- 20 Aralık 2020
- 17.172
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.567
- 548
Senin o emek veren ellerin sevilir paremmmmTinosum benim bahce işleri başlıyacak artık bayram sonrası maraba olucam bahçe işlerim çok olur o yuzden ara vereyim biraz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin o emek veren ellerin sevilir paremmmmTinosum benim bahce işleri başlıyacak artık bayram sonrası maraba olucam bahçe işlerim çok olur o yuzden ara vereyim biraz![]()
Inşallah kuzum aminSenin o emek veren ellerin sevilir paremmmmRabbim kolaylık versiinn sana emeklerinin karşılığını al inşAllah çiçeğimmm
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aminnnn paremmm aminnnInşallah kuzum aminbir kış birlikteydik rabbim inşallah emeğinizin karşılığını alalim hep beraber
☺
![]()
Aaa burası yağmurlu rüzgarlı kış geri geldiBen dinleyemiyorum bazen o müzikleri sonrada unutuyorum anında dinleyeyim bari
İyiyiz balım ya yat kalk otur hep aynı hava güzelleşti ama artık yanacağuz ekşın gelecek hayatımıza![]()
Hamileler var olmaz gnhSen at![]()
Ayy oralar öyleyse buralarda soğuğu gelir kesinAaa burası yağmurlu rüzgarlı kış geri geldi![]()
HıhHamileler var olmaz gnh
Nere gidecen yolarım seniBende ramazandan sonra eli eteği çekerim
Ahahahaha karıştırmadan çıkarsak iyiBn baska nerelere dua okuyacaktim.![]()
![]()
Esim uyuycak diye yine sahuru erkenden yapmis ve uyumayan esimle cay keyfisi yapiyorumdur
Afiyet olsunnn bebeğisiimmEsim uyuycak diye yine sahuru erkenden yapmis ve uyumayan esimle cay keyfisi yapiyorumdursen napiyon ballikosu
![]()
Midem bulaniiiyiiiii gardaşımAfiyet olsunnn bebeğisiimmçaya petibör bisküvi de bandırır mısın benim içinn
![]()
Bir geçmedii zıkımm az kaldı bitmesine çiçeğimm sabıırrMidem bulaniiiyiiiii gardaşım![]()
Ay insaAllah kuzum ya hayir yemek gormeyince iyiyim yemek gorunce leşşBir geçmedii zıkımm az kaldı bitmesine çiçeğimm sabıırr![]()
Neyse hamiş olunca bebeğisim bu ön hazırlık olurrAy insaAllah kuzum ya hayir yemek gormeyince iyiyim yemek gorunce leşş![]()
Kanka kotu bisey ama raziyizNeyse hamiş olunca bebeğisim bu ön hazırlık olurrgüzel açıdan bakalım
![]()