histeroskopi olmadım demedi yapalım diye
daha doğrusu ilk hsg yi beğenmedi kendi bi yer söylemişti burda tekrar çektirin gerekirse histeroskopi, yapcaz demişti biz başka bi yerde çektirdik onu gördü bişey demedi sıkıntı olsa yapardı heralde

Anladım canım doktoruna ciddi anlamda güveniyorsan çokta didiklememek lazım sanırım. İnşallah bu defa güzel İlerler 🥰

Hahahaha uyudumm kalktım 10buçukta açkarna demir ilacım var onu içtim 1 saat bekledim şini yumurtamı haslayacemm😂😂😂 sen napiiinnnnn
Bende 5 de yattım 11 de kalktım 😅😅 takılıyorum öyle

• Komik
Reactions: Jou
Anladım canım doktoruna ciddi anlamda güveniyorsan çokta didiklememek lazım sanırım. İnşallah bu defa güzel İlerler 🥰
güven konusunda emin değilim
şans mı nasip mi diyim artık
başkasına iyi gelen bana gelmiyor
her gittiğim dr a acaba şuda olabilir mi bu da olabilir mi diye diye anlatıp karşımda umursamaz tavırlarla cevap vermeleri çok da rahatlatmıyor beni

sadece bu biraz daha çöcüm odaklı yaklaştı
ama tahmin edici mi değil
neden
şöyle ki
biz ilk opu için gittiğimizde yumurtam çatladfı ve opu iptal oldu ancak hoca aşılama bari yapalım boşa gitmesin dedi
hoş eşim yanımda değildi dondurulmuş spermle de olmuyomuş olmadı
ancak
şayet yapsaydı o da tutsaydı gebeliğimi nasıl ilerletecekti ?
yani sorun gebe kalmayla bitmiyor ki benim,
ki eşime diyorum bu çoktan unutmuştur benim gebelik kayıplarımı iğneye rağmen ilerlemediğini çünkü çok yoğun
bi de ben uzaktan takipim birebir görmüyoruz dr

İyiyim kuzum çok şükür yine yatakta dönüp duran bir ben 😂

Canım ben hamileyim sürpriz bir şekilde 🤲 sen naptın kontroller nasıl geçiyor var mı bir gelişme?
Cocommm çok sevindim ne mutlu sanaaa gözün aydınn büyümüşünüz de 😍😍😍 maşallah hayırlı olsunnn bir sorun varmıydı sizde şunu yapmayın dediiğinin birşey var mı💜
Günaydın kızlar 🥰😍😘😘
Günaydınnnn kuzummmm😍😍

her gittiğim dr a acaba şuda olabilir mi bu da olabilir mi diye diye anlatıp karşımda umursamaz tavırlarla cevap vermeleri çok da rahatlatmıyor beni

neden
şöyle ki
biz ilk opu için gittiğimizde yumurtam çatladfı ve opu iptal oldu ancak hoca aşılama bari yapalım boşa gitmesin dedi
ancak
ki eşime diyorum bu çoktan unutmuştur benim gebelik kayıplarımı iğneye rağmen ilerlemediğini çünkü çok yoğun
Kuzum elinde dosyası varsa mutlaka bakıyordur. Ben her gitmem de dosyaya bakıyordu. Sonuçta bir sürü hasta var. O yüzden hatırlıyordır gönlünü ferah tut bakalım inşallah bu defa sağlıcakla kavuşursun minik mucizene 🤗

Kuzum elinde dosyası varsa mutlaka bakıyordur. Ben her gitmem de dosyaya bakıyordu. Sonuçta bir sürü hasta var. O yüzden hatırlıyordır gönlünü ferah tut bakalım inşallah bu defa sağlıcakla kavuşursun minik mucizene 🤗
ay inşallah kurabiyemmmm
gönlüm bi doluyo böyle pır pır
bi de çöküyo
ya olmazsa
napcam ki sonra başka yapabilceğim de kalmadı diye :(
akşam misafir vardı çaya 1.5 yaşında kızları baktıkça içim eriyor Allahm benim de olsa böyle bişi olurdu zeytin gözlü boncuk boncuk
ah kurabiyem anlatamam içimdeki duyguları

Yalnız mı çalışıyorsun bugün
yok ya kuzum herkes burda
yalnız olsam gene kafama göre zaman daha iyi geçiyo
böyle kasım kasım kasılmaktan saat gitmiyor

ay inşallah kurabiyemmmm
gönlüm bi doluyo böyle pır pır
bi de çöküyo
ya olmazsa
napcam ki sonra başka yapabilceğim de kalmadı diye :KK43:
akşam misafir vardı çaya 1.5 yaşında kızları baktıkça içim eriyor Allahm benim de olsa böyle bişi olurdu zeytin gözlü boncuk boncuk
ah kurabiyem anlatamam içimdeki duyguları

yok ya kuzum herkes burda
yalnız olsam gene kafama göre zaman daha iyi geçiyo
böyle kasım kasım kasılmaktan saat gitmiyor
Ah balım çok iyi biliyorum o hissi bizde bebekli ailelere misafirliğe gidince kötü olurdum. Hele de eşim o bebekleri sevdikçe..
İnşallah hasretin son bulur gülüm Rabbim kolaylaştırsın sağlıkla sıhhatle nasip etsin gönlünce olsun inşallah
Ne zamandj diğer kontrolün
Boşver takma yanındakileri
Bak stres sana yasak :KK20::KK20::KK20:

