Ben gidiyom
tenor.gif
Bu benim gidiş şu anki halim 🤭🤭🤭🤭 mucizemmmm

:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: giderse senden ötürü mucizeemmmm giymiş kırmızıları birde hahahahaha 🤣🤣🤣🤣🤣 fantini Fink Fonkkkk diyor resmen ateş saçıyor 🔥 aldı buralar:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:canını seven kaçsın abdest gider yoksaaammm🤭🤭🤭
sener-sen.gif

Bu benim gidiş şu anki halim 🤭🤭🤭🤭 mucizemmmm
Ben de uyuyan bari🤪
:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: giderse senden ötürü mucizeemmmm giymiş kırmızıları birde hahahahaha 🤣🤣🤣🤣🤣 fantini Fink Fonkkkk diyor resmen ateş saçıyor 🔥 aldı buralar:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:canını seven kaçsın abdest gider yoksaaammm🤭🤭🤭
Aslskddjksdş ben de tam adam niyetlenince elleşmek yapasım geliyo adamın orucunu bozdurcam içimdeki gıcıklık 🤣🤣🤣

Ben de uyuyan bari🤪

Aslskddjksdş ben de tam adam niyetlenince elleşmek yapasım geliyo adamın orucunu bozdurcam içimdeki gıcıklık 🤣🤣🤣
Fatmaaaaaaaaaaaa 🤭🤭🤭🤭🤭
Kız dur heleeeee adamın orucu bozulup sonrası 61 gün oruç var yapma kurban olayım elleme bir yere 🤭🤭♥️♥️
Git uyu en güzeli 🤭🤭
Aklımdaki düşünceler çık aklımdan :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::confused::confused::confused::confused::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:

Fatmaaaaaaaaaaaa 🤭🤭🤭🤭🤭
Kız dur heleeeee adamın orucu bozulup sonrası 61 gün oruç var yapma kurban olayım elleme bir yere 🤭🤭♥️♥️
Git uyu en güzeli 🤭🤭
Aklımdaki düşünceler çık aklımdan :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::confused::confused::confused::confused::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:
Yaaaaağğğş lenoşşşş mıncırırım seni🤣🤣🤣🤣usluyum ben yapmam öle şeyler 🤪🤪🤪🤪

Yaaaaağğğş lenoşşşş mıncırırım seni🤣🤣🤣🤣usluyum ben yapmam öle şeyler 🤪🤪🤪🤪
:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: kız seniii yerimmmmm gel bana mıncır beniiii benim oruç kaçmaz :KK8::KK8::KK8:
Aaaaaaaa fatmammmm hiç öyle şeyler yapar mıyız aslaaaaaaa :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:çılgınnnn sexsiiiii kırmızı şey seniiiiii :KK8::KK8::KK8::confused::confused::confused::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Back
X