- 25 Ağustos 2019
- 62.489
- 119.994
- 698
- 31
Hahahahaha sormaa canımsınn bide pro olunca rahat rahat geziyon demiiiHer yerden cıkıyorum dimi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahahaha sormaa canımsınn bide pro olunca rahat rahat geziyon demiiiHer yerden cıkıyorum dimi![]()
Aaa tanisiyormusunuzYinemi sennnn![]()
He kızz diyet topiğindenAaa tanisiyormusunuz
Hahahahaha sormaa canımsınn bide pro olunca rahat rahat geziyon demiii![]()
Diyet grubundanAaa tanisiyormusunuz
İyilik kuzum şimdi evi toparlıcam akşama konser var oraya hazırlık yapıcam duş MuşAyayyay tatliiş kızlar hoşbuldum neler yapıyorsunuz![]()
Tamam şimdi anladım hamişimKuzu giriyor ama sayfalara giremiyor sadece ekrana uyarı geliyor oyüzden bakmıştır açılmışmı diye
Sohbet muhabbet geyik dertlere ortak sevince ortak herşeyi yapıyoruz oznurcumAyayyay tatliiş kızlar hoşbuldum neler yapıyorsunuz![]()
Lenam bitenem nasılsın bitti mi telâşlarınTünaydınnnnnnn paremmmmm![]()
Aayy konser mii ohh mis vala ne güzelİyilik kuzum şimdi evi toparlıcam akşama konser var oraya hazırlık yapıcam duş Muşsen nasılsın
Cookiie günaydın periiiiiiii
Tamam şimdi anladım hamişim![]()
Sacmalamak mı oh tamamdır tam benlikSohbet muhabbet geyik dertlere ortak sevince ortak herşeyi yapıyoruz oznurcum
Dibine kadara bazen saçmalıyoruz her şey var sevindim geldiğine☺
![]()
Kızım senin diyetlik durum doğumdan sonra başlıyacak sen şimdi yeHe kızz diyet topiğinden![]()
Vayyy beee bende mi olsam yavvv dediğin gibi kendime doğum hediyesiSorma kız müthiş güzelmiş gözükmüyorsun ya en güzeli o
Diyet grubundan![]()
Paremmmm şükürler olsun bitti çiçeğim bu haftasonu da alacaktım iftaraLenam bitenem nasılsın bitti mi telâşların☺
![]()
O kadar da olsun ya zaten tam gözükmüyorsun yine sadece sayı olarakVayyy beee bende mi olsam yavvv dediğin gibi kendime doğum hediyesi
Ama prolar görüyor birbirlerini oda olmasa fena olmazdı![]()
Hahahahaha hamileykende diyet ettim kuzumm mecburenn doğumumu var artıkkKızım senin diyetlik durum doğumdan sonra başlıyacak sen şimdi ye![]()
Hava süperAayy konser mii ohh mis vala ne güzel
Sacmalamak mı oh tamamdır tam benlik
Bende cok sevindim sizi gördüğüme![]()
Hahahahah güzelmiş yaa bide yorum için saniyesini beklemiyorsunO kadar da olsun ya zaten tam gözükmüyorsun yine sadece sayı olarak
Evet evet kendine hediye et![]()
Hafta sonunun ne özelliği var ki
Evet bir de o var hemen gönder gönder gitsinHahahahah güzelmiş yaa bide yorum için saniyesini beklemiyorsun![]()
En güzelide bu şarkiyı sana armağan edemmEvet bir de o var hemen gönder gönder gitsin![]()
En güzelide bu şarkiyı sana armağan edemm