Bende hızlı okuyamıyorum kuzum onemli olan niyeti alıp bitirmek.. meryem suresini de bölerek okumustum duanın icinde olabilmek icin 🥰🥰
Tabi kuzum o şekilde olur zaten. Ben hergün 1 tane olursa diye zorlanırım dedim çünkü kendi hatmimde var birde hergün onları okuyorum 🥰🤗

İnşallah birtanem öyle yaparız ben Kadir gecesine kadar okurum liste bir belli olsun ramazan sonuna doğru müsait olmayabilirim çünkü o yüzden çiçeğim 😍🥰

Aminnn inşallah çiçeğim ♥️

Oh süper o zaman kuzum seni de ekliyorum ben yeni bir konu açayım orda gören olur daha fazla kalabalık oluruz belki 😍😍
Evet canım dediğin gibi açman daha iyi olur 🤗

Nerdesiniz elma dersem çıkın armut dersem.yine çıkın :KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33:

teletubbies-laa-laa.gif

@ASSOSyal
Cookiie Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
Cemoos Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
D u t D u t
@B O Z A
@bir mucizee
Fatmazell Fatmazell
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
@Saliha40
Lna16 Lna16
@NesNa
@Feminas
@ozo1907
@Mabellee
@PiXiEE
@My_Moonlight06
M Mavi Menekse
Peyniiirrr :KK3: :KK3: :KK3:

Bugünde ben sabah hastaneyengittim kuzum annem düştü evde kolunu kaldıramadı.kafasini kapıya vurdu gittik tahliller tomografi röntgen derken baya uğraştık canım şükür bir şey çıkmadı
Bunun disinda iyiyim
Aaa geçmiş olsun parem şimdi nasıl annem birşey yoktur umarım

Zor tutuyoruz zaten 😅😅
Şom agzimi açmış olmayayım ben 😂
Aman gitmesin 🤭
Hahhaha susun bak giderim ha zor duruyorum zaten 🤣🤣🤣
Paremmmmm enbiya suresi için ayrı bir konu açayım dedim konu üstte olur herkez görür gelir diye şey ettim 🤣🤣🤣🤣
Yavrum bende sadece kadir gecesinde okunucak bir gecelik sureler hazırladım yarın paylaşıcam ama benimnkinkadir gecesinde bir gecelik olucak beybim

Bugünde ben sabah hastaneyengittim kuzum annem düştü evde kolunu kaldıramadı.kafasini kapıya vurdu gittik tahliller tomografi röntgen derken baya uğraştık canım şükür bir şey çıkmadı
Bunun disinda iyiyim
Rabbim beterinden korusun paremm gelmiş geçmiş olsun❤️

Bunun disinda iyiyim
Cookkcookk gecmiş olsun iyi olsun 🤲🏻🤲🏻🌸💕
Tabi kuzum o şekilde olur zaten. Ben hergün 1 tane olursa diye zorlanırım dedim çünkü kendi hatmimde var birde hergün onları okuyorum 🥰🤗
Evet kuzum her birimizin öyle Ramazan da bende dualarıma anca yetişiyorum 🥰🥰

Geçmiş olsun parem bende şimdi okudum Allah beterinden korumuş çok şükür 🙏

Yarında benim.kuzenin eşi aynen olucak bypass aynen esin gibi oldu önce anjiyo oldu sonra.ameliyat
Geçmiş olsun bir daha yaşatmasin rabbim
Amin canım . Ona da çok geçmiş olsun
Anladım balım inşallah tez vakitte toparlanır eskisi gibi olur. Rabbim bu süreçte size de kolaylık versin feraha çıkarsın inşallah
Amin kurabiyem. Rabbim kimseye yaşatmasın
Bunun disinda iyiyim
Aaa çok geçmiş olsun canım
Çoook şükürr dutum Allahım daha çok iyi etsiin🙏🏻😍
Amin canım 💙 herkes iyi olsun inşallah

Hahhaha susun bak giderim ha zor duruyorum zaten 🤣🤣🤣

Yavrum bende sadece kadir gecesinde okunucak bir gecelik sureler hazırladım yarın paylaşıcam ama benimnkinkadir gecesinde bir gecelik olucak beybim
Tamam kuzum 🤭
Çok güzel düşünmüşsün paremmmm bakarım 🥲

Saolasin cemosum elim ayağım çözüldü korktum ama şükür allaha iyi durumu kolum açıyor diyor oda geçicek kafasında şişlik var dr iner dedi😔
Çok şükür kırık çıkık olammis canım.
Geçer inşallah ya ama haklısın ben de korkardım 🥺

Back
X