öyle olunca insan bi rahat hissediyo kendini 😂 ben de dün akşamdan pişirdim bi çorba yapsam yetecek 😁
He ya ben kafamda bişey belirlemeyince bir gün önceden basıyor stresi 😅😅 şükür sebzeler biraz ucuzlamaya başlamış tadı da gelmiş en azından çeşit bulmakta zorluk çekmeyiz 😅

Anoovvv kızz 400 mü olmuş vayy bee :KK57::KK57:
Zamanında 100 küsürdü de çok diyordum 😬 bu devirde paranın sadece adı var ya
He valla kuzum ya sorma. Bende eşimin iş yerinde raöazan dolayısıyla kart vermişler. Eşimde kullanmak istemedi onu gittim onu aldım. Patronu kartın üstüne ismini yazmış …. Zekatıdır 🤣🤣🤣🤣 bizimkilerde kızmışlr 🤣

He valla kuzum ya sorma. Bende eşimin iş yerinde raöazan dolayısıyla kart vermişler. Eşimde kullanmak istemedi onu gittim onu aldım. Patronu kartın üstüne ismini yazmış …. Zekatıdır 🤣🤣🤣🤣 bizimkilerde kızmışlr 🤣
Heyy Allahım ya 😬 hani verirken o niyetle verirsin tamam da üstüne de isim yazmak😬
Ohh iyi yapmışsın canım valla güle güle kullan 😍😍 çok mantıklı bir yatırım

ucuzlamış mıııııı 😲 yok kıs her şey yine ateş pahası valla 🙄
Kız patlıcan 25 ten 13 e düşmüştü
Geçen 3 4 patlıcan 3 4 kabak aldım. Yarısıyla türlü yaptım kalanlar ile de karışık kızartma yaptım 😅
Aldıklarım 10 TL falandı işte 10 liraya iki günlük menüm çıktı 😅😅

Heyy Allahım ya 😬 hani verirken o niyetle verirsin tamam da üstüne de isim yazmak😬
Ohh iyi yapmışsın canım valla güle güle kullan 😍😍 çok mantıklı bir yatırım
Valla sorma hayrın reklamını yapmış resmen.
Sağolasın canım 🤗🤗

Kız patlıcan 25 ten 13 e düşmüştü
Geçen 3 4 patlıcan 3 4 kabak aldım. Yarısıyla türlü yaptım kalanlar ile de karışık kızartma yaptım 😅
Aldıklarım 10 TL falandı işte 10 liraya iki günlük menüm çıktı 😅😅
valla bizim pazar uçmuş o zaman. gerçi ben Patlıcan falan almıyorum mevsimi gelmediği için o yüzden görmedim onun fiyatını da diğer şeyler uçuktu 🙄 çilek 25 taleee 😂

Neeee Ballikabak Ballikabak hamile miiiiiiiiii 😍😍😍😍😍
Yaaaa çokkkk çokkkk sevindimmmm🥰🥰🥰😍😍😍😍😍 Rabbim sağlıkla sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 😍😍😍🥰🥰🥰
Yaa valla çok sevindim 🥰🥰🥰😍😍😍😍
Rabbim inşallah tüm isteyenlerden de böyle güzel haberler almayı nasip etsin 🥰 🥰 🥰
Yerim ben onun kesesini ya 😍😍😍 siz diyince gördüm valla 😍 ya o kadar sevindim ki 😍
Geçen kandildeki Listemizin ilk hamişi o zaman dimii 😍😍 Ballikabak Ballikabak :KK49: :KK49: :KK49: :KK49:
Yaaaaa canım kurabiyemmmmm duygulandırdın beniiiii🥹🥹🥹🥹 iyiki varsınnnnn iyiki varsınızzzz 😍😍😍😍 güzel dualarına çok çok amiiiin bitanem🥰🥰🥰 ayy son yaptığımız grubun ilk hamişiysem daha çok sevindimm anısı kalacak hep bende😍😍 Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın sağlık hayırlı evlat en tez hayırlı vakitte versin hepimizee🤲🤲💗💗 ve Allah hepinizden ama hepinizden razı olsunnn bütün dua arkadaşlarımdan :KK60:
Galibaaa evett kurabiyemmm 😍😍😍 birde beklenmedik cevap nickli arkadaş ikizleri olcak sanıyormuş üçüzleri yoldaa birde o varr hamd olsunnn 🤲🏻🤲🏻🐥🐥😍😍💜💜💜
Yaaaa maşşallahhhh ona 😍😍😍 Rabbim sağlıcakla 3ünü de kucağına almayı nasip etsin inşaAllah kelebeğiiimm😍😍🥰🥰💖💖💖
Evett bitanemmmm ballıkabağıma 😍😍 Ballikabak Ballikabak o arkadaşa rabbim sağlıcakla devam etmelerini nasip etsiinn🤲🏻❤️🐥😻 bizlere de hayırla kolaylıkla gebe olmayı nasip etsiinn aminnn🙏🏻💙😻
Amiiiiiiiinnn gurban olduğumm benimmmm çok çok çokkk yakınnnnnn sen de biliyorsun adın gibi 😍😍😍😍:KK36::KK36:

Öyle olmuş canım. Bende kelepçeli kek kalıbı istiyorum uzun zamandır ben almadıkça fiyatlar da artıyor da 😅 yuvarlak istiyorum bi tane
Kız çok artmış. Benn evlenirken kaiser diye bir marka almıştım 4 tane içinde kelepçeli, tart, baton, birde delikli. Valla 40-60 tl civarında aldım. Şimdi baktım200 küsür olmuş 😒

valla bizim pazar uçmuş o zaman. gerçi ben Patlıcan falan almıyorum mevsimi gelmediği için o yüzden görmedim onun fiyatını da diğer şeyler uçuktu 🙄 çilek 25 taleee 😂
Aynen bende korkarak aldım tadı gelmedi diye ama şansıma iyi çıktı minik minikti zaten. Kız napim benim adam et yemiyor tavuk yemiyor. Menü bulmak o kadar zor oluyor ki 😬 çıldırtıyor beni
Bazen şu moda giriyorum 😅😅😅
tenor.gif

Yaaaaa canım kurabiyemmmmm duygulandırdın beniiiii🥹🥹🥹🥹 iyiki varsınnnnn iyiki varsınızzzz 😍😍😍😍 güzel dualarına çok çok amiiiin bitanem🥰🥰🥰 ayy son yaptığımız grubun ilk hamişiysem daha çok sevindimm anısı kalacak hep bende😍😍 Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın sağlık hayırlı evlat en tez hayırlı vakitte versin hepimizee🤲🤲💗💗 ve Allah hepinizden ama hepinizden razı olsunnn bütün dua arkadaşlarımdan :KK60:

Yaaaa maşşallahhhh ona 😍😍😍 Rabbim sağlıcakla 3ünü de kucağına almayı nasip etsin inşaAllah kelebeğiiimm😍😍🥰🥰💖💖💖

Amiiiiiiiinnn gurban olduğumm benimmmm çok çok çokkk yakınnnnnn sen de biliyorsun adın gibi 😍😍😍😍:KK36::KK36:
Yaa kuzum bende görünce nasıl mutlu oldum gece 😍😍🥰🥰 hep güzel haberlerini alırız inşallah 😍 😍

Aminnnn canımınnn içii🤲🏻🤲🏻❤️❤️😍😍😍 Rabbim en yakın zamanda en kolaylıkla isteyen herkese nasip etsiinnn bebeğimm beniiimmm :KK74: :KK74::KK200::anne::emir_bebek::anneadayı:❤️😍❤️🌺

Back
X