- 12 Mart 2020
- 9.815
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.877
- 348
belki ilerde şimdilik yeşili de seviyorumSende all kuzu hahahaha 50 lira birşey degil artık buzaman

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belki ilerde şimdilik yeşili de seviyorumSende all kuzu hahahaha 50 lira birşey degil artık buzaman
histeroskopi olmadım demedi yapalım diye
daha doğrusu ilk hsg yi beğenmedi kendi bi yer söylemişti burda tekrar çektirin gerekirse histeroskopi, yapcaz demişti biz başka bi yerde çektirdik onu gördü bişey demedi sıkıntı olsa yapardı heralde
Tamam canombelki ilerde şimdilik yeşili de seviyorum![]()
Bende 5 de yattım 11 de kalktımHahahaha uyudumm kalktım 10buçukta açkarna demir ilacım var onu içtim 1 saat bekledim şini yumurtamı haslayacemmsen napiiinnnnn
güven konusunda emin değilimAnladım canım doktoruna ciddi anlamda güveniyorsan çokta didiklememek lazım sanırım. İnşallah bu defa güzel İlerler![]()
Cocommm çok sevindim ne mutlu sanaaa gözün aydınn büyümüşünüz deİyiyim kuzum çok şükür yine yatakta dönüp duran bir ben
Canım ben hamileyim sürpriz bir şekildesen naptın kontroller nasıl geçiyor var mı bir gelişme?
Günaydınnnn kuzummmmGünaydın kızlar![]()
Günaydın canımGünaydın kızlar![]()
Coco geç görebilir uyudu galibaCocommm çok sevindim ne mutlu sanaaa gözün aydınn büyümüşünüz demaşallah hayırlı olsunnn bir sorun varmıydı sizde şunu yapmayın dediiğinin birşey var mı
Günaydınnnn kuzummmm![]()
Yumurta yalan oldu markete çıktıkk aniBende 5 de yattım 11 de kalktımtakılıyorum öyle
Kuzum elinde dosyası varsa mutlaka bakıyordur. Ben her gitmem de dosyaya bakıyordu. Sonuçta bir sürü hasta var. O yüzden hatırlıyordır gönlünü ferah tut bakalım inşallah bu defa sağlıcakla kavuşursun minik mucizenegüven konusunda emin değilim
şans mı nasip mi diyim artık
başkasına iyi gelen bana gelmiyor
her gittiğim dr a acaba şuda olabilir mi bu da olabilir mi diye diye anlatıp karşımda umursamaz tavırlarla cevap vermeleri çok da rahatlatmıyor beni
sadece bu biraz daha çöcüm odaklı yaklaştı
ama tahmin edici mi değil
neden
şöyle ki
biz ilk opu için gittiğimizde yumurtam çatladfı ve opu iptal oldu ancak hoca aşılama bari yapalım boşa gitmesin dedi
hoş eşim yanımda değildi dondurulmuş spermle de olmuyomuş olmadı
ancak
şayet yapsaydı o da tutsaydı gebeliğimi nasıl ilerletecekti ?
yani sorun gebe kalmayla bitmiyor ki benim,
ki eşime diyorum bu çoktan unutmuştur benim gebelik kayıplarımı iğneye rağmen ilerlemediğini çünkü çok yoğun
bi de ben uzaktan takipim birebir görmüyoruz dr
Yalnız mı çalışıyorsun bugünSIKILDIM ZAMAN GEÇMİYOR![]()
ay inşallah kurabiyemmmmKuzum elinde dosyası varsa mutlaka bakıyordur. Ben her gitmem de dosyaya bakıyordu. Sonuçta bir sürü hasta var. O yüzden hatırlıyordır gönlünü ferah tut bakalım inşallah bu defa sağlıcakla kavuşursun minik mucizene![]()
yok ya kuzum herkes burdaYalnız mı çalışıyorsun bugün
Ah balım çok iyi biliyorum o hissi bizde bebekli ailelere misafirliğe gidince kötü olurdum. Hele de eşim o bebekleri sevdikçe..ay inşallah kurabiyemmmm
gönlüm bi doluyo böyle pır pır
bi de çöküyo
ya olmazsa
napcam ki sonra başka yapabilceğim de kalmadı diye
akşam misafir vardı çaya 1.5 yaşında kızları baktıkça içim eriyor Allahm benim de olsa böyle bişi olurdu zeytin gözlü boncuk boncuk
ah kurabiyem anlatamam içimdeki duyguları
yok ya kuzum herkes burda
yalnız olsam gene kafama göre zaman daha iyi geçiyo
böyle kasım kasım kasılmaktan saat gitmiyor
inşallah bitanem kocamannnn aminnnAh balım çok iyi biliyorum o hissi bizde bebekli ailelere misafirliğe gidince kötü olurdum. Hele de eşim o bebekleri sevdikçe..
