- 20 Aralık 2020
- 17.172
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.564
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaşınır kuzum ya kaç gündür havasız duruyor bari yer değiştirse göbeğe falan yapıştırsalardı. Toton rahatlasınValla kurbim bantlardan totom Bi kaşınıyor çok kötüyüm ya,![]()
He ya bence bu kırmızı tam sensin![]()
Benii bulmuşsun kurabiyemmm yaa![]()
BumuCatlak-kurabiye
@ASSOSyal
@Hogwartss
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
coconatt
Jou
@D u t
@B O Z A
bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
@NesNa
@Feminas
@ozo1907
@Mabellee
@PiXiEE
My_Moonlight06
Başka bir mevzu için ekledim şarkıyı ama eğlenceli kızlar yemek saati de geliyor ohhh acın yemekleri göbek eşliğinde yapın
Ohhh yandan
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gel buraya sevicemmm seniiiii kurabiyemmm kimseler yokkenHe ya bence bu kırmızı tam sensin![]()
Aynen aslında karından kasıpa yapştırsak daha hızlı etki eder gibi geliyi ama döte yapıştır dediKaşınır kuzum ya kaç gündür havasız duruyor bari yer değiştirse göbeğe falan yapıştırsalardı. Toton rahatlasın![]()
Oyy sevelim birbirimizi tinnoşum bugün kimsecikler yokGel buraya sevicemmm seniiiii kurabiyemmm kimseler yokken
![]()
Düşününce rahime yakın olması sanki daha iyi ama bilemeyiz ki kuzum demek ki totodan daha etkili oluyorAynen aslında karından kasıpa yapştırsak daha hızlı etki eder gibi geliyi ama döte yapıştır dedi![]()
Amannn kuzum faydası olsun da ağzıma bile yapıştırırımDüşününce rahime yakın olması sanki daha iyi ama bilemeyiz ki kuzum demek ki totodan daha etkili oluyor
Araya sıkıştırdık kendimizii kurabiyemmm oh ohhOyy sevelim birbirimizi tinnoşum bugün kimsecikler yok
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kimse beğenmedim de atamaz![]()
Kız yapta yorum yap bize öveni çok onundaToprakta da ayrı güzel olur yaabenim toprakta var ama çok fazla büyüm birde yağlanması falan lazım onu kullanamadım hiç anneme vercem. Bakalım inşallah güzel olur dökümde Hep hevesim vardı bunlarda 101den aldım
![]()
Hepimiz aynı eşekler den geçiyoruz canım benim sonu güzel olacak inanıyorum gönülden dualarımda sizinleCanım beniimm ne güzel motive etmişsin bizleriiibende kendime son zamanlarda çok yüklendim sanki hep böyle bu döngüde kalacak olmam beni korkurtmaya başladı Sonra toparladım kendimi zaten az bir sürem kaldı ve döndüğümde tedavi e odaklanacağım çünkü nerdeyse 2yıl olacak beklemicem resmen içimizde neler yaşıyorsak bir bir bunları dile getirmiiişin ki çok sağol miniğini de hayırla sağlıcakla kucagına almak nasip olsun
![]()
Varya şurda kızlarr olduu zamanı bugünmüş demeyi öyle çok istiyorum kii inşAllah cocoommKız yapta yorum yap bize öveni çok onunda
Hepimiz aynı eşekler den geçiyoruz canım benim sonu güzel olacak inanıyorum gönülden dualarımda sizinleAmin tiniminim
![]()
Oda olacak canım benim hatta belki ilk zamanlar buraya gelmeye bile fırsatın olmayacak bak gör ki çok uzak değilVarya şurda kızlarr olduu zamanı bugünmüş demeyi öyle çok istiyorum kii inşAllah cocoommaminnn
Oda olacak canım benim hatta belki ilk zamanlar buraya gelmeye bile fırsatın olmayacak bak gör ki çok uzak değil![]()
Ahaaa bu bennnn moru çok severim çünkü
Gorüşeliimm ayıpsınnn![]()
![]()
![]()
Kırmızı olunca görüşelim kızlar![]()
Diyecek hiçbir şey bulamadım hislerimin tercümanı olmuşsun ne diyim ki ..Sizlere yazarken gözümde yaşla yazıyorum. Birgün Bunları yazacağım aklıma gelmezdi. Her zaman başkalarının güzel sonla biten hikayelerini okudum, duydum çünkü. Hikayemi değil ama hissettiklerimi yazmak istedim
Gerçekten çok zor süreçlerden geçtim bende. Gerek çevre gerek doktorlar gerekse kendi içimdeki bitmek bilmeyen savaşım mahvetti beni. An geldi bitirdim sandım o savaşı an geldi ortasından tekrar başladım herşeye.
Bu süreçte ailem dahil (bilmedikleri için) eşimden başka kimsenin desteğini görmedim. Ameliyat oldum eşim bekledi muayene oldum eşim tuttu elimden. Ağladığım zırladığım dönemlerde yorgun bitap halde eşim imkanı dahilinde birşeyler yapıp kafamı dağıtmaya çalıştı. Allah ondan razı olsun. Eşlerinizden böyle destekler görüyorsanız yılmayın kızlar.
Bazen insanlar öyle acımasızdı ki dillerinin kemiği olmadı. Kimseyi görmek istemediğim zamanlardan geçtim. En uzak yada en yakından hamile haberi duymak üzüyordu beni. Bu üzüntünün nasıl birşey olduğunu ancak yaşayan bizler anlarız kıskançlık üzüntüsü değilde adını koyamadığımız birşey işte.
Yola hep "ileride uğraşmadığım için pişman olmak istemiyorum." diyerek devam ettim. Tam toparlayamadım cümlelerimi anlatacaklarımı belki ama bunları yazmak istedim. Belkide yalnız olmadığınızı bilin istedim. Ben kkyı keşfedene kadar anlatacak kimsem yoktu ve yalnız hissediyordum kendimi.
Biz çok değerliyiz, biriciğiz. Hiç kimse ama hiç kimse bizden daha kıymetli değil şu dünyada. Çocuğumuz olsada olmasa da bu böyle ve kimse değiştiremez bunu. Her anımızın kıymetini sırf bu sebepten daha iyi bilelim inşallah
Sınandığımızı ve mükafatını bu dünyada alamazsak bile Allahın huzurunda alma ihtimalimizi düşünerek sabredin, tevekkül edin, bol bol dua edin. Rabbim dualarımızı karşılıksız bırakmıyor şükürler olsunbenim dualarım hepinizle kim ne zaman istiyorsa hayırlısını sağlıklısını versin herkese
bir mucizee
Lna16
Tiniminimavihanim @Fatmazell
Catlak-kurabiye @Minnosprenses
MssPARE
başka kim var net olarak bilmediğim için etiketleyemedim.