüy bittiiii
Birşeyde yapmadım aslındaa zamanında theknack vardı bunlarda saff kadın olduğunu bileydiler ortaya erkek çıkınca bi kaçgun sonr aben gelince olacağı buyduNe yaptın da erkek sandılar![]()
Haha doğru yerde yanlış zamanda geldinEvetttt tam o gitti ben gelmişimm mübarekkk aslında cok takılamıyodum ama o nicki görüyordum ben sohbetlerde dutun topiğinde
Bende başkasının durumunda theknack gibi birşey demiştimm anaaaaa hepinizz benimle konuşmaz oldunuzhele minnoş @Minnosprenses
Cookiie a demişki özelde dikkat et jou erkek olabilir diye pohiyennn arkamdan pışpışlamışlarrr dünyamm başıma yıkıldıı
![]()
Ağladım tabi kızAhahaha kız gercektenmi ağladınmı![]()
Hak ettiAaaaaaaJou
Catlak-kurabiye neden dokundunuz hıı fatmamaaaaa
Geboşsunuz diyeeee şey yapmayınnnn heeeee üzmeyin fatmamı![]()
Sütlük ve hala bunları bilemediNe yaptın da erkek sandılar![]()
He doğru bide tam o zamana denk geldiBirşeyde yapmadım aslındaa zamanında theknack vardı bunlarda saff kadın olduğunu bileydiler ortaya erkek çıkınca bi kaçgun sonr aben gelince olacağı buydu![]()
Duymadım napiiyimmmHaha doğru yerde yanlış zamanda geldin
Ağladım tabi kızhatta bi konusu vardı bekar anne diye o zaman tanımıyordum onu. Okudum ağladım ettim tabi nicki aklımda yok
gittim bide topikte sohbet ettim
Hak ettineyse sonra şeettik
Sütlük ve hala bunları bilemedibi daha vardı neydi unuttum üç olunca dedim gari yeter bu kesin erkek
![]()
Ayyyy çok ayıp joummmm çok fena bunlar yaSormaa lenoşumm cok çektim bennkadınımm diye diye dilimde tüy bittiiii
Kandıriyoo senii linoşş ben cok masumummmAma beni dövdüler dediiiii![]()
Aayyy ağzını opüyümmmmmmAyyyy çok ayıp joummmm çok fena bunlar ya![]()
Hele ben kendimi vajinismus sayfalarında buluyorumBen buraya ilk üye oldum hep gebelik şeyleri var sanıyorum hep orda geziyordum. Sonra birgün durumu farkettim bir şey attım beğenmeler geliyor. Diyorum Allahım kim bunlar nerden beğeniyorlar ben neden göremiyorum bu kişilerisonra araya araya buldum heryeri
![]()
Kandıriyoo senii linoşş ben cok masumummm![]()
Öp öp öp beniiii joummmmmmm duduktan yanaktan neresi denk gelirseAayyy ağzını opüyümmmmmm![]()
Biliyorduuummkiii kıyamicağuniiiibir mucizee gel kız buraya ne diyor geboş
çok masumum dediiiii ben çok yufka yürekliyim kıyamam hiçbirinize yaaaaa
![]()
Oyyyy balll balll ball gibi şekerrrrrÖp öp öp beniiii joummmmmmm duduktan yanaktan neresi denk gelirseyerim seniiiiii
![]()
Bende bilemiyorum canım ya napssamRegl olup 10 günü geçerse özür oluyor ama şuan bilemedim![]()
O zaman çıktı ortayaaUnutmam tabii![]()
Oyyyy balll balll ball gibi şekerrrrr
![]()