İnşallah hasretin son bulur gülüm Rabbim kolaylaştırsın sağlıkla sıhhatle nasip etsin gönlünce olsun inşallah
Ne zamandj diğer kontrolün
Boşver takma yanındakileri
Bak stres sana yasak![]()
Benimki de öyle çok sever çocukları Rabbim kucağımızı boş bırakmasın balıminşallah bitanem kocamannnn aminnn
salı gitcem
aksine varya benim eşim de en başından beri o kadar çok istiyordu ki
bi de çocuklar da onu çok seviyor tepesinden inmezler
onlar pireleriyle mutlu mesut uyuyolar ben olsam ben de öyle yapardım ahaahahahBenimki de öyle çok sever çocukları Rabbim kucağımızı boş bırakmasın balım
Güzel olacak inşallah her şey
Evvett konuyu dağıtıyıruz hadi bakalım stresten de uzaklaşıyoruz
Nerde bu millet
Ben bugün sersem gibiyim ya içim uyuyor![]()
Canım benim böyle umursamaz doktorları Allah ıslah etsin. Bak bende çok doktor gezdim vaktinde en son gittiğim doktor düşüğümü bile unutuyordu gerizekalı ben tekrarlıyordum en son sorunlu şekilde ayrıldık ki ayrılırken verdikleri dosyada doğru düzgün bilgi yoktu. Demem o ki içine sinmiyorsa araştır gerekirse en iyisini bulana kadar bekle değiştir doktorunu. Bekle demek çok kolay ama bekleyene çok zor biliyorum bu süreci. Bekle dememdeki kastım toksik doktorlardan kurtul diye. Ama inşallah bu defa çok güzel sonuçlanır dualarım seninlegüven konusunda emin değilim
şans mı nasip mi diyim artık
başkasına iyi gelen bana gelmiyor
her gittiğim dr a acaba şuda olabilir mi bu da olabilir mi diye diye anlatıp karşımda umursamaz tavırlarla cevap vermeleri çok da rahatlatmıyor beni
sadece bu biraz daha çöcüm odaklı yaklaştı
ama tahmin edici mi değil
neden
şöyle ki
biz ilk opu için gittiğimizde yumurtam çatladfı ve opu iptal oldu ancak hoca aşılama bari yapalım boşa gitmesin dedi
hoş eşim yanımda değildi dondurulmuş spermle de olmuyomuş olmadı
ancak
şayet yapsaydı o da tutsaydı gebeliğimi nasıl ilerletecekti ?
yani sorun gebe kalmayla bitmiyor ki benim,
ki eşime diyorum bu çoktan unutmuştur benim gebelik kayıplarımı iğneye rağmen ilerlemediğini çünkü çok yoğun
bi de ben uzaktan takipim birebir görmüyoruz dr
aynen öyle canımCanım benim böyle umursamaz doktorları Allah ıslah etsin. Bak bende çok doktor gezdim vaktinde en son gittiğim doktor düşüğümü bile unutuyordu gerizekalı ben tekrarlıyordum en son sorunlu şekilde ayrıldık ki ayrılırken verdikleri dosyada doğru düzgün bilgi yoktu. Demem o ki içine sinmiyorsa araştır gerekirse en iyisini bulana kadar bekle değiştir doktorunu. Bekle demek çok kolay ama bekleyene çok zor biliyorum bu süreci. Bekle dememdeki kastım toksik doktorlardan kurtul diye. Ama inşallah bu defa çok güzel sonuçlanır dualarım seninle![]()
Canım benim Allah razı olsun Rabbim herkese ayrıca benim gibi uğraşıp didinen herkese sizlerede nasip etsin en kısa zamanda istediğiniz anda canı gönülden istiyorum bunuCocommm çok sevindim ne mutlu sanaaa gözün aydınn büyümüşünüz demaşallah hayırlı olsunnn bir sorun varmıydı sizde şunu yapmayın dediiğinin birşey var mı
Günaydınnnn kuzummmm![]()