- 27 Mart 2019
- 30.540
- 113.480
- 598
Bende aynenAksama ne pisecek düşünürüm..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende aynenAksama ne pisecek düşünürüm..
ahahahahaha et yemeyen bir adam ilk defa duydum vallaAynen bende korkarak aldım tadı gelmedi diye ama şansıma iyi çıktı minik minikti zaten. Kız napim benim adam et yemiyor tavuk yemiyor. Menü bulmak o kadar zor oluyor kiçıldırtıyor beni
Bazen şu moda giriyorum
![]()
Gelir tabi..insKız orası öyle de doğum lohusalıkta yardımcı olur dedinya olamıyo yani maleseffoyüzden ileriyi düşünmek istemiyorum tek başıma naparım Allah büyük yardım eder inşaAllah doğumda eşim izin alır da ongün falan
ahahaha iyi yaptın amacından şaştım orda
Hahahha kız bem gidersem bayrama anca gelirimahahaha iyi yaptın amacından şaştım orda![]()
tamm kuzuuşum yaz beni çiz beni dağıt beniiiiiiiii :* :* :*Hahahha kız bem gidersem bayrama anca gelirim![]()
![]()
![]()
Seni kadir gecesi duasına yazıyorum haberin ola beybi kaçırma bu geceyi![]()
Allahım ya şu enerjin bitmesin hiç mucomm mahmut animal yerim senitamm kuzuuşum yaz beni çiz beni dağıt beniiiiiiiii :* :* :*
SEviyorummmmm seniiiiii parem şekerimAllahım ya şu enerjin bitmesin hiç mucomm mahmut animal yerim seni![]()
SEviyorummmmm seniiiiii parem şekerim![]()
Allah'ım sana hep tebessüm nasıl etsin fatmammmm hel gül böyle canımsın
Aminnn bitanem biirlikte yüzümüz gülsün inşallahAllah'ım sana hep tebessüm nasıl etsin fatmammmm hel gül böyle canımsın
Akşama gelicem bebiş su liste işini halledeyim bebeğim
Akşama benimlesin kızzzz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aminnn inşallah farmammm çokça aminnnnAminnn bitanem biirlikte yüzümüz gülsün inşallah
akşam bekliyorum muck![]()
Ama köfte yiyorahahahahaha et yemeyen bir adam ilk defa duydum vallakıs valla işin zor ama sürekli sebze yapacaksın o zaman
![]()
Kız saliş yavru kadir gecesi duasına ekleyim miTIK TIK GRUBU ( T.T.K)
Lina ve mucize harikasınız. Grup ismini super bulmuşsunuz