- 18 Kasım 2020
- 20.764
- 49.953
- 548
Baya iyi böyle devam edersin inşallahSağol . 5 bucuk gibi
12 mart 83
15 Nisan 77.70
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baya iyi böyle devam edersin inşallahSağol . 5 bucuk gibi
12 mart 83
15 Nisan 77.70
![]()
Aminnn sosyalimRabbim kavuşmayı nasip etsin inş canım minnosum![]()
Ahahah bu perşembe de bana davetlilerÇılgın şey seni sanarsın sana davetliler![]()
Ayyyyy hadi hayırlısı olsun çiçeğim eline beline kuvvet kuzummmmm Allah utandırmasınAhahah bu perşembe de bana davetliler![]()
İnşAllah bitanem ya şimdiden heyecan yaptımAyyyyy hadi hayırlısı olsun çiçeğim eline beline kuvvet kuzummmmm Allah utandırmasın![]()
![]()
Sen hamarat kızsın herşey geliyor elinden çok güzel ağırlarsın minnoşunmmm![]()
Kız yapma kız yapma sakin ol şapsik minnoşİnşAllah bitanem ya şimdiden heyecan yaptım![]()
Bakma sen minnosun heycan yaptın dediğine o ne yemekler yapıyor döktürüyorAyyyyy hadi hayırlısı olsun çiçeğim eline beline kuvvet kuzummmmm Allah utandırmasın![]()
![]()
Sen hamarat kızsın herşey geliyor elinden çok güzel ağırlarsın minnoşunmmm![]()
Iyi eğlenceler yavruKızlarrrr oruç açınca konsere gidiyorum haberiniz olsunnnn heee![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lale festivalleri oluyor her yıl
Ve böyle konser veriyorlar buranın sanatçıları geliyor bizim Hande Yener Zeynep bastık gibi
Pandemi vardı geçen yıl böyle bişiler olmadı bu sene ilk olacak![]()
Yaaaa evet bazen hikayelerin de görüyorum kuzum evet hamarat hamarat maşallah diyeyimBakma sen minnosun heycan yaptın dediğine o ne yemekler yapıyor döktürüyor
VallaCatlak-kurabiye la biliriz neler yaptığını
Minnosprenses
Bizim yerimize de eğlenKızlarrrr oruç açınca konsere gidiyorum haberiniz olsunnnn heee![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lale festivalleri oluyor her yıl
Ve böyle konser veriyorlar buranın sanatçıları geliyor bizim Hande Yener Zeynep bastık gibi
Pandemi vardı geçen yıl böyle bişiler olmadı bu sene ilk olacak![]()
İnşallah canımBizim yerimize de eğlen![]()
Ne kadar kötü olabilir kiİnşallah canım
Umarım umduğum gibi çıkar amin![]()
Valla bilemedimNe kadar kötü olabilir ki![]()
Minnosa kim geliyor kuzu niye bu kadar heyecanliTeşekkür ederim paremmmmm![]()
Müdürleri yemeğe gelecekmiş kirazımMinnosa kim geliyor kuzu niye bu kadar heyecanli![]()
Amaan bende bişey sandım, parmağını şiklatsa yapar o minnoşMüdürleri yemeğe gelecekmiş kirazım
Ondan heyecan şeysi yapmış![]()
Iyi eğlenceler beybim,bizim yerimizede coşValla bilemedimşarkılarını dinlediğim adam
Adam gibi çıksın mesela
Bu adamın hayranı çok kimse birbirini ezmez ve çok aşırı kalabalık olmasın mesela
Kazasız belasız bir şekilde eve dönmek nasip olur inşallah hahahahaah![]()