Ah balım çok iyi biliyorum o hissi bizde bebekli ailelere misafirliğe gidince kötü olurdum. Hele de eşim o bebekleri sevdikçe..
İnşallah hasretin son bulur gülüm Rabbim kolaylaştırsın sağlıkla sıhhatle nasip etsin gönlünce olsun inşallah
Ne zamandj diğer kontrolün
Boşver takma yanındakileri
Bak stres sana yasak :KK20::KK20::KK20:
inşallah bitanem kocamannnn aminnn:KK68:
salı gitcem :KK23:

aksine varya benim eşim de en başından beri o kadar çok istiyordu ki
bi de çocuklar da onu çok seviyor tepesinden inmezler

inşallah bitanem kocamannnn aminnn:KK68:
salı gitcem :KK23:

aksine varya benim eşim de en başından beri o kadar çok istiyordu ki
bi de çocuklar da onu çok seviyor tepesinden inmezler
Benimki de öyle çok sever çocukları Rabbim kucağımızı boş bırakmasın balım
Güzel olacak inşallah her şey
Evvett konuyu dağıtıyıruz hadi bakalım stresten de uzaklaşıyoruz
Nerde bu millet 🧐🧐
Ben bugün sersem gibiyim ya içim uyuyor 🥴🥴

Benimki de öyle çok sever çocukları Rabbim kucağımızı boş bırakmasın balım
Güzel olacak inşallah her şey
Evvett konuyu dağıtıyıruz hadi bakalım stresten de uzaklaşıyoruz
Nerde bu millet 🧐🧐
Ben bugün sersem gibiyim ya içim uyuyor 🥴🥴
onlar pireleriyle mutlu mesut uyuyolar ben olsam ben de öyle yapardım ahaahahah :D

neden
şöyle ki
ancak
Canım benim böyle umursamaz doktorları Allah ıslah etsin. Bak bende çok doktor gezdim vaktinde en son gittiğim doktor düşüğümü bile unutuyordu gerizekalı ben tekrarlıyordum en son sorunlu şekilde ayrıldık ki ayrılırken verdikleri dosyada doğru düzgün bilgi yoktu. Demem o ki içine sinmiyorsa araştır gerekirse en iyisini bulana kadar bekle değiştir doktorunu. Bekle demek çok kolay ama bekleyene çok zor biliyorum bu süreci. Bekle dememdeki kastım toksik doktorlardan kurtul diye. Ama inşallah bu defa çok güzel sonuçlanır dualarım seninle 🤲

Canım benim böyle umursamaz doktorları Allah ıslah etsin. Bak bende çok doktor gezdim vaktinde en son gittiğim doktor düşüğümü bile unutuyordu gerizekalı ben tekrarlıyordum en son sorunlu şekilde ayrıldık ki ayrılırken verdikleri dosyada doğru düzgün bilgi yoktu. Demem o ki içine sinmiyorsa araştır gerekirse en iyisini bulana kadar bekle değiştir doktorunu. Bekle demek çok kolay ama bekleyene çok zor biliyorum bu süreci. Bekle dememdeki kastım toksik doktorlardan kurtul diye. Ama inşallah bu defa çok güzel sonuçlanır dualarım seninle 🤲
aynen öyle canım

Rabbim vesile kılsın inşallah artık

şuan yapabileceğim bişey de yok artık dr dr gezmekten de aramaktan da usandım

hayırlısıyla bu bi sonuçlansın inşallah ya

Cocommm çok sevindim ne mutlu sanaaa gözün aydınn büyümüşünüz de 😍😍😍 maşallah hayırlı olsunnn bir sorun varmıydı sizde şunu yapmayın dediiğinin birşey var mı💜

Günaydınnnn kuzummmm😍😍
Canım benim Allah razı olsun Rabbim herkese ayrıca benim gibi uğraşıp didinen herkese sizlerede nasip etsin en kısa zamanda istediğiniz anda canı gönülden istiyorum bunu 🤗

Kuzum ben daha önce düşük yaptım sebebide rahimde şekil bozukluğu ve septum. Hikayemi anlatsam çok uzun. Ama kısaca iki defa histereskopi oldum doktor hatası yüzünden. Histereskopiden sonra doktor ve eşim bir oldular kendi halinde bırak diye beni tüpten vazgeçirdi ki ben direkt tüpe başlayacaktım çok yorulmuşum çünkü hem bedenen hem ruhen. Neyse vazgeçtim 6-9 ay gelme dedi bana doktor tedavi için gitmeme 2 ay kala oldu.

Neyse öncelikle hsg filmini kim çekerse çeksin en azından iki üç doktora gösterilmesi taraftarıyım. Bendeki sorunun hala düzelmediğini ilk histereskopi sonrası başka doktor dahi görmedi belkide görmek istemedi bilmiyorum. 2 senemi kaybettim o doktor yüzünden. Hsg temizse o zaman tedaviyse tedavi normalse normal uğraşın. Birde içinize sinmeyen bir doktora kesinlikle diretip gitmeyin.

Bunların haricinde bu söyleyeceklerim söylerken basit kalıyor ama kesinlikle çevreye kulak asmayın. Üzmeyin kendinizi yıpratmayın. Herşeyin bir vakti varmış ben en umutsuz olduğum ayda oldu. Herkes böyle şeyler söylüyor belki ama inanın böyle. Merak ettiğiniz birşey olursa yazın anlatırım.

Back
X